صادرات بازی های ویدیویی بهترین جایگزین برای نفت است

رسانه کلیک - محمداسماعیل سعیدی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی صادرات بازی های ویدیویی به سایر کشورها را بهترین جایگزین برای صادرات نفت می داند.

صادرات بازی های ویدیویی بهترین جایگزین برای نفت است

چندی پیش محمداسماعیل سعیدی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگاران اشاره داشت که برای رهایی از صادرات نفت، باید صنعت بازی های ویدیویی کشور با کمک مسئولین و نهادها از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد توسعه یابد تا بتوان در آینده صادرات بازی های ویدیویی را جایگزین صادرات نفت کرد.

صادرات بازی های ویدیویی به مانند صادرات نفت بسیار پرسود است!

محمداسماعیل سعیدی معتقد است که در حال حاضر کاربران و بازیکنانی بسیار زیادی در کشورمان مشغول تجربه عناوین ویدیویی هستند و تاکنون اغلب بازی ها مورد استقبال گیمرها قرار گرفته است. از این رو، صنعت بازی های ویدیویی یکی از صنایع پرسود دنیا به شمار می رود که در صورت توسعه و گسترش آن، می توان بخش اعظمی از درآمد کشور را تامین کرد و با توجه به تحریم های صادرات نفتی، صادرات بازی بازی های ویدیویی گزینه مناسبی برای رهایی از مشکلات درآمدهای نفتی است.

با وجود اینکه تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان از بازی های ویدیویی مختلف استقبال می کنند، اما لازمه پیشرفت در حوزه خلق و ساخت بازی های ویدیویی و همچنین صادرات آن، حمایت های همه جانبه مسئولین و نهادهای مربوطه است. به گفته محمداسماعیل سعیدی، در صورتی که نهادی مختلف در این حوزه همکاری نکنند، نیروهای متخصص و همچنین بازی سازان هرگز قادر به رقابت با کشورهای پیشرفته جهان نیستند و صادرات بازی های ویدیویی به سراسر جهان غیر ممکن خواهد بود.

وی در این باره می گوید:

اگرچه بازی‌ های ویدیویی همواره مورد استقبال بخش عظیمی از نوجوانان و جوانان قرار دارد، اما متاسفانه تا به امروز هیچ برنامه حساب شده و مشخصی برای تامین نیازمندی‌ های داخلی در این زمینه صورت نگرفته است. هرچند کشور ما مهندسان و نیروهای متخصص بسیاری برای طراحی بازی‌ های ویدوییی دارد اما برای پیشرفت در این حوزه باید حمایت لازم از آنها صورت گیرد، در غیر این صورت این افراد نمی‌ توانند با کشورهای پیشرفته جهان رقابت کنند.

در ادامه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در زمینه صادرات بازی های ویدیویی به نکات جالبی اشاره کرد. وی بر این باور است که بسیاری از کشورهای دنیا از نظر فرهنگی به کشور ایران نزدیک هستند و شباهت های زیادی در خصوص فرهنگ اسلامی در این کشورها دیده می شود.

بنابراین، به کمک همین موضوع می توان از بازارهای این کشورها به بهترین شکل ممکن استفاده کرد و بجای صادرات نفت، بازی های ویدیویی تولید داخل را صادر کنیم که در این صورت هم از مشکلات صادرات نفتی نیز رهایی می یابیم و هم اقتصاد کشور تنها از طریق صادرات نفت تامین نمی شود.

محمداسماعیل سعیدی در این زمینه گفت:

از آنجایی که بسیاری از کشورهای دنیا از نظر فرهنگی به کشور ایران نزدیک هستند، می‌ توان از بازار این کشورها برای صادرات بازی‌ های ویدیویی استفاده کرد تا از این طریق از اقتصاد نفتی و صادرات نفت رها شویم.

در نهایت، محمداسماعیل سعیدی از وزارت فرهنگ و اشاره و دستگاه هایی که وظیفه گسترش فرهنگ اسلامی را برعهده دارند، درخواست کرد که تا جای امکان از بازی های ویدیویی حمایت کنند چرا که این عناوین در شکل گیری اخلاق، طرز فکر و به طوری کلی در شخصیت کودکان و نوجوانان بسیار تاثیرگذار است.

به گفته وی، در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان با اهداف مشخصی دست به تولید بازی های ویدیویی می زنند و این عناوین را راهی بازارهای کشورهای گوناگون از جمله ایران می کنند که متاسفانه آن ها تاثیر نامناسبی روی شخصیت جوانان و نوجوانان کشور ما می گذارد.

ایشان تاکید کرد:

وزارت فرهنگ و ارشاد و دستگاه‌ های مرتبطی که مسئول اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی هستند دست به دست هم دهند و از این بازی‌ های ویدیویی حمایت کنند، چرا که بازی‌ های ویدیویی در شکل‌ گیری شخصیت‌ های کودکان و نوجوانان کشور تاثیر به سزایی دارد، به طوری که سایر کشورها با اهداف مشخصی این عناوین ویدیویی ها را خلق و تولید کرده و به ایران به عنوان یکی از کشور های مورد هدف ارسال می کنند تا از این راه تاثیرات نامناسبی در شخصیت جوانان و نوجوانان کشور ایجاد کنند.

در همین رابطه، چند هفته پیش بود که بهروز مینایی، مدیر عامل سابق بنیاد ملی بازی‌ های رایانه‌ ای و دانشیار دانشگاه علم و صنعت تهران، در جریان نشست رسانه‌ ای شنبه‌ های انقلاب برای بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی رسما اعلام کرد به دلیل بهره مندی از دانش علمی مناسب، کشور ایران هم باید وارد حوزه ساخت کنسول های بازی شود و از طرفی هم در حوزه فناوری اطلاعات سرمایه گذاری ویژه کند.

وی در میان صحبت های خود، به تجربه کشورهای هند و برزیل اشاره کرد که این دو کشور نیز صنعت فناوری اطلاعات خود را به عنوان صنعتی مستقل همزمان و حتی بعد از کشور ایران شروع کردند و هم اکنون به دلیل سرمایه گذاری مناسب، این صنعت به عنوان پردرآمدترین صنایع این کشورها به خصوص در حوزه نرم‌ افزاری شناخته می شود و کشور هند نیز چندین برابر درآمد نفتی ما از حوزه نرم‌ افزار درآمد دارد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر، بر روی این لینک کلیک کنید.

حال در پایان این خبر، دیدگاه شما در رابطه با صحبت های محمداسماعیل سعیدی و جایگزینی صادرات نفتی کشور با صادرات بازی های ویدیویی چیست؟ به نظر شما، با حمایت نهادهای مربوطه، آیا کشور ایران می تواند در عرصه بین المللی به یکی از بازی سازان مطرح جهان تبدیل شود؟ دیدگاه ها و نظرات شخصی خود را با ما و دیگر کاربران رسانه کلیک به اشتراک بگذارید.

ارسال نظر