واکنش رییس دادگاه انقلاب به انتقاد دولتی‌ ها از فیلتر تلگرام

رسانه کلیک - رییس دادگاه انقلاب اسلامی تهران در واکنش به انتقادات درباره تصمیم بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه مبنی بر فیلتر پیام رسان خارجی تلگرام گفت: اگر افراد از جنایات واقع شده در تلگرام و خطرات آن خبر داشتند، به راحتی می‌ پذیرفتند که نظر آقای بازپرس، منطبق با قانون است.

واکنش رییس دادگاه انقلاب به انتقاد دولتی‌ ها از فیلتر تلگرام

به گزارش کلیک به نقل از تسنیم؛ موسی غضنفرآبادی رییس دادگاه انقلاب اسلامی تهران درباره تصمیم قضایی بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه مبنی بر فیلتر پیام رسان خارجی تلگرام و انتقاد برخی افراد و مقامات به این اقدام و خارج از حدود اختیارات دانستن آن اظهار کرد: اگر افراد از جنایات واقع شده در تلگرام و خطرات آن خبر داشتند، به راحتی می‌ پذیرفتند که نظر آقای بازپرس، منطبق با قانون است.

رییس دادگاه انقلاب اسلامی تهران عنوان کرد: وقتی توسط یک ابزاری، جرم واقع یا تشدید می‌ شود مانند حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی که تمام هماهنگی‌‌ ها از طریق تلگرام صورت گرفت، آیا بازپرس می‌ تواند روی ابزار و آلات جرم اظهارنظر کند یا خیر؟ بازپرس در رابطه با تلگرام نیز به عنوان یک ابزار جرم، اظهارنظر کرده است.

غضنفرآبادی ادامه داد: البته شاید برخی‌ ها بگویند از تلگرام استفاده خوب هم می‌ شده؛ اما سوال اینجاست که آیا بازپرس نمی‌ تواند نسبت به چاقو یا اسلحه‌ ای که هم استفاده صحیح و هم استفاده غلط و نادرست می‌ شود، به عنوان آلت جرم تصمیم بگیرد؟ این خیلی واضح و بدیهی است.

رییس دادگاه انقلاب افزود: به نظر من کسانی که مطرح می‌ کنند این اقدام از نظر حقوقی درست است یا خیر، از جرایمی که از طریق تلگرام انجام شده و می‌ شود اطلاع کامل ندارند. ضمن اینکه گاهی اوقات اصلا ما به متهمین و کسانی که مرتکب جرایم وحشتناکی از طریق این ابزار می‌ شوند، دسترسی نداریم و لذا ما باید ابزار را از دست مجرم بگیریم.

غضنفرآبادی تصریح کرد: برای کسانی هم که کسب و کار راه‌ انداخته بودند، پیام‌ رسان‌ های داخلی موجود است و می‌ توانند به پیام‌ های رسان‌ های داخلی کوچ کرده و کاسبی خود را ادامه دهند. دولت هم موظف است حمایت‌ های لازم را از پیام‌ رسان‌ های داخلی انجام دهد تا تقویت شوند.

رییس دادگاه انقلاب درباره مقایسه کردن فیلتر پیام رسان خارجی تلگرام با مسدود کردن اتوبانی که در آن یک خودرو تخلف کرده است گفت: اینها مثال‌ های انحرافی است و قضیه تلگرام با چیزهایی که آنها می‌ گویند بسیار متفاوت است. ضمن اینکه چرا در برخی جاهای خطرناک، در خیابان‌ ها و جاده‌ ها سرعت‌ گیر می‌ گذارند؟ دلیلش چیست؟ چون خطر وجود دارد و احتمال می‌ رود افرادی آسیب ببینند، در این مسیرها سرعت‌گیر می‌ گذارند.

غضنفرآبادی یادآور شد: وقتی در تلگرام انواع جنایت‌ ها، خرید و فروش انواع مواد مخدر، تبلیغ علیه دین، خدا و پیامبر و جرایم علیه حیثیت و آبروی افراد انجام می‌ شود، مشخص است که باید حفاظ گذاشته شود. متاسفانه برخی از این مسئولان عمق این فاجعه را درک نکردند که باید بیشتر مطالعه و تحقیق کنند. بنده به عنوان مسئول دادگاه انقلاب حاضرم درباره خطرات تلگرام توجیه‌ شان کنیم و کسانی هم که اطلاع دارند و باز هم حرف‌ های انحرافی می‌ زنند، خائن به نظام و انقلاب هستند و قصد و غرض و مرض دارند.

ارسال نظر