کد خبر:1145246
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

هکرها بدافزار Triton را به جان یک کارخانه صنعتی انداختند!

بدافزار Triton

رسانه کلیک - هکرها در اقدامی دست به هک یک کارخانه صنعتی زدند و موفق شدند با هک سیستم امنیتی  آن از طریق بدافزار Triton در زیرساخت‌های اصلی کارخانه اختلال ایجاد کنند.

کارشناسان امنیت فضای مجازی FireEye، هک یک کارخانه صنعتی بزرگ و اختلال در سیستم امنیتی آن را تصدیق کردند، اما تصمیم گرفتند نام کارخانه را افشا نکنند. برخی معتقدند که این کارخانه در خاورمیانه واقع شده است و از طرفی برخی دیگر نیز حدس می‌زنند این کارخانه در عربستان صعودی باشد، اما هیچ اطلاعات معتبری درباره هویت کارخانه منتشر نشده است.

طبق گزارش FireEye، هکرها یک برنامه بدافزار به نام Triton را به داخل سیستم امنیتی کارخانه وارد کرده‌اند و به این ترتیب توانستند سیستم را به کلی مختل کنند. احتمال آن وجود دارد که این اقدام مقدمه‌ای برای یک حمله سایبری بزرگ‌تر باشد.

کارشناسان با توجه به شواهد موجود حدس می‌زنند این اقدام از طرف یک فرد یا گروه غیر وابسته نباشد و از طرف یک فعال دولتی سازمان‌دهی شده باشد. از آنجایی که کارخانه مورد حمله واقع شده از زیرساخت‌های اصلی به شمار می‌رود و هکرها هیچ‌گونه هدف مالی را دنبال نمی‌کنند و تقاضای پولی نکرده‌اند و از طرفی انجام هکی با این وسعت نیازمند منابع و تجهیزات زیادی است، به نظر می‌رسد این احتمال چندان هم نامعقول نباشد.

همان‌طور که قبلاً نیز گفته شد، هیچ اطلاعاتی در رابطه با موقعیت مکانی و نوع فعالیت کارخانه در دست نیست. بر اساس گزارش سایت رویترز، احتمال آن می‌رود که این کارخانه مربوط به خاورمیانه باشد؛ اما در هر صورت نمی‌توان در این مورد مطمئن بود.

کارشناسان با انتشار این خبر به کاربران برنامه امنیتی Triconex که بیشتر در کارخانه‌های انرژی و پالایشگاه‌های نفت استفاده می‌شود، هشدار دادند موارد امنیتی را بیش‌ از پیش رعایت کنند.

موسسه امنیت فضای مجازی در رابطه با بدافزار Triton که در این هک از آن استفاده شده است، می گوید این بدافزار از ماه اوت در عملیات هک دیده شده است و نوع خاصی از سیستم های امنیتی را هدف می گیرد و طرز کار آن به این صورت است که برنامه سیستم را تغییر می دهد و حتی می تواند سیستم را به طور کامل از کار بیندازد.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
تلسکوپ هابل برای اولین‌بار یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری را ثبت کرد

تلسکوپ هابل موفق به ثبت اولین تصویر از یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری شد.

به‌روزرسانی واتس‌اپ با دو قابلیت جدید؛ مدیریت گروه‌ها آسان‌تر می‌شود

واتس‌اپ آپدیتی شد و حالا افزون بر امکان مشاهده گروه‌های مشترک خود با دیگر...

گوشی جدید نوکیا معرفی شد

 بر اساس خبرهای جدید، امروز شرکت نوکیا به صورت رسمی از گوشی هوشمند Nokia C12 Pro...

دانشمندان به سرنخ‌های جدیدی از منشأ کرونا دست یافتند

برخلاف باور عموم که منشأ کرونا را خفاش‌ها می‌داند، حالا دانشمندان باور...

تبلیغات جدید به اینستاگرام می‌آیند؛ این‌بار در نتایج جستجو و به‌صورت نوتیفیکیشن

شرکت اینستاگرام در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به‌صورت آزمایشی نمایش تبلیغات...

شیائومی سیستم عامل MIOS را برای جایگزینی MIUI آماده می‌کند

در روزهای اخیر شایعاتی از تلاش شیائومی برای ساخت یک سیستم عامل جدید خبر...

محققان چینی یخچال مخصوص تراشه‌های کوانتومی ساختند

یخچال تراشه‌های کوانتومی می‌تواند شرایط محیطی پایدار و مناسبی را برای...

جنس بدنه تیتانیومی برای آیفون ۱۵ پرو یا اولترا گزارش شد

مدت زیادی است که درباره احتمال عرضه یک آیفون با بدنه تیتانیومی شایعاتی...

هوم‌پاد مجهز به نمایشگر احتمالاً سال آینده میلادی از راه می‌رسد

این دستگاه احتمالاً یک نمایشگر 7 اینچی خواهد داشت و در نیمه اول 2024 روانه بازار...

وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...