کنسول های Xbox Scarlett و PS5 تفاوت زیادی با نسل قبل ندارند!

رسانه کلیک - بر اساس گفته های رئیس استودیوی «پلاتینیوم گیمز»، کنسول های Xbox Scarlett و PS5 در بسیاری از جوانب تفاوت بزرگی با کنسول های نسل پیشین ندارند.

کنسول های Xbox Scarlett و PS5 تفاوت زیادی با نسل قبل ندارند!

خوب یا بد، چرخه عمر کنسول های نسل هشتم به زودی به پایان می رسد و ظاهرا دو شرکت مایکروسافت و سونی به ترتیب ایکس باکس اسکارلت و پلی استیشن 5 را در اواخر سال آینده میلادی راهی بازار خواهند کرد. از این رو، در حال حاضر کنسول های نسل آینده به داغ ترین بحث صنعت بازی های ویدیویی تبدیل شده و بسیاری از بازیکنان و توسعه دهندگان به شدت برای معرفی کامل و عرضه این دو دستگاه جدید هیجان زده هستند.

در این بین، رئیس استودیوی « پلاتینیوم گیمز » به نام آتسوشی اینابا (Atsushi Inaba)، آنچنان از ساخت و عرضه کنسول های Xbox Scarlett و PS5 هیجان زده نیست و بر خلاف سرویس های ابری بازی ها، تکنولوژی های این دو دستگاه را چندان نوآورانه و جدید نمی داند. اینابا در جدیدترین مصاحبه خود با «ویدیو گیم کرونیکل» در خصوص کنسول های نسل آینده و سرویس های استریم محور صحبت کرده و در کمال تعجب، بر این باور است که کنسول های بعدی ردموندی ها و سونی تفاوت زیادی با نسل قبل ندارند و هیچ نوآوری خاصی در آن ها مشهود نیست.

آتسوشی اینابا در این باره توضیح می دهد:

مشکلی ندارد! منظور من این است که بی شک همه چیز سریع تر پیش می رود، گرافیک بهتر می شود و شاید هم زمان لودینگ یا بارگذاری بازی ها کمتر از همیشه شود. این موضوعی است که قطعا خوشایند مصرف کننده خواهد بود. با این حال، اگر صادقانه برایتان بگویم، کنسول های Xbox Scarlett و PS5 در بسیاری از جوانب، تفاوت بزرگی با نسل هشتم ندارند. اگر می خواهید نظر من را بدانید، باید بگویم که هیچ چیز ناسازگار یا نوآورانه نیست.

کنسول های Xbox Scarlett و PS5

رئیس استودیوی پلاتینیوم گیمز افزود:

در گذشته، سخت افزار کنسول های بازی به چیپ های سفارشی مجهز شده بودند که امکان استفاده از آن ها در پلتفرم پی سی وجود نداشت. حال که به آن ها [کنسول های امروزی] نگاه کنید، متوجه می شوید که آن ها تنها از تجهیزاتی استفاده می کنند که از قبل وجود داشته اند. برای مثال، در The Switch از پردازنده مرکزی Tegra استفاده شده که در گذشته نیز مشابه آن به چشم خورده است.

کنسول ها هم از پردازنده های مرکزی و گرافیکی شبیه به سخت افزار پلتفرم پی سی بهره می برند که البته کمی به روزتر شده اند. بدین ترتیب، سخت افزارهای کنسول ها هرگز منحصر به فرد نیستند.

با توجه به این صحبت ها، اینکه بخواهیم برای چیزهایی که از قبل وجود داشته اند و تنها تغییرات جزئی در آن ها ایجاد شده هیجان زده بشویم، واقعا سخت و دشوار است. اما، سرویس های ابری برای من یک تکنوژی جدید و متفاوتی محسوب می شود که به شدت برای آن ها هیجان زده هستم.

گفتنی است؛ در حالی که هنوز جزئیات زیادی از سخت افزارهای به کار رفته در کنسول های ایکس باکس اسکارلت و پلی استیشن 5 در دست نیست، اما سازندگان اطلاعات اندکی از قابلیت های این دو دستگاه ارائه کرده اند که بر اساس آن، هر دو کنسول برای کاهش چشمگیر زمان لودینگ بازی ها به هارد دیسک های SSD مجهز شده اند و در بخش گرافیکی، از فناوری جدید رهگیری پرتو یا همان ری تریسینگ» (Ray Tracing) استفاده می کنند. علاوه بر این ها، هر دو کنسول قادر به اجرای بازی ها در رزولوشن 8K خواهند بود.

ارسال نظر