۱۱ ویژگی مخفی در اندروید ورژن ۶ Marshmallow

هر نسخه ای جدید از اندروید ویژگی ها و بهبودهایی را همراه خودش داراست که گوشی ما را از هکرها در امان نگه میدارد و خصوصیات جدید، پر کاربردی ارائه می دهد.

۱۱ ویژگی مخفی در اندروید ورژن ۶ Marshmallow

کلیک - فرض کنید اندروید نسخه N ی وجود دارد که باید به نسخه Marshmallow آپدیت کنید. اگر این آپدیت را انجام نداده باشید همین حالا بهترین زمان برای انجام این کار است. در این مقاله ۱۱ ویژگی پنهان درون آخرین سیستم عامل موبایل گوگل را معرفی می کنیم که ممکن است شما از آن ها بی خبر باشید. همچنین میتوانید ۶ کاری که ساعت های هوشمند اندرویدی می توانند و ساعت های هوشمند اپل نمی توانند را انجام دهید.

در اینجا ویژگی هایی را بیان می کنیم که در ابزارهایی با ورژن های پایین اندروید ورژن ۶ Marshmallow موجود هستند. تمامی اسکرین شات ها به وسیله دستگاه نکسوس ۶ گرفته شده اند. اگر دستگاه شما از پوسته ی اندورید ۶ Marshmallow استفاده می کند، مکان این تنظیمات متفاوت می باشد.

۱-تب آماده گوگل

2

جالب اینجاست که ویژگی های جدید خیلی مهم در Marshmallow به سرعت قابل مشاهد نیستند. تب گوگل، امکان سرچ گوگل برای شما می باشد. زمانی که شما در حال استفاده از یک اپلیکیشن هستید می توانید با فشردن و نگه داشتن کلید "home" و سپس این تب حاضر اطلاعات مرتبطی که در ادامه به وسیله کارت هایی ارائه خواهند شد، را اسکن می کند. تب حاضر یک کار در حال انجام است ولی گاهی اوقات می تواند کامل بوده و برای بسیاری از کلمات کلیدی با سرعت خوبی عمل کنند و گاهی هم برای شناسایی اطلاعات شکست می خورند.

۲- ابزار Ok Google همیشه در صفحه home

33

معمولا این ویژگی به آسانی گم می شود. در Marshmallow، نوار سرچ گوگل نه فقط در صفحه اول بلکه در هر صفحه homeی وجود دارد. تا زمانی که صفحه گوشی شما فعال است شما می توانید در "OK Google..." سوالی را بپرسید و بدنبال پاسخ های آن باشید.

۳- جستجوی فایل

44

هزاران جستجوگر فایل وجود دارند که خیلی از آنها رایگانند مثل ابزار مدیدیرت جستجوی فایل ES و مدیریت فایل که امکان سازمان دهی و نمایش فایلهایمان را برایمان فراهم می کنند. گرچه جستجوگر فایلی که در Marshmallow وجود دارد زیاد کامل نیست اما خیلی هم ابتدایی و فقط برای نشان دادن جای فولدرها نیست.(مثلا نمی توانید فایلها را تغییر نام داده یا فولدر جدید ایجاد کنید. ولی کپی کردن ، جابجایی و به اشتراک گذاری فایل ها را می توانید انجام دهید) همچنین می توانید بصورت دستی فایل ها را با استفاده از نوار جستجو بر اساس نام مرتب کنید. برای دسترسی به جستجوگر فایل بروید قسمت Settings > Storage & USB و سپس دکمه را به پایین حرکت داده و "Explore" را ضربه بزنید.

۴- پیام قفل صفحه

55

برای این بخش، شما می توانید یک پیام احساسای یا یک نقل قول معروف را نمایش دهید اما بهتر است که اطلاعات کانتکت هایتان را برروی قفل صفحه نمایشتان قرار دهید تا در زمانی که گوشیتان را گم می کنید قابل استفاده باشند. با قرار دادن شماره تلفن، آدرس ایمیل و یا آدرس پستی بر روی قفل صفحه، شانس بیشتری خواهید داشت برای اینکه کسی گوشی شما را پیدا کرده و به دستتان بازگرداند. برای افزودن یک پیام بر روی قفل صفحه، به قسمت Settings > Security > Lock Screen Message رفته و پیام مورد نظرتان را تایپ کنید. این پیام به صورت یک متن پیمایشی نشان داده خواهد شد.

