کاوشگر پارکر فاصله خود با خورشید را به کمترین میزان ممکن می رساند!

رسانه کلیک - کاوشگر پارکر آماده است تا فاصله خود را با خورشید کمتر کرده و بدین ترتیب رکورد تازه ای را در تاریخ نجوم به ثبت برساند. برای آگاهی از جزئیات این خبر با کلیک همراه باشید.

کاوشگر پارکر فاصله خود با خورشید را به کمترین میزان ممکن می رساند!

حدود ۱۶۰ روز از ارسال کاوشگر خورشیدی پارکر به فضا می گذرد. پس از اولین چرخش موفقیت آمیز پارکر به دور خورشید، این بار محققین در تلاش هستند تا این فضاپیما را در فاصله ای نزدیکتر به گردش در آورند. اندی دریزمن، سرپرست این تحقیقات در دانشگاه جان هاپکینز می گوید:

ما اکنون اطلاعات بسیاری را در رابطه با نحوه عملکرد فضاپیما و چگونگی واکنش آن در محیط خورشیدی به دست آورده ایم. باید با افتخار اعلام کنم که برنامه ها و پیش بینی های تیم تحقیقاتی ما تاکنون از دقت بسیار زیادی برخوردار بوده اند.

کاوشگر پارکر در طی اولین چرخش خود به دور خورشید اطلاعات ارزشمند بسیاری را در اختیار دانشمندان قرار داده است. علت سرعت بسیار زیاد ذرات خورشیدی چیست؟ چرا دمای اتمسفر خورشید (کرونا) به مراتب بیشتر از دمای سطح آن است؟ گفته می شود اطلاعات به دست آمده می توانند نقش بسزایی را در حل این مسائل ایفا کنند.

مسیر مأموریت و موقعیت کنونی کاوشگر پارکر

فضاپیمای پارکر داده های جمع آوری شده را از طریق DSN (شبکه اعماق فضا) به زمین ارسال می کند. بنا به گفته دانشمندان ناسا، حجم این داده ها به قدری زیاد است که بارگیری همه آن‌ها تا آوریل ۲۰۱۹ به طول می انجامد. در حال حاضر تنها ۱۷ گیگابایت از این داده ها دانلود شده است.

طبق اظهارات یکی از مسئولین پروژه، این داده ها حقایق غیر منتظره و جالبی را در رابطه با خورشید آشکار ساخته اند. بنابراین انتظار می رود پس از اتمام دومین ماموریت کاوشگر پارکر، اطلاعات و تصاویر جدیدی از درون اتمسفر خورشید منتشر شوند. دومین رویارویی پارکر با خورشید در ۴ام آوریل سال ۲۰۱۹ صورت می گیرد.

ارسال نظر