کد خبر:1201527
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

رندرهای سامسونگ گلکسی S10 پلاس به اینترنت راه پیدا کرد

رندرهای سامسونگ گلکسی S10 پلاس

رسانه کلیک - رندرهای سامسونگ گلکسی S10 پلاس در اختیار رسانه ها قرار گرفت. این گوشی هوشمند دارای حفره درون نمایشگر است.

سامسونگ سال آینده میلادی از سه گوشی هوشمند گلکسی S10، اس 10 پلاس و S10 لایت به صورت رسمی رونمایی می کند. بر اساس شایعات و گزارش ها، این محصولات از طراحی متفاوتی در مقایسه با نسل کنونی خود بهره می برد.

به تازگی رندرهای سامسونگ گلکسی S10 پلاس در اینترنت منتشر شده که شایعات گذشته را تایید می کند. این گوشی هوشمند از دوربین اصلی سه گانه و حفره درون صفحه نمایش بهره می برد.

در بخش جلویی این دستگاه یک نمایشگر غول پیکر خمیده به چشم می خورد که در سمت راست بالای آن حفره ای برای دوربین سلفی دوگانه حضور دارد (گوشی گلکسی S10 پلاس به دوربین سلفی دوگانه مجهز می شود).

استفاده از حفره نمایشگر در این گوشی هوشمند باعث افزایش نسبت صفحه نمایش به بدنه پرچمدار آینده سامسونگ می شود. در بخش پشتی این دستگاه دوربین اصلی سه گانه با چیدمان افقی مشابه با گلکسی نوت 9 حضور دارد.

انتظار می رود پنل پشتی این اسمارت فون سنسورهای 16، 16 و 13 مگاپیکسلی را میزبانی کند. سامسونگ سنسور اثر انگشت گوشی گلکسی اس 10 پلاس را روی پنل پشتی آن قرار نمی دهد و انتظار می رود این اسکنر درون صفحه آن حضور داشته باشد.

از دیگر ویژگی های ظاهری این دستگاه می توان به پنل های جلویی و پشتی شیشه ای به همراه فریم فلزی اشاره کرد. در زیر این گوشی هوشمند جک 3.5 میلی متری هدفون به همراه پورت USB Type-C قرار می گیرد.

گوشی گلکسی S10 پلاس سامسونگ با توجه به بازار هدف به چیپست کوالکام اسنپدراگون 8150 و یا اگزینوس 9820 مجهز می شود. این دستگاه در نسخه پایه خود دارای 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی است. انتظار می رود با پرچمداران جدید سامسونگ در MWC 2019 ملاقات کنیم.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
بورسیه تحصیلی همراه اول برای نخبگان رشته‌های برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران

همراه اول در راستای حمایت از دانشجویان نخبه و با استعداد در مقطع کارشناسی...

اثر سفرهای بلندمدت فضایی بر مغز فضانوردان

بررسی جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که ماموریت‌های طولانی و سفرهای...

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و یکی از مدیران ارشد سابق ناسا، در سن 77 سالگی درگذشت

دکتر فیروز نادری که از نزدیک به دو هفته پیش به علت حادثه‌ای در بیمارستانی در...

روش جدیدی برای آزمایش سلامت نوشیدنی‌های مالت غیرالکلی

پژوهشگران دانشکده شیمی دانشگاه تهران، به روش جدیدی برای آزمایش سلامت...

ازدواج یک زن با روبات چت هوش مصنوعی!

یک زن پس از اینکه روبات چت هوش مصنوعی ادعا کرد که او را قضاوت نمی‌کند،...

مارک زاکربرگ: هدست ویژن پرو اپل هیچ رویکرد جادویی ندارد

زاکربرگ در سخنرانی خود برای کارمندان متا، به گران‌بودن هدست اپل اشاره کرد و...

متا اولین تصویر رسمی از اپلیکیشن رقیب توییتر را منتشر کرد

این برنامه که اساساً شبیه به اینستاگرام است، با اسم رمز «Project 92» شناخته...

پنج ترفند ساده برای مسدود کردن ایمیل‌های اسپم در Gmail

افراد به طور متوسط روزانه ۴ تا ۵ ایمیل اسپم دریافت می‌کنند که حذف جداگانه...

ادوبی مدل هوش مصنوعی مولد Firefly را در دسترس سازمان‌ها قرار می‌دهد

هزینه استفاده از Firefly برای سازمان‌ها هنوز اعلام نشده و ادوبی آن را براساس...

کیسه‌داران به‌مراتب تکامل‌یافته‌تر از پستانداران و حتی انسان‌ها هستند

اغلب تصور می‌شود که پستانداران و به‌ویژه گونه‌ی ما در نوک قله تکامل قرار...