با بهترین سایت ها برای آپلود فایل آشنا شوید

رسانه کلیک - در این مطلب قصد داریم تا شما را با بهترین سایت های آپلود فایل و آپلود فایل حجیم با لینک مستقیم آشنا کنیم. همچنین در این سایت ها می توان فایل زیپ آپلود کرد.

با بهترین سایت ها برای آپلود فایل آشنا شوید

همه ما بارها شده که به فیلم‌برداری های طولانی درباره وقایع و اتفاقات روزمره خود پرداخته و تمایل داشته ایم تا آن را از طریق اینترنت، با دوستان و اعضای خانواده خود به اشتراک بگذاریم. مشکلی که در اینجا به وجود می آید آن است که معمولا حجم این فایل ها برای بارگذاری بسیار زیاد است و سرویس هایی مانند گوگل، تنها به شما اجازه می دهد تا فایل هایی با حجم محدود را آپلود کنید. البته این مشکل هنگام بارگذاری فایل های حجیم دانشگاهی و تجاری به مراتب پررنگ تر می شود.

در چنین مواقعی سایت ها، برنامه ها و سرویس های متعددی به کمک ما می آیند که می توان از طریق آن ها فایل های چند گیگابایتی را نیز به سادگی آپلود کرد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با بهترین این موارد آشنا کنیم.

بهترین سرویس های میزبان برای آپلود فایل

سرویس های میزبان فایل قادر به ذخیره سازی امن داده های مختلف، از تصاویر خانوادگی گرفته تا اسناد تجاری مهم و محرمانه، هستند. نیاز به حافظه ذخیره سازی اضافی و بازیابی داده ها، باعث ظهور بازار حافظه ابری شده است. این بازار با نرخ رشد 45 درصد احتمالا تا سال 2023 به ارزش 126 میلیارد دلار خواهد رسید. این سرویس های آنلاین، کاربران تکنولوژی را از تهیه و پیکربندی دستگاه های سخت افزاری اضافی بی نیاز کرده و در عوض، امکان بارگذاری، ذخیره سازی و ویرایش داده های آنلاین را برای آن ها میسر می سازد. در ادامه چند مورد از بهترین سایت های آپلود فایل آنلاین با لینک مستقیم و غیر مستقیم را معرفی می کنیم.

بهترین سایت های آپلود فایل با لینک غیر مستقیم

بهترین و محبوب ترین سرویس های آپلود با لینک غیر مستقیم را در زیر با یکدیگر مرور کردیم. هر یک از این سرویس ها دارای محدودیت هایی هستند که باید با دقت به آن ها توجه کرد.

1. SugarSync

سرویس SugarSync یک ذخیره ساز ابری با کاربرد بسیار ساده است که امکان ذخیره سازی، مشاهده، ویرایش، همگام سازی، اشتراک گذاری و دستیابی امن را برای کاربر مهیا می کند. این پلتفرم برای دو مقیاس شخصی و تجاری ساخته شده که ظرفیت پلتفرم تجاری، به بیش از 2 ترابایت می رسد. کاربران می توانند به مدت یک ماه به صورت رایگان از هر یک از پلتفرم های شخصی یا تجاری استفاده کنند. هزینه عضویت در این سرویس به صورت ماهانه و در ازای 100 گیگابایت حافظه، تنها 7.49 دلار است.

2. SaberCatHost

این سرویس امکان بهره گیری از 5 گیگابایت حافظه رایگان را برای کاربر فراهم آورده و رابط کاربری بسیار ساده ای دارد. حتی بدون ایجاد حساب کاربری نیز می توان از برخی از امکانات این وب سایت استفاده کرد. البته باید گفت که کاربران عادی تنها قادر به آپلود فایل های 50 مگابایتی هستند. اما اگر مایل به عضویت ممتاز هستید، می توانید با پرداخت ماهانه 9.99 دلار به حافظه نامحدود و آپلود فایل های بزرگ بیش از 10 گیگابایتی دسترسی پیدا کنید.

3. MediaFire

بیش از 840 میلیون نفر از وب سایت MediaFire جهت ذخیره سازی، ارسال و دریافت فایل های خود در هر ماه استفاده می کنند. این سرویس ذخیره سازی ابری احتمالا محبوب ترین پلتفرم آشنا در بین کاربران اینترنتی است. کاربران عادی می توانند از 10 گیگابایت حافظه رایگان بهره گرفته و ار طریق روش های مختلف مثل اتصال به حساب کاربری رسانه اجتماعی، دانلود برنامه دسکتاپ و غیره، میزان حافظه رایگان را تا 50 گیگابایت افزایش دهند. کاربران ممتاز با پرداخت تنها 3.75 دلار در هر ماه، می توانند از 1 ترابایت حافظه و امکان آپلود فایل تا چهار گیگابایت، برخوردار شوند.

