نخستین کنفرانس بین المللی ناوبری در دانشگاه شریف
دانشگاه صنعتی شریف نخستین کنفرانس بین المللی ناوبری را با حضور محققین و دانشمندان برجسته ی داخلی و خارجی طی روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه سال جاری برگزار می کند.
به گزارش کلیک، نخستین کنفرانس ناوبری به عنوان یک رویداد ملی در بهمن ماه سال ۹۳ برگزار گردیده است و امسال این رویداد برای نخستین بار به صورت بین المللی و با حضور محققین و دانشمندان برجسته ای از کشورهای فرانسه و چین برگزار خواهد شد.
ارائه آخرین دستاوردهای علمی متخصصین حوزه ناوبری در قالب مقالات، سخنرانی های کلیدی و کارگاه های آموزشی، طرح موضوعات مهم و کلیدی حوزه ناوبری در سطح ملی و بینالمللی، ایجاد ارتباط ماندگار و همافزایی دانش و تجربه میان صاحبان دانش و صنعت حوزه ناوبری، جهت دهی به فعالیتهای علمی دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان در موضوعات مهم و کلیدی حوزه ناوبری به سمت نیازها و مسائل صنعت، تمرکز اساتید و پژوهشگران بر روی مسائل گلوگاهی حوزه ناوبری مورد نیاز سازمان ها و صنایع کشور، کاربردی نمودن دستاوردهای دانشی حوزه ناوبری در مسائل اولویتدار سازمان ها و صنایع کشور، ایجاد پایگاه دانشی در حوزه ناوبری و معرفی ظرفیت علمی و صنعتی حوزه های ناوبری ( سختافزار و سنسور، الگوریتم و تکنیک ها و کاربردها) را می توان به عنوان اهداف برگزاری این کنفرانس مطرح کرد.
گفتنی ست؛ از ۱۲۰ مقاله ی ارسال شده به دبیرخانه ی این کنفرانس، پس از داوری ۶۰ مقاله انتخاب گردیده که از این میان ۳۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۳۰ مقاله به صورت پوستر ارایه خواهد شد.
شایان ذکر است؛ نخستین کنفرانس بین المللی ناوبری در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد گردید و علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت این کنفرانس به آدرس؛ http://inc2016.ir مراجعه نمایند.
نظرها