معرفی 10 اپلیکیشن جایگزین Microsoft Paint (بخش دوم)
رسانه کلیک - اگر به دنبال اپلیکیشنی برای کارهای گرافیکی ساده در ویندوز هستید در این مطلب با معرفی 10 اپلیکیشن جایگزین Microsoft Paint را با ما همراه باشید.
در مطلب قبلی 5 اپلیکیشن گرافیکی ساده اما کاربردی که از آنها میتوانید به جای اپلیکیشن Paint استفاده کنید معرفی کردیم. در این مطلب 5 مورد دیگر اپلیکیشن کاربردی جایگزین نرمافزار Microsoft Paint معرفی خواهیم کرد.
۱- اپلیکیشن Fotor
نام Fotor از این اپلیکیشن از روی یک ویرایشگر تصویر تحت Cloud انتخاب شده است. به عبارت دیگر این اپلیکیشن در ابتدا روی Cloud کار میکرد اما امکان دانلود آن و نصب آن روی سیستمعامل ویندوز بدون نیاز به Cloud برای کاربران فراهم شده است.
کار با این اپلیکیشن برای ویرایش تصاویر بسیار ساده و راحت است. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید برخی از تنظیمات و تغییرات ساده و ابتدایی مثل تغییر اندازه تصویر و بریدن بخشی از آن را به راحتی روی تصویر خود انجام دهید. در این اپلیکیشن امکان دسترسی به انواع فونتها و ابزارهای ترسیم شکل در اختیار کاربران قرار داده شده است.
دانلود اپلیکیشن Fotor کاملا رایگان است اما برای دسترسی به افکتها، استیکرها و فریمهای جدیدی که هر ماه ارائه میشوند باید ماهانه حدود 3.33 دلار هزینه پرداخت کنید.
برای دانلود این اپلیکیشن به این آدرس مراجعه کنید.
۲- اپلیکیشن Pixlr
طراحی منوهای اپلیکیشن Pixlr شبیه به نرمافزار فتوشاپ است. اما اگر کمی زمان به خود بدهید و نحوه کار کردن با این اپلیکیشن را یاد بگیرید متوجه خواهید شد که این اپلیکیشن تا حد زیادی شبیه به نرمافزار Paint میکروسافت است. در این اپلیکیشن ابزارهای ابتدایی و اصلی برای ویرایش عکس در کنار قابلیتهای پیشرفته مثل امکان نرم کردن تصاویر، مات کردن آنها و قرار دادن فیلترهای متنوع و مختلف روی تصویر در اختیار کاربران قرار داده شده است.
اگر نمیخواهید از اپلیکیشن Paint استفاده کنید میتوانید نرمافزار Pixlr را به راحتی جایگزین آن کنید. نرمافزار Pixlr دارای نسخه آنلاین هم هست که برای استفاده از آن باید به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشید.
برای دانلود این اپلیکیشن به این آدرس مراجعه کنید.
۳- اپلیکیشن GIMP
اپلیکیشن GIMP یک نرمافزار ساده و کاربردی اما بسیار قدرتمندتر از اپلیکیشن Paint برای ویرایش تصاویر مختلف است. این اپلیکیشن برای ویرایشگران و طراحان دیجیتال حرفهای و حتی افرادی که از نرمافزار ایلاستریتور برای انجام کارهای گرافیکی استفاده میکنند انتخاب بسیار مناسبی است. این اپلیکیشن از قابلیتهایی مثل لایهها، کانالهای رنگی، ابزارهای حرفهای ویرایش عکس مثل hue، saturation، levels و Exposure پشتیبانی میکند.
در این اپلیکیشن یک کتابخانه از پلاگینها تعبیه شده است که امکان شخصیسازی اپلیکیشن را بر اساس نیاز کاربر فراهم میکند. این اپلیکیشن از نوع اپلیکیشنهای متن باز است و یک جایگزین مناسب برای فتوشاپ نیز به شمار میرود.
این اپلیکیشن را میتوانید از این آدرس دانلود کنید.
۴- اپلیکیشن MyPaint
اپلیکیشن MyPait یک اپلیکیشن جایگزین Microsoft Paint و حتی یک انتخاب مناسب برای انجام طراحیهای دیجیتال حرفهای است. این اپلیکیشن از اپلیکیشنهای canvas-based است که به ویژه روی طراحیهای تمام صفحه تمرکز میکند.
از جمله قابلیتهای این اپلیکیشن امکان انتخاب حالتهای مختلف برای قلممو مثل حالت ذغال، مداد، جوهر و قلمموی رنگ آمیزی است. همچنین امکان ایجاد قلمهای جدید نیز برای کاربر فراهم شده است. جدای از سیستمعامل ویندوز، از این اپلیکیشن میتوانید روی تبلتهای Wacom استفاده کنید.
این اپلییکشن را از این آدرس دانلود کنید.
۵- اپلیکیشن Photopea
اپلیکیشن Photopea نیز مانند نرمافزار Pixlr یک اپلیکیشن جایگزین Microsoft Paint است. امکان باز کردن فایلها با فرمتهای مختلف در این اپلیکیشن وجود دارد. برای مثال میتوانید با استفاده از این اپلیکیشن فایلهایی با فرمت PSD، XCF، Sketch، XD و CDR را باز کنید.
ابزارها و نوحه استفاده از آنها در اپلیکیشن Photopea نسبت به اپلیکیشن Paint کمی پیچیدهتر است و شاید برای افراد مبتدی استفاده از آن کمی سخت و دشوار باشد. اگر شما کار کردن با نرمافزار فتوشاپ را بلد باشید میتوانید از این اپلیکیشن به راحتی استفاده کنید.
اپلییکشن Photopea را از اینجا دانلود کنید.
نظرها