9 روش کاربردی برای حل مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل (قسمت اول)
رسانه کلیک - در این مطلب 9 روش کاربردی برای حل مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل را بررسی میکنیم.
شاید تا به حال برای شما هم پیش آمده باشد که گوگل اسیستنت به درستی کار نکند. دلایل مختلفی برای این مشکل وجود دارد.
اگر شما هم با مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل روی گوشی خود مواجه هستید نگران نباشید. خوشبختانه روشهای زیاد وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل را بر طرف کرد. در این مطلب دو قسمتی، قصد داریم تا 9 روش کاربردی برای رفع مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل را بررسی کنیم.
روشهای کاربردی برای رفع مشکل کار نکردن دستیار صوتی گوگل
۱- سازگاری دستگاه اندرویدی خود با دستیار صوتی گوگل را بررسی کنید
اینکه سیستمعامل دستگاه شما اندروید است تنها دلیل مناسب برای اینکه امکان دسترسی به سرویس گوگل اسیستنت برای شما وجود دارد نیست. سرویس دستیار صوتی گوگل فقط تحت نسخههای خاصی از سیستمعامل اندروید کار میکند. علاوه بر این برای استفاده از سرویس دستیار صوتی گوگل روی گوشی شما باید یکسری اپلیکیشنها و سرویسهای دیگر نیز فعال باشد.
گوشی شما حداقل باید به نسخه 5 سیستمعامل اندروید و 1 گیگ فضای حافظه و یا حداقل نسخه 6 سیستمعامل اندروید و 1.5 گیگ فضای حافظه مجهز باشد. همچنین باید نسخه 6.13 یا بالاتر اپلیکیشن گوگل روی دستگاه اندرویدی شما نصب باشد. روی دستگاه اندرویدی حتما باید سرویس گوگل پلی فعال بوده و وضوح تصویر صفحه نمایش بالاتر از 720 پیکسل باشد.
علاوه بر تمامی موارد گفته دستگاه اندرویدی شما باید با زبانی تنظیم شده باشد که سرویس دستیار صوتی گوگل از آنها پشتیبانی میکند. زبانهایی مثل انگلیسی، اسپانیایی، فرانسه، هندی، پرتغالی و عربی. اگر مشکل کار نکردن سرویس دستیار صوتی گوگل روی گوشی شما به دلیل این است که آخرین نسخه از اپلیکیشن این سرویس را روی دستگاه خود نصب نکردهاید میتوانید آن را از به روز رسانی کنید.
۲- حتما دستگاه شما به اینترنت متصل باشد
برای اینکه بتوانید از سرویس دستیار صوتی گوگل استفاده کنید باید حتماً گوشی شما به اینترنت متصل باشد. بنابراین یکی از مواردی که باعث بروز مشکل در کار نکردن دستیار صوتی گوگل میشود، عدم اتصال دستگاه به اینترنت است
برای اینکه مطمئن شوید دستگاه اندرویدی شما به اینترنت متصل است مرورگر خود را باز کنید. وارد سایت گوگل و یا هر سایت دیگری بشوید و اگر آدرسی که در نوار آدرس مرورگر وارد کردهاید باز شد به این معنی است که دستگاه شما به اینترنت متصل است. اگر آدرس مورد نظر شما در مرورگر باز نشد ابتدا وارد بخش Setting دستگاه شده و سپس وارد بخش Network & Internet شده و تنظیمات اینترنت خود را بررسی کنید. میتوانید یکبار دستگاه خود را خاموش و روشن کنید و دوباره اینترنت گوشی را چک کنید.

۳- گزینه Hey Google را فعال کنید
بسیاری از کاربران سرویس دستیار صوتی گوگل از این سرویس با استفاده از پیامهای صوتی استفاده میکنند. اگر دستیار صوتی گوگل با فرمان صوتی Hey Google نیز کار نمیکند، باید گزینه Hey Google را در بخش Setting اپلیکیشن این سرویس فعال کنید.
برای این کار ابتدا اپلیکیشن گوگل را باز کنید. روی گزینه More کلیک کرده و سپس گزینه Setting را انتخاب کنید. در این قسمت روی گزینه Voice که در قسمت Voice Match قرار دارد کلیک کنید.
با این کار وارد بخش تنظیمات صوتی دستیار صوتی گوگل میشوید.
در پنجره مربوط به نتایج گزینه Hey Google را فعال کنید.
بعد از انجام این کار فرمان صوتی Hey Google را صادر کنید تا سرویس دستیار صوتی گوگل فعال شود.
۴- آموزش مجدد مدل صوتی
گاهی اوقات مشکل کار نکردن سرویس دستیار صوتی به این دلیل است که این سرویس قادر به تشخیص صدای شما نیست. وقتی این اتفاق رخ میدهد شما نمیتوانید از فرمانهای صوتی برای کار کردن با سرویس دستیار صوتی گوگل استفاده کنید.
خوشبختانه امکان انجام تنظیمات صوتی مربوط به شناسایی صدا در این اپلیکیشن وجود دارد. برای این کار ابتدا اپلیکیشن گوگل را باز کرده و روی گزینه More کلیک کنید. سپس وارد بخش Setting اپلیکیشن شوید. در قسمت Voice گزینه Voice Match را انتخاب کنید و در این قسمت گزینه Voice Model را انتخاب کنید. در این حالت باید عملیات مربوط به شناسایی صدا را انجام دهید. برای این کار با انتخاب گزینه Begin گوگل سوالاتی از شما میپرسد که برای آموزش مدل صوتی دستیار صوتی گوگل کاربرد دارد.
در قسمت دوم این مطلب، روشهای دیگر حل این مشکل را بررسی میکنیم.
نظرها