هوش مصنوعی دانشگاه MIT قادر به تشخیص افسردگی در مکالمات است

رسانه کلیک - هوش مصنوعی دانشگاه MIT می تواند توسط مکالمات افراد، افسردگی آن ها را تشخیص دهد. این هوش مصنوعی در مراحل اولیه افسردگی این بیماری را تشخیص می دهد.

هوش مصنوعی دانشگاه MIT قادر به تشخیص افسردگی در مکالمات است

افسردگی در مراحل اولیه خود علائم خاصی ندارد. بیشتر افراد پس از اختلال در زندگی عادی خود به این موضوع پی می برند که افسرده شده اند. در حال حاضر مشغله های زندگی باعث شده اشخاص توجه چندانی به یکدیگر نداشته باشند. با توجه به این موضوع به راحتی نمی توان افسردگی را تشخیص داد.

برخی موسسه ها و دانشگاه ها به دنبال توسعه هوش مصنوعی خاصی برای تشخیص بیماری افسردگی هستند. در این میان هوش مصنوعی دانشگاه MIT قادر به تشخیص افسردگی به وسیله مکالمات افراد است.

هوش مصنوعی دانشگاه MIT در تمامی شرایط قابل استفاده است و نیاز به اطلاعات خاصی ندارد. برای مثال می توان از این هوش مصنوعی در مصاحبه ها استفاده کرد.

در گذشته شاهد توسعه هوش مصنوعی با قابلیت تشخیص بیماری افسردگی بوده ایم. یکی از این هوش های مصنوعی می توانست با استفاده از پست های اینستاگرامی افراد بیماری افسردگی را تشخیص دهد.

اکثر هوش های مصنوعی توسعه یافته برای تشخیص بیماری افسردگی نیاز به اطلاعات خاصی دارند. در همین راستا بیشتر توسعه دهندگان به وسیله پاسخ به چندین سوال به این موضوع پی می برند که فرد دچار افسردگی است.

هوش مصنوعی دانشگاه MIT می تواند بدون پرسش سوال از افراد و با گوش دادن به مکالمات آن ها، به بیماری افسردگی پی ببرد. این موضوع می تواند باعث جلوگیری از مشکلات زیادی شود.

محققان می توانند به وسیله این هوش مصنوعی اپلیکیشن های خاصی را توسعه دهند. کاربران با نصب این برنامه ها روی گوشی های هوشمند خود قادر به تشخیص بیماری افسردگی خواهند بود. شاید در نگاه اول شنود مکالمات افراد حریم شخصی آن ها را تهدید کند ولی در نهایت می تواند از بروز مشکلات زیادی در زندگی عادی جلوگیری کند.

ارسال نظر