لطفا از وب سایت های موسسات معتبر گردشگری استفاده کنید!
به گزارش کلیک، حسن تقی زاده انصاری، رییس جامعه گردشگری الکترونیکی ایران، گفت: افزایش تعداد این سایت ها و شبکه های اجتماعی با انتشار قیمت های جذاب و وسوسه برانگیز و البته ارزان تر از محصولات دفاتر خدمات مسافرتی سبب گرایش بسیاری از مردم به این سایت های اینترنتی و حتی تبلیغ در شبکه های اجتماعی و دهان به دهان شدن آن ها، شده است.
وی توضیح داد توضیح داد: کاربران و استفادهکنندگان اینترنت در صورت تمایل به خرید آنلاین یا الکترونیکی خدمات مسافرتی، نخست باید مطمئن شوند که آن سایت، معتبر است که می توان از لوگوی بانک ها و نیز سایت های مرتبط و نیز وابستگی سایت به موسسات و تاسیسات گردشگری دارای مجوز سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یا سازمان هواپیمایی کشوری که در این سایت ها درج میشود، متوجه این موضوع شد.
او ادامه داد: برای رزرو و خرید بلیت هواپیما، هتل، روادید، تور، بیمه و سایر خدمات سفر، حتما از وب سایت شرکت های مسافرتی و گردشگری مجاز استفاده شود. همچنین باید تعهدات درج شده مربوط به هر یک از خدمات سفر به دقت مطالعه شود و نسخهای از قرارداد و شرایط آن شامل زمان ورود و خروج، امکانات، تشکیلات و سایر جزئیات سفر را حتما بررسی و دریافت کنند.
رییس جامعهی گردشگری الکترونیکی ایران گفت: در حد امکان از خرید آنلاین با دسترسی به سرویس های بانکداری اینترنتی در محیط های عمومی مانند کافی نت ها یا رایانه های ناشناس، خودداری کنید. در صورت لزوم به استفاده و خرید اینترنتی، حتما از ذخیره کردن رمز اینترنتی خود، صرف نظر کنید. به علاوه اطلاعات شخصی بویژه اطلاعات بانکی خود از جمله رمز دوم کارت های اعتباری و تاریخ انقضاء را در هیچ وب سایتی ذخیره نکنید.
وی اظهار داشت: به مدیران و فعالان گردشگری که تمایل دارند در شلوغترین زمان سفر ایرانیها، در فضای مجازی، محصولات خود را تبلیغ کنند، توصیه می کنم به ایمیل های ناشناس و یا آگهی هایی که در سایت های نامعلوم مشاهده میکنید، اعتماد نکنید، چرا که آن ها بیشتر وسیله ای برای کلاهبرداری است، بنابراین پیش از ارائه هرگونه اطلاعات از صحت آن مطمئن شوید. نام کاربری و رمز عبور سامانه الکترونیکی شرکت خود را در اختیار فرد معین و مطمئن قرار دهید و در صورت قطع همکاری، دسترسی به سامانه فرد قبلی را خاتمه دهید.
او ادامه داد: طراحی و ساخت سامانه الکترونیکی شرکت خود را به موسسات معتبر بسپارید، نسبت به حفظ سایت و سامانه الکترونیکی خود مقابل حملات در فضای مجاز اقدام کنید. از رایانههای متصل به سامانه فروش بلیت، هتل و سایر خدمات بازدید دورهای داشته باشید و از آلوده نبودن آنها به ویروس و نرمافزار سرقت اطلاعات، اطمینان حاصل کنید.
انصاری در ادامه به اشاره به حفظ اخلاق حرفه ای در فضای مجازی و تبلیغات افزود: از ارائه و فروش خدمات گردشگری خود در سایتهای غیرمرتبط و سامانههای فاقد ارتباط رسمی با موسسات و تاسیسات گردشگری پرهیز کنید. چرا که در صورت بروز مشکل، نشانی، تلفن و فضای حقیقی آن مجموعه مشخص و قابل رسیدگی بوده و تحت نظارت سازمان های متولی است.
رییس جامعهی گردشگری الکترونیکی ایران تاکید کرد: از رقابت ناسالم، تخریب شرکت ها و موسسات، انتشار اخبار غیر واقع و اقدامات فریبنده یا نقض حقوق اشخاص در فضای مجازی و سایر سامانه ها و یا در پیامک ها، خودداری کنید.
من سالها پیش دنبال کار مگشتم، شرکتی شاید صوری، اعلم کرده بود تعداد بزار یاب میخواهد که بروند دم منازل با گرفتن مبلغی پول از منزل طرف، یک کارت کپسول گاز بدهند بهش. به اصطلاح ابونمان شود. من سعی کردم از طریق ادراه ثبت شرکتها و چند مکرز در مورد صحت وجودی این شزکت کسب اطلاع کنم. همگی گفتند اجازه ندارند در مودر ثبت شرکتها اطلاع بدهند. گفتم اگر این شرکت کلاه بردار باشد من از کجا بفممم؟!