چهار سوال اساسی که باید قبل از کلیک کردن هر لینکی به آنها پاسخ داد

اینترنت از لینک های متعدد تشکیل شده است؛ اگر مجبور باشیم بصورت دستی هر URL را در مرورگر تایپ نماییم خیلی مجبور به جستجو در اینترنت نخواهیم بود.

چهار سوال اساسی که باید قبل از کلیک کردن هر لینکی به آنها پاسخ داد

کلیک - همه لینک هایی که روی آنها کلیک می کنید امن نیستند - از صفحات پر از تبلیغات گرفته تا صفحاتی که می خواهند اعتبارنامه های ورود به سیستم شما را بدزدند. شما باید هر زمان که آنلاین هستید هوشیار باشید. در اینجا چهار سوال به ذهن شما می آید که باید هر موقع ورود به لینک به حالت تعلیق در می آید، از خود بپرسید.
۱٫ من این لینک را از کجا پیدا کردم؟ اگر لینکی در مورد دریافت (بذل و بخشش) مجانی روی MakeUSeOf مشاهده کردید، می دانید که قانونی است. اما آن تبلیغات چشمک زنی که روی وب سایت های تصویری قرار دارند که به شما این امکان را می دهند که بدانید می توانید برنده ۱۰۰ آیفون شوید، لینکی است که احتمالاً باید از آن دوری کنید.
۲٫ من انتظار دارم که از طرف دیگر چه چیزی نصیبم شود؟ لینکی که ادعا می کند که به بانک شما، Facebook، یا برخی از دیگر سایت های حساس می رود باید با احتیاط دنبال شود. همچنین، اگر انتظار دارید نرم افزار غیر مجاز کپی شده یا محتوای ممنوعه را بیابید، برای سایتی آماده باشید که ممکن است ناامن باشد.
۳٫ URL شبیه چیست؟ می دانید چگونه ساختار یک URL را بررسی کنید. گول ظاهر چشم نواز متن را نخورید (متن برجسته شده روی صفحه ای که به لینک می رود)؛ ماوس روی لینک می رود و مشاهده می کنید که چه URL ای در قسمت پایین سمت چپ مرورگرتان نشان داده می شود. اگر ظاهری متفاوت از آنچه انتظار داشتید دارد، با شکلی بصورت ad یا redirect مواجه می شوید، یا به نظر می رسد که در حال رفتن به صفحه PayPal است، از این صفحه دور بمانید. اگر URL موجز شده تا تغییر ظاهر دهد از بسط دهنده لینک استفاده کنید.
۴٫ دیگران در مورد این لینک چه فکری می کنند؟ آنتی ویرسی در مرورگر خود نصب کنید که به شما هشدار دهد این لینک ها ناامن هستند، نظیر WOT (وب سایت صداقت). اگر واقعاً از پا در آمده اید، مجبور نیستید حدس بزنید؛ از کارشناسان کمک بگیرید!

شما از چه روشی برای ایمن ماندن از دست لینک های فریب دهنده استفاده می کنید؟ من منتظر شنیدن نکات شما در قسمت کامنت (توضیحات) هستیم!
منبع: makeuseof

ارسال نظر