13 برنامه کاربردی که بلافاصله بعد از عوض کردن ویندوز باید آنها را نصب کنید

رسانه کلیک – در حالی که ده ها برنامه شگفت انگیز ویندوز وجود دارد، دانستن اینکه کدامیک از آنها را باید روی ویندوز 10 خود نصب کنید، کارتان را آسان می کند. در ادامه این مطلب به معرفی بهترین برنامه کاربردی برای نصب در ویندوز 10 می پردازیم؛ با ما همراه باشید.

13 برنامه کاربردی که بلافاصله بعد از عوض کردن ویندوز باید آنها را نصب کنید

نرم افزارها ستون فقرات راه اندازی کامپیوتر است. فرقی نمی کند شما به تازگی یک کامپیوتر جدید را خریداری کرده اید یا اینکه ویندوزتان را مجددا نصب کرده اید، اولین کاری که احتمالا انجام می دهید این است که برنامه ها را نصب کنید ( چگونه در ویندوز 10 چند دسکتاپ داشته باشیم؟ ).

بهترین برنامه کاربردی برای مرور در اینترنت: Google Chrome

بهترین برنامه های کاربردی

ناامید کننده است، اما گوگل کروم ماژول برتر برای انتخاب ما خواهد بود. این مرورگر هنوز هم فوق العاده سریع است و امکاناتی مانند جستجوی فوری در گوگل برای یک تصویر یا افزونه‌ های گسترده را ارائه می دهد.

همگام سازی متقابل پلتفرم مرورگر، این امکان را به شما می دهد که تب های مرورگر دسکتاپ را بر روی گوشی خود باز کنید و بالعکس؛ بنابراین برای همه اهداف خود یک مرورگر فوق العاده در اختیار دارید.

با این وجود کروم بدون خطا نیست. بسیاری از مردم می خواهند از ردیابی فراگیر گوگل در کروم جلوگیری کنند و این باعث می شود که تعداد زیادی از فضاهای ذخیره سازی حذف شوند. اما خبر خوب این است که شما می توانید بسیاری دیگر از مرورگرهای فوق العاده مانند فایرفاکس و اپرا را انتخاب کنید.

Office Suite : LibreOffice

احتمالا، به ابزاری نیاز دارید که به شما امکان می دهد در اسرع وقت با اسناد، صفحات گسترده و فایل های ارائه خود کار کنید. ممکن است فکر کنید که پرداخت هزینه ای برای دریافت اشتراک نرم فزارهای آفیس تنها راه برای انجام این کار باشد، اما این کاملا دور از حقیقت است.

هیچ کاربر ویندوزی نباید بدون LibreOffice کار کند. این یک مجموعه نرم افزاری کاملا رایگان و قدرتمند است که شامل آپشن هایی برای مایکروسافت ورد، اکسل، پاورپوینت و ... است.

آیا LibreOffice کارایی لازم را دارد؟

باید بدانید، LibreOffice سلطان نرم افزارهای اداری رایگان است. بعید است جایگزین مایکروسافت آفیس در محیط تجاری شود، اما جایگزین عالی برای کاربرانی است که چند وقت یکبار از آن استفاده می کنند.

توجه داشته باشید که OpenOffice، جایگزین محبوبی است که در حال حاضر یک برنامه مرده محسوب می شود بنابراین، اگر نمی خواهید از LibreOffice استفاده کنید، FreeOffice را امتحان کنید( چگونه آپدیت خودکار برنامه ها در ویندوز 10 را غیر فعال کنیم؟ ) .

بهترین برنامه کاربردی برای ویرایش تصویر: Paint.NET

فرقی نمی کند که شما بخواهید مهارت خود را در دستکاری تصاویر امتحان کنید، یا اینکه نیاز به یک راه برای تاریک کردن اطلاعات حساس در عکس ها داشته باشید و یا بخواهید عکس های قدیمی را مجددا مرمت کنید، هر کاربری باید برنامه ویرایش تصویر را نصب کند.

شما احتمالا به فتوشاپ به عنوان نرم افزار استاندارد برای انجام این کار فکر می کنید، اما ابزارهای رایگان زیادی وجود دارد که بیشتر قابل دسترسی هستند. Paint.NET انتخاب ماست. این بسیار قدرتمند تر از Microsoft Paint است و شما را با آیکون های گیج کننده تنها نمی گذارد.

شما می توانید به راحتی بخش هایی از یک عکس را به صورت خودکار ویرایش کنید تا بهتر دیده شوند و فقط با چند کلیک متون و اشکال مختلف را به تصاویر خود اضافه کنید. تعداد زیادی از پلاگین ها این برنامه به شما اجازه می دهد تا قابلیت های خود را نیز گسترش دهید. اگر Paint.NET را بیش از حد ابتدایی می دانید، GIMP یک گزینه پیشرفته تر است.

امنیت: Malwarebytes Anti-Malware

نرم افزار

ویندوز 10 شامل نرم افزاری به نام Windows Defender، برای حذف و قرنطینه کردن جاسوس‌افزارها است که برای اکثر کاربران به عنوان یک آنتی ویروس کفایت می کند. با این وجود، عاقلانه است که یک برنامه امنیتی ثانویه نیز نصب شود.

برای این کار، شما نمی توانید Malwarebytes را سرزنش کنید. نسخه رایگان این نرم افزار تنها به شما اجازه می دهد تا سیستم خود را برای انواع نرم افزارهای مخرب، که ممکن است آنتی ویروس شما نتواند آنها را تشخیص دهد، اسکن کنید. برای یک حرکت امنیتی قوی، به نظر می رسد ارتقا به نسخه پرمیوم Malwarebytes، ارزش هزینه کردن را دارد.

