با 7 مورد از بهترین اپلیکیشن ها برای یادگیری زبان آشنا شوید

رسانه کلیک – امروزه تسلط کافی بر دو زبان و یا حتی بیشتر، جزو بایدهای زندگی محسوب می شود. در این مطلب به معرفی اپلیکیشن هایی پرداخته ایم که فرایند یادگیری را برای شما آسان تر می کنند.

با 7 مورد از بهترین اپلیکیشن ها برای یادگیری زبان آشنا شوید

اگر قصد دارید در اوقات فراغت خود به انجام یک کار جدید بپردازید، ما به شما یادگیری زبان را پیشنهاد می کنیم. عصر، عصر ارتباطات است و ما برای پیشرفت و گفتگو با مردم کشورهای مختلف، قطعا به بیش از یک زبان نیاز داریم.

خوشبختانه اپلیکیشن ها و برنامه های بسیاری وجود دارند که با محیط جذاب و سرگرم کننده خود، فرایند یادگیری را ساده تر کرده و تجربه دل چسبی را برای شما به ارمغان می آورند. جالب آنکه اغلب این برنامه ها کاملا رایگان و یا بسیار ارزان قیمت هستند. در ادامه 7 مورد از بهترین اپلیکیشن ها برای یادگیری زبان را با یکدیگر مرور می کنیم.

1. Duolingo

دولینگو بدون شک یکی از بهترین اپلیکیشن های موجود در این فهرست است که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. این برنامه خدمات خود را به صورت کاملا رایگان در اختیار افراد قرار می دهد؛ البته کاربر برای حذف تبلیغات باید مبلغ ناچیزی را پرداخت کند. نکات کلیدی، کلمات و عبارت های کاربردی زبان مورد نظر نیز حین یک سری تمرین، آموزش داده می شوند.

دولینگو طیف وسیعی از زبان ها را در بر می گیرد؛ از زبان محبوب اسپانیایی گرفته تا زبان کلینگونی که در واقع یک زبان جدید و ابداعی است. این برنامه برای افراد مختلف با سطوح دانش زبان گوناگون مناسب است. البته اگر تمایلی به یادگیری پایه زبان ندارید، می توانید با انجام چند آزمون، مراحل ابتدایی را پشت سر بگذارید.

2. Busuu

اپلیکیشن Busuu یک جایگزین مناسب برای دولینگو است. این دو برنامه شباهت بسیاری به یکدیگر دارند؛ البته بوسو زبان های کمتری را شامل شده و سبک تدریس آن نیز قدیمی تر است. این برنامه شما را در معرض کلمات و قواعد اساسی زبان قرار داده و تیرادهایتان را به شما یادآوری می کند. اگر با اصول اولیه زبان آشنایی دارید می توانید با اتمام چند آزمون ساده و حتی رد کردن دروس، خود را به سطح مورد نظر برسانید.

آموزش گرامر و کلمات در Busuu به صورت رایگان انجام می شود؛ با این حال کاربر برای دسترسی به قواعد پیچیده تر، خودآزمایی و دریافت فیدبک مناسب حین نوشتن و صحبت کردن، به اشتراک ویژه نیاز دارد.

3. Memrise

اپلیکیشن Memrise شما را به یاد فلش کارت های دوران مدرسه می اندازد. این برنامه دارای دروس رسمی و محاوره ای است و کاربر را از نصب ابرنامه های دیگر بی نیاز می کند. شما می توانید برای گسترش دایره لغات، یادگیری یک الفبای جدید و فهمیدن نقاط ضعف خود کاملا به این برنامه اعتماد کنید.

امکان یادگیری زبان های مختلف در Memrise وجود دارد؛ هرچند که کیفیت آموزش می تواند از زبانی به زبان دیگر تغییر کند. کاربران برای استفاده از ویژگی هایی همچون چت کردن، تماشای ویدیو، تمرین های اضافه و یادگیری شخصی سازی شده، باید با پرداخت مقداری پول حساب ویژه برای خود باز کنند.

4. LingQ

سبک آموزش LingQ با برنامه هایی که تا به حال معرفی کردیم فرق دارد. این اپلیکیشن به جای تمرکز خالی روی کلمات، داستان یا مقاله های کوتاه را در اختیار می گذارد که شما باید حین خواندن، آن را ترجمه کنید. همچنین می توانید با مشخص کردن لغات نا آشنا و جدید، معنی و تعریف آن ها را مشاهده نمایید.

بنابراین اگر با مفاهیم اولیه زبان مورد نظر آشنایی دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از LingQ است. این برنامه به صورت رایگان در اختیار افراد قرر می گیرد. البته برای استفاده مداوم و طولانی مدت از خدمات آن باید مبلغ اندکی را پرداخت کرد.

5. LingoDeer

اپلیکیشن LingoDeer دبا اینکه یکی از بهترین ها برای یادگیری زبان است اما تنها محتوای ابتدایی را به صورت رایگان ارائه می دهد و کاربر باید برای ادامه فعالیت خود، مبلغ بسیار ناچیزی را پرداخت کند. این برنامه بیشتر مناسب افرادی است که قصد یادگیری زبان های شرقی مانند چینی و کره ای را دارند. لینگودیر قواعد زبان را بسیار ساده و موثر آموزش می دهد.

6. Beelinguapp

اپلیکیشن Beelinguapp تنها مخصوص گوشی های هوشمند بوده و بیشتر روی مهارت خواندن تمرکز دارد. داستان ها و نوشته های بسیاری در این اپلیکیشن گنجانده شده که کاربر می تواند به صورت رایگان به اغلب آن ها دسترسی داشته باشد. البته هزینه قابل پرداخت برای سایر ویژگی های برنامه چندان زیاد نیست.

7. Coursera و سایر پلتفرم های آموزشی

هر چند که سبک اپلیکیشن هایی مانند Coursera، EdX، Udemy و برنامه های مشابه با آنچه تا به حال معرفی کردیم فرق می کند، اما نباید قدرت آموزش آن ها را دست کم گرفت؛ به ویژه آن دسته افرادی که قصد دارند به صورت جدی و متداول زبان های جدید را یاد بگیرند. کیفیت آموزش به نوع پلتفرم بستگی دارد، اما در حالت کلی می توان دروس ارزان قیمت و حتی رایگان بسیاری را در این برنامه ها پیدا کرد.

به عنوان سخن آخر باید بگوییم که اغلب اپلیکیشن هایی که در بالا معرفی کردیم هم از طریق اندروید و iOS قابل دسترسی هستند و هم از طریق وب. بنابراین نگرانی از این بابت نخواهید داشت. توصیه ما به شما این است که ابتدا سطح دانش زبان خود را مورد سنجش قرار دهید تا به نقاط ضعف خود پی ببرید. سپس برای تقویت مهارت مورد نظر، یکی از اپلیکیشن های فوق را انتخاب کنید.

ارسال نظر