کد خبر:1291014
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

دادخواست آمازون علیه انفلوئنسرهای اینستاگرام و تیک تاک

دادخواست آمازون علیه انفلوئنسرهای اینستاگرام و تیک تاک

رسانه کلیک - فروشگاه بزرگ آمازون اخیرا با تنظیم یک دادخواست قانونی، برخی از انفلوئنسرهای اینستاگرام و تیک تاک را به تبلیغ و فروش کالاهای تقلبی متهم کرده است.

کمپانی آمازون به تازگی با تنظیم یک دادخواست ، 13 انفلوئنسر اینستاگرام و تیک تاک را به کلاهبرداری و تبلیغ کالاهای لوکس تقلبی متهم کرده است. کلی فیتزپاتریک و سابرینا کلی-کریچی از جمله انفلوئنسرهایی هستند که با همدستی فروشندگان سعی در فروش کالاهای تقلبی داشته اند. آمازون ادعا کرده که این افراد با استفاده از شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس بوک و تیک تاک و همچنین وب سایت های شخصی خود، به تبلیغ محصولات تقلبی پرداخته اند.

طبق دادخواست آمازون ، انفلوئنسرها تصاویر کالاهای بدون مارک و لوکس (اما تقلبی) را کنار یکدیگر گذاشته و آن ها را با متن Order this/Get this (این را سفارش بده/این را دریافت کن) منتشر کرده اند. عبارت Order this در کنار کالای عمومی آمازون نوشته شده و Get this نیز در واقع به محصول لوکس تقلبی (یا همان Dupe) اشاره می کند.

همانطور که در شکل زیر می بینید، یک کیف پول ساده مشکی رنگ به عنوان محصول آمازون در قسمت بالا قرار گرفته؛ اما خریدار پس از اتمام سفارش، کالای لوکس پایینی را دریافت خواهد کرد. ناگفته نماند که انفلوئنسرها از کالای تقلبی به عنوان محصول باکیفیت یاد می کنند.

آمازون در این باره گفته که افرادی مانند فیتزپاتریک و کلی-کریچی (و فروشندگانی که با آن ها همکاری می کنند) با پست کردن کالای معمولی روی آمازون، در واقع سیاست های شرکت در خصوص منع محصولات تقلبی را تحت الشعاع قرار داده اند. فیتزپاتریک که پیش از این یکی از انفلوئنسرهای اصلی آمازون محسوب می شد، اکنون اجازه هر گونه تبلیغ برای کمپانی را ندارد. البته او همچنان در وب سایت شخصی خود کالاهای Dupe را تبلیغ می کند. طبق ادعای آمازون، پلتفرم کلی-کریچی برای فروش محصلات تقلبی نیز شناسایی و بلاک شده است.

همانطور که می دانید انفلوئنسرها نقش بسیار مهمی را در تبلیغ و فروش محصولات کمپانی های مختلف ایفا می کنند، اما گاهی اوقات نیز می توانند با سوء استفاده از قدرت خود در شبکه های اجتماعی، به بساط کلاهبرداری دامن بزنند. آمازون تا کنون اقدامات متعددی را برای مقابله با فروش محصولات تقلبی انجام داده و حتی یک واحد اختصاصی را برای آن به وجود آورده است. رییس این واحد یعنی کریستینا پوزا، در رابطه با دادخواست اخیر گفته که کلیه شرکت های فعال در این عرصه باید با یکدیگر همکاری کنند تا پای سودجویان از این صنعت بیرون کشیده شود. وی افزود آمازون همچنان به سرمایه گذاری هنگفت برای مقابله با جرایم این چنینی ادامه خواهد داد. گفته می شود کمپانی در سال 2019 بیش از 500 میلیون دلار را صرف مبارزه با کالاهای جعلی کرده است.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
وقتی مایکروسافت ویندوز کامپیوتر شما را کرک می‌کند!

تصور کنید یک نسخه اورجینال ویندوز را خریداری کرده‌اید و برای فعال کردن...

احراز هویت دومرحله‌ای توییتر از طریق پیامک از امروز دیگر رایگان نیست

البته کاربران همچنان می‌توانند از برنامه‌های دیگر مانند Google Authenticator برای...

کفی های کفش هوشمند می شوند

 این که آیا شما یک ورزشکارید یا دچار درد پا هستید، مهم است چراکه می توانید...

میهمانی عیدانه شاد، با ایران شاد

برنامه‌های ویژه تحویل سال در شاد اعلام شد.

عیدی اول نوروز 1402 با بسته‌های عیدانه همراه اول

بسته‌های متنوع و بی‌‎سابقه عیدانه همراه اول به مناسبت نوروز 1402 اعلام شد.

ایسوس مانیتور گیمینگ جدیدی را معرفی کرد

 ایسوس ROG مانیتور گیمینگ ROG Swift QHD OLED (با کد مدل PG27AQDM) را معرفی کرده است که نرخ...

نمایشگرهای OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی اپل توسط سونی و ال‌جی ساخته خواهد شد

در گزارش جدیدی گفته شده است که نمایشگرهای با وضوح بالا OLEDoS هدست واقعیت ترکیبی...

ماسک چه نقشه‌ای برای توییتر در سر دارد؟

ایلان ماسک برنامه‌های بزرگی برای آینده‌ی توییتر دارد. شبکه‌ی اجتماعی...

مایکروسافت قصد دارد تغییر برنامه‌های پیش‌فرض ویندوز 11 را برای کاربران آسان‌تر کند

 مایکروسافت با اعمال تغییراتی در ویندوز ۱۱، تنظیم برنامه‌‌های پیش‌فرض و...

هوش مصنوعی ChatGPT کمی ترسناک است و در آینده بسیاری از مشاغل را نابود می‌کند

سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در مصاحبه جدیدی اعتراف کرد که از ChatGPT می‌ترسد و این...