امکان سایدلودینگ GMS روی گوشی هواوی P40 پرو پلاس

رسانه کلیک - با سایدلودینگ سرویس های موبایل گوگل روی هواوی P40 پرو پلاس ، این دستگاه به یکی از بی رقیب ترین گوشی های جهان تبدیل می شود.

امکان سایدلودینگ GMS روی گوشی هواوی P40 پرو پلاس

اگر ارزش یک گوشی هوشمند به دوربین آن باشد، آنگاه می توان گفت که هواوی P40 پرو پلاس بهترین گزینه فعلی برای خرید است. از زمان شراکت کمپانی هواوی با Leica در سال 2016، دوربین های متعلق به گوشی های این شرکت جزو بهترین دوربین های ممکن به حساب می آیند. طبق نظر کاربران اینترنتی، رتبه گوشی هواوی P40 Pro Plus حدود 3.5 از 5 یا 7 از 10 است. این محصول یک گوشی هوشمند نمونه و ممتاز محسوب می شود، اما بخشی از امتیاز آن به خاطر قیمت بالا، حدود 1299 دلار، کاسته شده است. گوشی هوشمند هواوی، نخستین فناوری دوربین را به بازار معرفی می کند: یک دوربین تله فتو با قابلیت بزرگ نمایی 10 برابر. دوربین گوشی P40 Pro Plus هم از لحاظ عکس برداری در صحنه های تاریک و هم از لحاظ حفظ جزییات در بزرگ نمایی حداکثر، عملکرد بهتری را نسبت به دوربین گوشی سونی ZV-1 نشان می دهد.

با این تفاسیر، چرا محصولات هواوی، از جمله گوشی P40 پرو پلاس توسط متخصصین فناوری مورد انتقاد قرار می گیرند؟ دلیل این سؤال بسیار ساده است: جنگ تجارت.

در ماه مارس سال 2019، هواوی از انجام هر گونه همکاری با گوگل و سایر کمپانی های آمریکایی منع شد. با اینکه هواوی می توانست گوشی های اندرویدی خود را به بازار عرضه کند، اما قادر به استفاده از سرویس های موبایل گوگل (GMS)، نظیر پلی استور، جیمیل یا یوتیوب در این محصولات نبود.

کمی بعد، هواوی سیستم عامل معروف خود به نام هارمونی را به عنوان رقیب و جایگزین اصلی برای اندروید به وجود آورد، هرچند که نتوانست به هدف خود برسد. این کمپانی همچنین تلاش کرد تا همکاری خود با فروشگاه های اپلیکیشن های خارجی را به حداقل برساند و به طور انحصاری روی فروشگاه App Gallery خود تمرکز کند. در حال حاضر گوشی های هواوی از Petal Search بهره می برند؛ موتور جستجوی ساخت خود شرکت که امکان دسترسی به نتفلیکس و BBC iPlayer را میسر می سازد.

یکی از مقامات شرکت چینی به نام ریچارد یو به سختی در تلاش است تا مجوز استفاده از سرویس گوگل را مجددا به دست آورد؛ آن هم در حالی که هواوی تا کنون میلیون ها دلار را صرف طراحی اکوسیستم اختصاصی خود کرده است. به هر حال امکان استفاده مجددا این شرکت از GMS حداقل در آینده نزدیک بسیار بعید به نظر می رسد.