بهترین برنامه کاربردی برای پخش ویدئو: VLC

با محبوبیت YouTube، احتمالا اکثر بازدیدهای ویدیویی خود را در مرورگرتان مشاهده خواهید کرد. با این حال، هنگامی که شما نیاز به پخش فایل های محلی دیگری دارید، باید یک پخش کننده ویدیویی را در دسکتاپ خود داشته باشید.

برای این کار، هیچ چیزی از VLC Media Player که دارای بسیاری از ویژگی های عالی است، بهتر نیست. این پخش کننده، قادر به پخش تقریبا هر فرمت ویدیویی و صوتی است که شما در ذهنتان دارید.

بهترین برنامه کاربردی برای اسکرین شات: ShareX

تهیه اسکرین شات از همه چیز، از لحظات خنده دار گرفته تا جمع آوری یک رکورد اطلاعاتی، مفید است. Snipping Tool، به عنوان نرم افزار پایه ویندوز، تنها مجموعه ای از ویژگی های ابتدایی را فراهم می کند، بنابراین شما نیاز به گزینه ای بهتر دارید.

شما ابزاری بهتر از نرم افزار رایگان ShareX را برای این منظور پیدا نخواهید کرد. از روش های متنوع ضبط و ویرایشگر قدرتمند داخلی گرفته تا گام های خودکار پس از گرفتن تصویر و ابزارهای اضافی مانند color grabber و ...، این نرم افزار دارای ویژگی های چشمگیری است.

اگر به دنبال نرم افزار ساده تری هستید، Greyshot نیز گزینه مناسبی خواهد بود.

بهترین برنامه کاربردی برای فشرده سازی و استخراج فایل: PeaZip

بهترین برنامه های کاربردی

ویندوز از فایل های ساده زیپ پشتیبانی می کند، اما برای فایل هایی فراتر از آن، نیاز به ابزار قدرتمندتری دارید. در حالی که این گروه هیجان انگیزترین نوع نرم افزار نیستند، اما برای کار با انواع فایل های بایگانی که ممکن است با آنها روبرو شوید بسیار مهم هستند.

PeaZip یک انتخاب عالی برای کارهای فشرده سازی و استخراج فایل ها است. این نرم افزار بسیار جذاب و کاربر پسند تر از سایر رقبای خود است و ویژگی های مفیدی مانند تعمیر آرشیو های آسیب دیده و تبدیل فرمت های فایل را نیز ارائه می دهد.

بهترین برنامه کاربردی برای پیام رسانی: Franz

این عاقلانه است که شما از حداقل یک سرویس پیام رسان در طول روز برای تماس با دوستان خود استفاده کنید. اما با گزینه های بسیار زیادی که برای انتخاب وجود دارد، باید منتظر ماند و دید سایر دوستان از چه نرم افزاری استفاده می کنند. چرا همه آنها را یکجا انتخاب نمی کنید؟

Franz انتخاب مناسب برای بهترین برنامه پیام رسان در ویندوز است. این برنامه به شما امکان اضافه کردن حساب ها از چندین سرویس پیام رسان محبوب از جمله واتس‌اپ، فیسبوک، اسکایپ، تلگرام، هنگ اوت و ... را می دهد. Franz به سادگی برای هر سرویسی که استفاده می کنید، یک تب جدید اضافه می کند ( چگونه دستیار صوتی الکسا را به ویندوز 10 بیاوریم؟ ).

سایر ابزارهای بسیار معروف

در اینجا بهترین برنامه های کاربردی در حوزه های دیگر که به نظر می رسد همه باید آنها را نصب کنید، معرفی می شود.

اینها در هیچ یک از دسته های بالا قرار نمی گیرند، بنابراین به طور خلاصه به آنها اشاره خواهیم کرد.

  • Unchecky

این برنامه به طور خودکار چک باکس های نرم افزارها در هنگام نصب آنها را بررسی می کند و اطمینان حاصل می کند که هیچ گزینه شخص ثالث را به شکل ناخواسته نصب نکنید.

  • Ditto Clipboard Manager

این نرم افزار باعث افزایش کارایی کلیپ بورد ویندوز می شود. با استفاده از آن، می توانید ده ها ورودی کپی شده را در دست بگیرید و از طریق کلیپ بورد خود آنها را جستجو کنید.

  • lux

این برنامه نیز به طور خودکار نور آبی صفحه نمایش کامپیوتر را هنگامی که شدت نور فضا کاهش می یابد، فیلتر می کند و به شما اجازه می دهد در شب راحت تر کار کنید.

ویندوز 10 دارای یک تابع نور شبانه مشابه است، اما F.lux سفارشی سازی بیشتری را ارائه می دهد.

  • Everything

این نرم افزار نیز یک جستجوی تقریبا سریع را برای کل سیستم ویندوز شما فراهم می کند. اگر شما نیاز به پیدا کردن یک فایل دارید اما با جستجوی نام پیش فرض موفق به یافتن آن نشدید، Everything می تواند آن را پیدا کند.

  • TreeSize Free

این نرم افزار به شما اجازه می دهد تا به سرعت تجزیه و تحلیل میزان استفاده از فضای ذخیره سازی خود را ببینید و علاوه بر این بررس کنید کدام پوشه ها فضای بیشتری را اشغال کرده اند.

کلام آخر

با مرور این مطلب می دانید که باید کدام برنامه ها را روی سیستم جدید خود نصب کنید. اگر یکی از موارد معرفی شده را ترجیح نمی دهید، یک جایگزین مناسب را بدون دردسر پیدا خواهید کرد. به نظر می رسد اکثر مردم استفاده زیادی از این برنامه ها می کنند.

ارسال نظر