طراحی یک سیستم مین یاب با استفاده از هوش مصنوعی

رسانه کلیک – اعضای شرکت تحلیلگران 4M به تازگی موفق شده اند تا به کمک هوش مصنوعی، یک سیستم مین یاب بهینه و ایمن را توسعه دهند.

طراحی یک سیستم مین یاب با استفاده از هوش مصنوعی

کاربرد مین ها به دوران جنگ باز می گردد. مین ها به عنوان یک مکانیزم حفاظتی در زمین جاسازی شده و از نواحی مختلف در برابر تعرض دشمن دفاع می کردند. با انفجار هر مین، سربازان متوجه نزدیک شدن دشمن می شدند. اما آیا کسی می داند که پس از پایان جنگ، چه اتفاقی برای مین ها افتاده است؟

در واقع مین ها هنوز در زمین مخفی هستند و هر از گاهی برای ساکنین نواحی مربوطه، مسئله ساز می شوند. این افراد بی گناه تصادفا پای خود را به روی مین ها گذاشته و به خاطر هیچ، جان خود را از دست می دهند.

با اینکه فرایند پاکسازی مین ها، یک پروسه آهسته و خطرناک است، اما اعضای شرکت تحلیلگران 4M بر این باورند که با استفاده از هوش مصنوعی، می توان فرایند تشخیص و پاکسازی مین ها را بهبود بخشید. این محققین یک سیستم مین یاب را بر اساس روش های یادگیری ماشین به وجود آورده اند. این سیستم از طریق سنسورهای از راه دور، به جمع آوری اطلاعات می پردازد و سپس با کاربرد داده های جدید و قدیمی، مکان دقیق مین های مخفی شده در زمین را شناسایی می کند.

زمین های مین گذاری شده

این سیستم مین یاب به مدت دو سال در زمین های مین گذاری شده مورد آزمایش قرار گرفته است. طبق نتایج به دست آمده، هوش مصنوعی توانسته حدود 80 درصد از مین های مخفی در این زمین ها را شناسایی کند. راز ازرا، رئیس کمپانی تحلیلگران 4M در این باره می گوید:

فناوری ما در سه پروژه متفاوت، اعتبار و صحت خود را نشان داده است. سیستم مین یاب پیشنهادی توانسته همبستگی 100 درصدی را مابین نواحی خطرناک شناسایی شده و نواحی واقعی به دست آورد.

این کمپانی در حال حاضر به دنبال بستن قراردادهای تجاری با دولت بوده و امیدوار است که هوش مصنوعی آن ها، در نواحی جنگ زده ای نظیر اوکراین، ترکیه و نیجریه به کار گرفته شود تا بالاخره ساکنین این مناطق با خیالی آسوده به زندگی خود ادامه دهند.

ارسال نظر