در ادامه فهرست مشکلاتی که کاربران هنگام استفاده از هواوی P40 پرو پلاس با آن مواجه شده اند را مشاهده می کنید:

  • همگام سازی بین تقوی گوگل و تقویم خود سیستم به درستی انجام نمی شود.
  • امکان پشتیبانی از اپلیکیشن های کاربردی گوگل مانند Docs، Drive و Meet وجود ندارد.
  • اپلیکیشن های شخص ثالث که برای ورود به سیستم از گوگل استفاده می کنند (Asana، Canva و غیره)، قابل اجرا روی دستگاه نیستند.
  • APIهای گوگل مپ در اپلیکیشن ها لود نمی شوند و کاربر باید دست به دامان سایت هایی نظیر Uber، Zoopla و غیره شود.
  • امکان دسترسی یا تهیه نسخه پشتیبان در واتس اپ وجود ندارد.
  • بسیاری از بازی ها بدون برنامه Google Play Games نصب نمی شوند.
  • بسیاری از پرداخت های درون برنامه ای بدون استفاده از Google Pay صورت نمی گیرند.
  • ذخیره سازی کراس-دیوایس بدون Play Games بسیار چالش برانگیز است.
  • بسیاری از اپلیکیشن های مربوط به بانکداری (Barclays، Curve و غیره) روی دستگاه اجرا نمی شوند.
  • امکان استفاده از سرویس دیزنی پلاس وجود ندارد.

مواردی که در بالا به آن اشاره کردیم مورد هلاقه هیچکس نیستند. به همین خاطر است که فیدبک های ارائه شده در خصوص گوشی هواوی P40 پرو پلاس ، علیرغم قطعات جدید و پر قدرت آن، اصلا به مذاق تولیدکننده و خریدار خوش نمی آید. البته نباید از نقاط قوت این محصول صرف نظر کرد. قابلیت سایدلودینگ سرویس های گوگل باعث شده تا P40 Pro Plus به یکی از بهترین گوشی های حال حاضر تبدیل شود.

ناگفته نماند که نصب سرویس های گوگل روی گوشی هواوی به هیچ عنوان ضمانت نامه آن را باطل نمی کند و پس از بازگشت به تنظیمات کارخانه، کلیه خدمات گوگل از روی گوشی محو خواهند شد. البته توجه داشته باشید که هیچ یک از شرکت های گوگل یا هواوی استفاده از سایدلودینگ را توصیه نمی کنند و عواقب ناشی از آن تماما بر عهده کاربر است.

استفاده از سرویس های گوگل در هواوی فرایندی پیچیده و زمانبر بوده که ملزم به نصب اپلیکشن ها و ابزارهای جانبی بسیاری است. برخی از کاربران حرفه ای یوتیوب مانند TechMagnet ویدیوهای متعددی را در این باره به اشتراک گذاشته اند که شاید نگاه کردن آن ها خالی از لطف نباشد. البته دقت کنید که ویدیوها حتما باید بروز باشند؛ زیرا این فرایند مدام در حال تغییر است و هر بار راه های بهتری برای آن توصیه می شود.

تجربه ثابت کرده که سایدلودینگ پس از بروزرسانی نرم افزار همچنان قابل اجرا است. طراحی هواوی P40 پرو پلاس واقعا نظیر ندارد و اگر فرایند سایدلونگ روی آن انجام شود، حرف اول را در بین گوشی های هم رده خود می زند. صفحه نمایش بزرگ 90 هرتزی آن در هر چهار جهت کشیده شده و دیگر حاشیه یا مانعی برای کشیدن انگشت روی سطح آن وجود ندارد.

محصول جدید هواوی در رنگ بندی های سفید و مشکی به فروش می رسد. جنس پرو پلاس از گوشی های شیشه ای محکم تر است و نسخه سفید آن لکه و خراش بر نمی دارد. بنابراین می توان از خرید کیس های محافظ که بعضا عامل خرابی دستگاه هستند، صرف نظر کرد. شاید بتوان گفت که بزرگترین عیب این گوشی به لحاظ ظاهری، حفره درون نمایشگری بزرگ آن است.

