کد خبر:1181346
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

15 شهریور آخرین مهلت فعالیت بدون فیلتر تلگرام طلایی و هاتگرام

شبکه های هاتگرام و تلگرام طلایی

رسانه کلیک - دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: آخرین مهلتی که به فعالیت بدون فیلتر نسخه های فارسی تلگرام از جمله شبکه های هاتگرام و تلگرام طلایی داده ایم 15 شهریور ماه است.

به گزارش کلیک به نقل از مهر؛ ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی امروز در جریان بازدید از نمایشگاه الکامپ 2018 در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر حمایت صورت گرفته از فعالیت نسخه های فارسی تلگرام در کشور عنوان کرد: در حقیقت ما از ابتدا در سیاست های خروج از انحصار تلگرام دوران گذاری را برای فعالیت نسخه های فارسی این شبکه در کشور قائل شدیم و پذیرفتیم که شبکه های هاتگرام و تلگرام طلایی بدون فیلتر چند ماهی در کشور فعال باشند.

وی اظهار کرد: اما آخرین مهلتی که به این ها داده ایم، ۱۵ شهریور ماه است و این شبکه ها باید تا این تاریخ به پیام رسان صد در صد بومی تبدیل شوند (هاتگرام و تلگرام طلایی حداکثر تا شهریور ماه بومی می شوند/ 2 سناریوی مختلف در انتظار پیام رسان های داخلی). 

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در زمینه مصوبه حمایت از پیام رسان های بومی و خروج از انحصار تلگرام تکالیفی برای برخی وزارتخانه ها و سازمان ها تعیین شده بود، افزود: تقریبا تمامی دستگاه ها همکاری خوبی با مرکز ملی فضای مجازی برای اجرای این مصوبه داشته اند.

فیروزآبادی ادامه داد: موضوع کمک وزارت ارتباطات به فعالیت فیلترشکن ها را قبول نداریم و چنین چیزی وجود ندارد. بحث این است که ممانعت از فعالیت فیلترشکن ها در کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت باید برای ایمن سازی و مصون سازی شبکه مخابراتی کشور با دقت بیشتری انجام پذیرد.

وی بیان کرد: این اواخر در زمینه ممانعت از فعالیت فیلترشکن ها در کشور نقص هایی دیده می شود که امیدواریم وزارت ارتباطات مانند گذشته در این زمینه اقداماتی صورت دهد و به شرایط قبل از یک ماه اخیر بازگردد و به همان میزانی که جلوی فیلترشکن ها را می گرفت، هم اکنون نیز همین اقدام را انجام دهد (وزارت ارتباطات باید با فیلترشکن‌ها برخورد کند).

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
کاوشگر قمرهای مشتری در فضا مستقر شد

کاوشگر «جوس»(Juice) آژانس فضایی اروپا با موفقیت در مسیر خود برای مطالعه قمرهای...

انویدیا با معرفی ابرکامپیوتر DGX GH200 به پیشواز نسل جدید مدل‌های هوش مصنوعی رفت

ابرکامپیوتر جدید انویدیا درواقع ترکیبی از قدرتمندترین پردازنده‌ها و...

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!

محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله‌های گوشت...

بازی Dread Rune شما را به چالش می‌کشد

Dread Rune: Roguelike Dungeon Crawler نام یک بازی در ژانر نقش آفرینی است که توسط استودیو بازی...

تماس صوتی و تصویری روبیکا برای حجاج رایگان شد

با سوپراپلیکیشن روبیکا قابلیت تماس صوتی و تصویری و پیام‌رسانی متنی از طریق...

ژن های اوتیسم بیشتر از پدر منتقل می شود

 کودکان به طور طبیعی می توانند ویژگی های بسیاری را از والدین خود به ارث ببرند....

جایزه یک میلیون دلاری برای بهترین ایده‌های کنترل هوش مصنوعی

شرکت OpenAI که خالق ربات هوش مصنوعی ChatGPT است، اعلام کرده که قصد دارد ۱۰ جایزه ۱۰۰...

بهره بین بانکی باز تغییر کرد

بانک مرکزی در تازه ترین اطلاعات منتشر شده درباره نرخ بهره بین بانکی منتهی به...

BratGPT جدیدترین چت‌بات‌ هوش مصنوعی با هدف تمسخر شما از راه رسید

BratGPT به‌طور خاص طراحی شده است تا با حرف‌هایش شما را مسخره کند.

تولید سیم‌های ارتودنسی با سیم‌های حافظه‌دار در کشور

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس موفق...