هواپیمای پرسرعت TTBW با همکاری بوئینگ و ناسا ساخته می شود

رسانه کلیک - بوئینگ و ناسا در حال ساخت بال های جدیدی برای هواپیما هستند که می توانند سرعت پرواز را تا چندین مایل در ساعت افزایش دهند. در ادامه با کلیک همراه باشید تا از جزئیات ساخت این هواپیمای پرسرعت آگاه شوید.

هواپیمای پرسرعت TTBW با همکاری بوئینگ و ناسا ساخته می شود

چند روز پیش شرکت بوئینگ از اولین هواپیمای SUGAR رونمایی کرد. SUGAR در واقع نام برنامه تحقیقات هواپیماهای سبز مافوق صوت است که با همکاری ناسا صورت می گیرد.

بال های این هواپیمای پرسرعت بسیار شبیه به بال های معمولی هستند اما در زیر آن ها اتصالات نگه دارنده ای وجود دارد که سرعت هواپیما را تا ۰٫۸ ماخ (حدود ۶۱۵ مایل در ساعت) افزایش می دهد. نمونه های قبلی این هواپیمای جدید که فعلا TTBW نام گرفته است، نهایتا با سرعت ۰٫۷ تا ۰٫۷۵ ماخ حرکت می کردند.

طول بال های TTBW حدودا ۱۷۰ فوت است و هرچه به لبه نزدیک تر می شویم پهنای آن ها کاهش پیدا می کند. در واقع به لطف اتصالات نگه دارنده است که این بال های نازک قادر به حفظ سرعت های بالا هستند.

به گفته سازندگان، هدف از این طراحی کاهش انتشارات صوتی و افزایش عملکرد هواپیما است. هواپیمای پرسرعت TTBW در مقایسه با نمونه های ساخته شده در اوایل قرن ۲۱ام، سوخت کمتری مصرف می کند.

هواپیمای بوئینگ TTBW

این پروژه هنوز به مرحله اجرا در نیامده است؛ با این حال بوئینگ و ناسا تنها سازمان هایی نیستند که ایده ساخت بال های Truss-Braced را مطرح کرده اند. شرکت نوپای Comac چین نیز در حال توسعه هواپیمایی به نام V1 Plus بوده که در آن از طراحی Truss-Braced استفاده شده است. این هواپیما اولین بار در آگوست سال ۲۰۱۸ به پرواز درآمد و نتایج موفقیت آمیزی را به همراه داشت.

با توجه به علاقه مندی شرکت ها در استفاده از فناوری TBW، احتمال ساخت هواپیماهای پرسرعت در آینده نزدیک وجود دارد.

ارسال نظر