هواوی P40 پرو پلاس دارای 512 گیگابایت حافظه اصلی است و کاربر می تاند با استفاده از کارت حافظه نانو، ظرفیت آن را تا 256 گیگابایت دیگر بالا ببرد. وظیفه تامین انرژی دستگاه بر عهده باتری 4200 میلی آمپر است که به لطف قابلیت پشتیبانی از شارژ سیمی و بی سیم 40 وات، در عرض کمتر از یک ساعت تماما شارژ می شود. این قابلیت حتی در گوشی های پرآوازه ای نظیر آیفون 11 پرو و خانواده گلکسی S20 نیز وجود ندارد.

دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی هواوی P40 پرو پلاس دارای سنسور 1/1.28اینچی بوده و حتی در بدترین شرایط محیطی نیز تصاویر باکیفیتی را خلق می کند. دوربین دوال-تله فوتوی آن نیز قابلیت زوم دستگاه را بسیار بالا برده است. ناگفته نماند که یکی از دوربین های این گوشی قابلیت زوم 3 برابر (معادل 80 میلیمتر) و دیگری قابلیت زوم 10 برابر (معادل 240 میلیمتر) را دارد.

فناوری زوم دیجیتالی و نوری این گوشی، معادل و حتی بهتر از فناوری Space Zome گوشی قدرتمند گلکسی S20 اولترا عمل می کند. با ترکیب یک دوربین اولترا وایل و همینطور یک سنسور عمقی ToF، یک سیستم عکسبرداری عالی و همه کاره به دست می آید.

با این حال تمام این مزایا، بدون وجود سرویس های موبایل گوگل چندان ارزشی ندارند. برنامه های گوگل تقریبا در همه کار مورد استفاده قرار می گیرند. پس از سایدلود کردن GMS روی گوشی جدید هواوی، قابلیت های چشمگیری به این دستگاه اضافه می شوند: اپلیکیشن های بانک داری به خوبی کار می کنند، امکان تهیه نسخه پشتیبان از واتساپ فراهم می شود، بازی های گوگل پلی به راحتی انتقال می یابند، API های گوگل مپ قابل استفاده می شوند و قابلیت لاگین برنامه جانبی گوگل بازیابی می گردد. البته باید به این نکته اشاره کرد که روی برخی از گوشی های پرو پلاس، برنامه Disney+ پس از سایدلود کردن سرویس های موبایل گوگل به اجرا در نمی آید.

به علاوه پس از بارگذاری جانبی دستگاه P40 Pro Plus چهار ایراد مهم به وجود می آید. اول اینکه، اپلیکیشن Android Wear به کاربر اجازه نمی دهد تا حساب کاربری خود را کپی کند. بنابراین امکان استفاده از دستیار هوشمند، گوگل فیت یا پلی استور روی اسمارت واچ وجود ندارد. اپلیکیشن گوگل پلی نیز به خوبی کار نمی کند، و اطلاع رسانی های برخی از برنامه ها به کاربر نشان داده نمی شوند. در نهایت، پس از سایدلود کردن گوگل در گوشی P40 پرو پلاس و تنظیم حساب کاربری، در صورت نیاز به افزودن حساب های کاربری بیشتر باید کل فرایندهای مربوطه را تکرار کنید.

ممکن است برخی از این فرایندها مسخره به نظر برسند، با این حال، شوق داشتن یک دوربین عالی باعث شده تا هزاران کاربر به مشاهده خودآموزهای سایدلودینگ روی یوتیوب بپردازند. در حین بررسی گوشی P40 پرو پلاس، دستگاه های دیگری نیز مورد مقایسه قرار گرفته اند که از خدمات گوگل و اپل استفاده می کنند. با این حال، کار با P40 Pro Plus ساده تر است. تصاویر از لنز این گوشی واقعا جذابیت بیشتری دارند. تجهیز رابط کاربری هواوی به ویژگی های هوشمندی نظیر اجرای همزمان سه اپلیکیشن، عمر طولانی باتری و قابلیت شارژ سریع بی سیم باعث شده تا به راحتی بتوان از معایب گوشی P40 pro Plus چشم پوشی کرد.

ارسال نظر