۵-سازمان دهی Quick setting و نوار وضعیت

۶۶

سیستم تونر UI، ویژگی های تجربی را برای عوض کردن و سلیقه ای کردن UI اندروید را باز می کند. گوگل هشدار می دهد که این ویژگی ها ممکن است در نسخه های بعدی تغییر کرده، خراب و یا ناپدید شوند. برای فعال کردن سیستم تونر UI شما باید منوی تنظیمات سریع Quick Settings را باز کنید با پایین کشیدن نوار وضعیت با دو انگشت. سپس ضربه کوچکی شده و آیکون چرخ دنده ای setting را در سمت راست بالا را برای چند ثانیه نگه دارید و وارد شوید. شما به بخض تنظیمات اپلیکیشن ها وارد می شوید و یک پیام pop-up می گوید که "تبریک! سیستم تونر UI به تنظیمات اضافه شد".

با ضربه کوچک زدن به Quick settings می توانید آیکون های میانبر را حذف و یا به میل خود تغییر دهید.

با ضربه کوچک زدن به Status bar می توانید آیکون هایی را که می خواهید در نوار وضعیت نمایش داده شوند را خاموش / روشن کنید.

۶- نمایش دادن درصد باتری در نوار وضعیت

77

راه های مختلفی وجود دارد برای دیدن درصد باقیمانده باتری گوشی در اندورید. آسان ترین راه در Marshmallow پایین آوردن نوار وضعیت با دو انگشت است تا درصد باتری را ببنید. اما اگر بخواهید که درصد باتری گوشی همیشه بر روی آیکون باتری نمایش داده شود، بروید به بخش سیستم تونر UI گفته شده و حالت "نمایش درصد باتری تعبیه شده" را روشن کنید. حالا شما می توانید تنها با نگاه سرسری ببینید که انرژی باتری چه مقدار باقی مانده است.

۷- کنترل کننده های هوشمندانه ی صدا

88

بسیاری از مردم با چگونگی تنظیمات صدا در گوگل راضی نبودند. در Marshmallow ، گوگل، کنترلهای صدا را ثاتب و فیکس کرده است. حالا، وقتی که شما دکمه های افزایش یا کاهش صدا را روی گوشی تان بزنید، شما لغزنده هایی را می بینید برای تنظیم صدای تایمر، موسیقی و نوتیفیکیشن ها. برای دسترسی به لغزنده های اضافی تر و بیشتر، کافیست که فلش رو به پایین را کلیک کنید.

۸- مدیریت مجوز اپلکیشن ها

در Marshmallow، مدیریت مجوزهای اپلیکیشن ها ساده تر است. آیا نمی خواهید که یک اپلیکیشن خاصی داشته باشید تا مکان و موقعیت شما را ثبت کند و یا آیا شما به میکروفون گوشی تان دسترسی دارید؟

در بخش Settings > Apps > *app name* > Permissions شما می توانید که برای هر اپلیکیشنی مثل مکان یاب، دوربین، میکروفون و غیره تصمیم بگیرید.

888

۹- جستجوی صوتی از روی صفحه قفل شده

یکی دیگر از ویؤگی ها این است که تا زمانی که توجه کافی نداشته باشید، می توانید به سادگی آن را از دست بدهید. روی صفحه قفل شده، یک میانبری است برای جستجوی صوتی گوگل در قسمت پایین سمت چپ که این قسمت برای شماره گیر تلفن استفاده میشود. با عبور از آیکون میکروفون، جستجوی صوتی خواهید داشت.

۱۰- روشن کردن محافظت از باتری

10

این ورژن اندورید یعنی ورژن Marshmallow از لحاظ باتری بسیار کارآمدتر از ورژن قبلی اندورید می باشد بدلیل ویژگی Doze تعبیه شده در آن که این ویژگی عمر باتری را با استفاده از سنسورهای حرکتی برای غیرفعال کردن تنظیمات خاص و پردازش های پس زمینه بهبود می بخشد.

شما می توانید عمر باتری را بیشتر کنید با روشن کردن ویژگی ذخیره کننده ی باتری(Settings > Battery > Battery Saver) . با روشن کردن ذخیره کننده ی باتری، ضمن اینکه شما یک کاهشی در کارایی، ویبره ها، سرویس مکان و داده پس زمینه مشاهده خواهید کرد

۱۱- کلون پنهان " پرنده آویزان"

شبیه به اندروید ورژن ۵، یک کلون پنهان "پرنده آویزان" در سیستم عامل وجود دارد. برای اجرای آن، در قسمت Settings > About phone ، ضربه زدن مداوم روی عدد ورژن اندروید تا زمان نشان داده آیکون "M" ، روی M ضربه زده و آن را به marshmallow تبدیل کرده و سپس تا زمان ظاهر شدن بازی آن را فشار دهید.

11

ارسال نظر