چگونه می توان بدون از دست دادن سئو، هاست وب‌سایت را تغییر داد

رسانه کلیک - بهتر است بدانید که انتقال وبسایت به هیچ‌وجه کار ساده ای نیست. این کار به برنامه ریزی و عملکرد بسیار دقیق نیاز دارد.هرچند انتقال کار دشواری است اما اگر به درستی انجام شود می تواند فرصت های جدیدی پیش روی شما قرار دهد و مشکلاتی را که در پلتفورم قبلی با آن روبرو بودید، حل کند.

چگونه می توان بدون از دست دادن سئو، هاست وب‌سایت را تغییر داد

هرچند انتقال کار دشواری است اما اگر به درستی انجام شود می تواند فرصت های جدیدی پیش روی شما قرار دهد و مشکلاتی را که در پلتفورم قبلی با آن روبرو بودید، حل کند.

در این مقاله نحوه انتقال به یک میزبان وب جدید بدون از دست دادن معیارهای سئو را به شما آموزش خواهیم داد.

1. داشتن دلیل منطقی برای انتقال وب‌سایت

اول از همه باید دلیل شفافی برای این سوال داشته باشید که چرا قصد انتقال میزبانی وبسایت خود را دارید. انتقال سایت به هیچ‌وجه کار ساده ای نیست و می تواند منجر به از بین رفتن موقتی ترافیک سایت شود، اما با گذشت زمان وبسایت جدید شما راه افتاده و به همان جایی که اکنون در آن قرار دارد خواهد رسید. که بهترین نتیجه ممکنی است که می توان گرفت.

البته ممکن است مشکلات زیادی ایجاد شود، مشکلاتی که می تواند مانعِ رشد و حضور موفق وبسایت شما شود. اگر نتوانید همه چیز را به درستی مدیریت کنید در مشکلات پیش آمده گیر کرده و رتبه بندی خود را از دست خواهید داد. بنابراین مجددا درمورد تصمیم خود فکر کنید و در صورت امکان بدون انتقال هاست مشکل خود را حل کنید. اگر قصد برندسازی مجدد دارید و میزبان وب شما نمی‌تواند سرویس لازم برای پشتیبانی را ارائه دهد و یا قصد استفاده از HTTPS را دارید، روی آوردن به انتقال میزبان ارزشش را دارد. شرایط دیگری نیز باعث انتقال وب می شود که به تفکر و تصمیم شما در مورد موقعیتی که در آن قرار گرفته اید بستگی دارد.

2. در انتخاب هاستینگ دقت کنید

اکنون که به اندازه کافی درمورد انتقال میزبان فکر کرده اید، گام بعدی یافتن یک سرویس عالی ارائه دهنده هاست است. می توانید کار خود را با خواندن بخش مروری بر ارائه دهندگان میزبان وبسایت آغاز کنید. یک پلتفرم میزبان با ویژگی‌های فنی خوب توانایی برآورده سازی ملزومات سئو در وبسایت شما را دارا است. اما پیش از اینکه یکی از آنها را انتخاب کنید باید اطمینان حاصل کنید که می‌تواند همه نیازهای شما را برآورده کند. برای مثال می توانید موضوعات زیر را بررسی کنید:

· ویژگی‌های فنی سرور همچون عملکرد سیستم، ورژن سیستم و غیره.

· پهنای باند سرور

· پشتیبانی فنی خوب و مستندسازی

· قطعی کمتر سایت

3. موقعیت جغرافیایی سرور را با دقت انتخاب کنید

مرحله بعدی انتخاب سرور مناسب برای وبسایتتان است. مزیت جغرافیایی می تواند فاکتوری تعیین کننده در سئوی وبسایت شما باشد. برای مثال اگر پیش از انتقال، ایران را انتخاب کرده بودید و از سروری نزدیک به آن نقطه استفاده می کردید، باید سرور جدید نیز شبیه آن باشد. به طور خلاصه موقعیت جغرافیایی سرور مهم است و بر رتبه‌بندی سایت شما تاثیر گذار است و البته بر مخاطبان شما نیز تاثیر می گذارد. به عبارت دیگر باید بدانید که کدام سرور میزبان سایت شما بوده. هریک از افرادی که کار خود را به عنوان یک بلاگر آغاز می کنند از اهمیت این موضوع آگاهند و شما نیز نباید طی فرآیند انتقال میزبان وب از این نکته غافل باشید. تقریبا تمام شرکت های هاستینگ امکان انتخاب سرور دلخواه را به شما می دهند زیرا می دانند که اگر اجازه چنین کاری را به شما ندهند احتمالا شما شرکت دیگری را انتخاب می کنید.

4. از سایت خود بک آپ تهیه کنید

قبل از شروع انتقال باید بک آپ کاملی از وبسایت خود تهیه کنید. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید می توانید از پلاگین های بک آپ معتبر استفاده کنید. این کار می تواند بازگشت به وبسایت اصلی در صورت مواجهه با مشکلات احتمالی را تضمین کند.

5 - سایت خود را انتقال دهید

وقتی به طور کامل از سایت خود بک آپ گرفتید، برای انتقال وبسایت خود به میزبان وب جدید آماده هستید. شما می توانید این کار را به تنهایی با با بهره گیری از یک سرویس حرفه ای انجام دهید. حتی می توانید از ارائه دهنده هاستینگ بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد. اکثر شرکت های هاستینگ این کار را به رایگان انجام می دهند، بنابراین با این کار نه تنها در پول بلکه در زمان نیز صرفه جویی می کنید.

6. سایت جدید را امتحان کنید

هنگامی که انتقال انجام شد، هر صفحه یا فایلی را که روی هاست جدید قرار داده اید بررسی کنید. قبل از گام های بعدی مطمئن شوید که همه چیز درست عمل می کند. اگر می خواهید از نحوه عملکرد وب‌سایت خود روی هاست جدید مطمئن شوید، توصیه می شود قبل از اینکه به شکل واقعی سایت خود را انتقال دهید به شکل آزمایشی آن را تست کنید.

7. رکورد های DNS باید به روز رسانی شود

نام دامنه یا همان DNS راهی برای اتصال دامنه وب سایتتان به IP سرور شما است. دلیل درج آدرس سرور در DNS این است که بشر به سختی اعداد را به حافظه می سپارد. وقتی هاستینگ خود را تغییر می دهید، آدرسIP سرور نیز تغییر می کند. برای اتصال IP سرور جدید باید DNS را به روز رسانی کنید تا خودکار به سمت IP سرور جدید هدایت شود. البته این فرایند می تواند ۲۴ ساعت به طول بی انجامد که برای کاربرانتان و موتورهای جستجو زمانی طولانی به حساب می آید.

8. اکنون رکورد های DNS را تغییر دهید

مرحله نهایی به روز رسانی رکوردهای DNS است. بسیاری از برنامه ها یا سرویس های که شما از آن استفاده می کنید برای به روز رسانی به زمان نیاز دارند. در این صورت باید سرور قدیمی خود را چندین روز آنلاین نگه دارید. اصول سئو می گوید که برای رسیدن به حداکثر سود باید رکوردهای DNS خود را به درستی تنظیم نمایید.

نتیجه گیری

اگر همه این مراحل را به درستی دنبال کنید، در صورت انتقال سئوی وب سایت‌ شما با مشکل روبرو نخواهد شد. البته برای رسیدن به تصویری درست نیز باید دو روز منتظر بمانید. هم سرور قدیم و هم جدید را آنلاین نگه دارید تا مطمئن شوید که انتقال به درستی صورت خواهد گرفت.

ارسال نظر