کد خبر:1293998
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

ثبت گوشی رول شدنی ال جی در پایگاه داده حامل اینترانت کره جنوبی

ثبت گوشی رول شدنی ال جی در پایگاه داده حامل اینترانت کره جنوبی

رسانه کلیک - یک گوشی رول شدنی جدید متعلق به کمپانی ال جی به تازگی در پایگاه داده حامل اینترانت کره جنوبی به ثبت رسیده که نمایشگر آن از هر دو طرف بسط پیدا می کند.

سال 2020، سال فناوری 5G است و همانطور که انتظار می رفت، گوشی های 5G متعددی فراتر از مدل های پرچم دار با قیمت های مناسب (میان رده) توسط کمپانی های مختلف معرفی شده اند. در ضمن، اکثر پردازنده های جدید که در سال جاری توسط کمپانی های بزرگ عرضه شده اند، قابل ترکیب با این فناوری هستند. اما گوشی های رول شدنی آن طور که باید مورد استقبال قرار نگرفتند. دلیل این امر را می توان به قیمت بالا و مشکل حل نشده آن ها در خصوص دوام و ماندگاری دانست. به هر حال، ظاهرا شرکت های تولیدکننده تجهیزات اصلی (OEM ها) در حال پیشرفت در فاکتور فرم رول شدنی دیگری هستند، یعنی نمایشگرهای قابل رول.

اخیرا کمپانی اوپو از X 2021 رونمایی کرده که به نوعی نخستین گوشی مفهومی در دنیا با نمایشگر رول شدنی به شمار می آید. این کمپانی همچنین با انتشار یک ویدیوی دمو، عملکرد عالی این گوشی را به رخ کشیده است. البته باید گفت که نمایشگر این محصول توسط یک تولیدکننده چینی به نام BOE ساخته شده و می تواند در برابر صد هزار خمیدگی شدید مقاومت کند.

به هر حال به نظر می رسد که در سال 2021 شاهد عرضه گوشی های رول شدنی بیشتری خواهیم بود، حتی اگر تنها در سطح مفهومی و انتزاعی باشند. در همین راستا، یک گوشی رول شدنی جدید از کمپانی ال جی اخیرا در پایگاه داده حامل اینترانت کره جنوبی به ثبت رسیده است. طبق گفته های یکی از افشاگران توییتر به نام @Cozyplanes، این دستگاه در حال حاضر با شماره مدل LM-RN910N (و شماره OMD-LM-R910N برای مدل قفل نشده) در پایگاه داده داخلی اپراتور کره ای ثبت شده است.   

با توجه به شایعات اولیه، گوشی جدید ال جی شامل مشخصات متعددی بوده که از از جمله آن ها می توان به نمایشگر بسط پذیر 7.4 اینچی با وضوح 2428 در 1080 پیکسلی (نسبت 20 به 9)، حالت فیلم برداری 2428 در 1366 پیکسلی (نسبت 16 به 9) و حالت بهره وری 2428 در 1600 پیکسل (نسبت 3 به 2) اشاره کرد.

در ضمن، گفته می شود که گوشی جدید ال جی مجهز به باتری 4200 میلی آمپر ساعتی بوده و از جدیدترین پردازنده کوالکام، یعنی اسنپدراگون 888 و رم 16 گیگابایتی استفاده می کند. پس نمی توان انتظار داشت که این محصول، قیمت کمی داشته باشد.

این خبرچین توییتری همچنین از نحوه عملکرد گوشی رول شدنی ال جی رونمایی کرده است. این دستگاه از هر دو طرف بسط پیدا می کند و اندازه نمایشگر تا 100 درصد افزایش می یابد. اما قابل بالایی به همراه دستگاه بسط داده نمی شود. طبق گزارش های منتشر شده، ال جی یک قاب انعطاف پذیر را به این دستگاه اضافه خواهد کرد. قاب جدید در هنگام باز شدن دستگاه، لبه نمایشگر را مورد پوشش قرار می دهد و در هنگام بسته شدن نیز کوچک تر شود. این گوشی همچنین از یک مکانیزم قفل شدن نیز برخوردار خواهد شد تا از باز شدن ناگهانی یا رول شدن سریع نمایشگر جلوگیری کند (که موجب چروک های احتمالی می شود).

ال جی تنها شرکتی نیست که در حال ساخت گوشی های هوشمند با نمایشگر رول شدنی است. سامسونگ و TCL نیز با ثبت پتنت های مختلف از دستگاه های هوشمند مجهز به نمایشگرهای رول شدنی، به جمع شرکت های تولیدکننده تجهیزات اصلی اوپو و ال جی اضافه شده اند. بنابراین می توان انتظار داشت که در آینده نزدیک، شاهد طراحی های بیشتری از این نوع محصولات باشیم.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
قیمت اینترنت برخی اوپراتورها افزایش یافت

 این افزایش قیمت ها بین 30 تا 50 درصد در اپراتورهای مختلف متغیر است. این افزایش...

تاریخ معرفی ایسوس ROG Phone 7 مشخص شد

 پیش از این گزارش شده بود که ایسوس درحال کار بر روی سری جدید گوشی‌های هوشمند...

مایکروسافت لغو عرضه‌ Redfall روی پلی‌استیشن 5 را تکذیب کرد

شرکت مایکروسافت (Microsoft) اعتقاد دارد که نه‌ تنها جلوی انتشار هیچ بازی برای پلی...

بیشترین کلمات جستجو شده گوگل در سال ۱۴۰۱ توسط کاربران ایرانی

با پایان سال ۱۴۰۱ باید بیشترین کلمات جستجو شده در گوگل را مرور کنیم. در ادامه...

عربستان سعودی قصد دارد در شرکت فضایی اسپیس‌ایکس سرمایه‌گذاری کند

عربستان سعودی قصد دارد در یک همکاری با اسپیس‌ایکس، به‌عنوان سرمایه‌گذار در...

هوش مصنوعی ChatGPT حالا می‌تواند با کمک افزونه‌ها به اینترنت دسترسی داشته باشد

OpenAI در خبری اعلام کرد که ChatGPT حالا از افزونه‌ها پشتیبانی می‌کند و می‌تواند...

تیک‌های آبی سیستم قدیمی توییتر در روز دروغ اول آوریل حذف می‌شود

 توییتر در خبری اعلام کرده است که از 1 آوریل (12 فروردین) تیک‌هایی آبی قدیمی...

تلسکوپ هابل برای اولین‌بار یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری را ثبت کرد

تلسکوپ هابل موفق به ثبت اولین تصویر از یک سیاه‌چاله ابَرپرجرم فراری شد.

به‌روزرسانی واتس‌اپ با دو قابلیت جدید؛ مدیریت گروه‌ها آسان‌تر می‌شود

واتس‌اپ آپدیتی شد و حالا افزون بر امکان مشاهده گروه‌های مشترک خود با دیگر...

گوشی جدید نوکیا معرفی شد

 بر اساس خبرهای جدید، امروز شرکت نوکیا به صورت رسمی از گوشی هوشمند Nokia C12 Pro...