4. 4shared

سرویس قدیمی و محبوب 4shared به کاربران اجازه می دهد تا فایل های خود را به اشتراک گذاشته و در یک کتابخانه عمومی به جستجوی تصاویر، ویدیو، موسیقی، اپلیکیشن و فایل های دیگر بپردازند. کاربران عادی قادر به استفاده از حافظه ذخیره سازی 15 گیگابایتی و کاربران ممتاز با پرداخت ماهانه 9.95 دلار، قادر به استفاده از 100 گیگابایت حافظه و امکان آپلود فایل تا 2 گیگابایت خواهند بود.

5. ZippyShare

هیچ میزبان فایلی ساده تر از ZippyShare وجود ندارد. این وب سایت با ارائه قابلیت ذخیره سازی نامحدود، برای همه رایگان است و عضویتی به نام ممتاز ندارد. در ضمن، کاربر حتی بدون ثبت نام در این وب سایت می تواند از امکانات آن استفاده کند. تنها محدودیت این سرویس، به حداکثر حجم آپلود فایل در هر مرتبه یعنی 500 مگابایت مربوط می شود. کاربر می تواند پس از ایجاد حساب کاربری، فایل های خود را پیگیری کرده و در صورت نیاز، آن ها را از دسترس سایرین خارج کند.

6. Depositfile

آپلود فایل

این میزبان، یک پلتفرم انعطاف پذیر، کاربرپسند و امن را در اختیار کاربران قرار می دهد. علاوه بر حافظه ذخیره سازی نامحدود و امکان آپلود فایل به اندازه 10 گیگابایت، این سرویس به کاربر اجازه می دهد تا لینک های فایل های خود را به وسیله کلمه عبور محافظت کرده و داده های خود را از سرورهای از راه دور HTTP و FTP آپلود کند. عضویت ممتاز در این وب‌سایت با پرداخت ماهانه 11.95 دلار کمی گران به نظر می رسد، اما کاربر ممتاز می تواند از امکان اتصال چندگانه، گزینه های دانلود انعطاف پذیرتر، زمان انتظار کمتر و مهم تر از همه، تجربه بدون تبلیغ برخوردار شود.

بهترین سایت های آپلود فایل با لینک مستقیم

در این قسمت برخی از بهترین سایت های آپلود فایل با لینک مستقیم را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.

1. Anonfile

آپلود فایل

Anonfile یکی از ساده ترین سرویس ها برای آپلود فایل است که امکان بارگذاری حداکثر 20 گیگابایت برای هر سایت را فراهم می کند. حجم داده هایی که روزانه می توانند در این سرویس بارگذاری شوند، جمعا برابر با 5000 فایل یا 100 گیگابایت بوده که معمولا بیشتر از حد نیاز افراد است.

هنگام استفاده از Anonfile کافیست روی گزینه Upload کلیک کرده و فایل موردنظر خود را انتخاب کنید. سپس می توانید لینک دانلود و URL اصلی برای دانلود مستقیم را دریافت کنید. ناگفته نماند که این سرویس تحت یک سری شرایط خاص اقدام به حذف فایل ها می کند؛ مثلا فایل های بارگذاری شده قدیمی که مدت هاست دانلود نشده اند، به طور خودکار حذف خواهند شد.

2. FileSend

آپلود فایل

FileSend نیز یکی از ساده ترین سرویس هاست که نیازی به توضیح اضافه ندارد. کافیست فایل موردنظر خود را آپلود کرده و به سادگی لینک را دریافت کنید. فایل سند نیز ممکن است در بازه های زمانی خاص (7 روز، 14 روز، 21 روز و 30 روز) اقدام به حذف داده ها کند. توجه داشته باشید که پس از بارگذاری فایل در FileSend سریعا گزینه Copy را نزنید؛ در عوض روی اسم و اندازه فایل رفته و پس از فشردن کلیک سمت راست، لینک را کپی کنید. اینطور که به نظر می رسد این سرویس امکان آپلود فایل های 55 گیگابایتی و حتی بالاتر را نیز برای کاربر فراهم می آورد.

3. File Transfer

آپلود فایل

یکی از مزایای File Transfer، شفافیت در مورد ارائه خدمات آپلود فایل رایگان است؛ چراکه محدودیت ها در صفحه اصلی آن نمایش داده می شوند. حداکثر حجم در نظر گرفته شده برای آپلود هر فایل برابر با 6 گیگابایت و حداکثر زمان قرار گرفتن آن ها در سرویس حدود 21 روز است. فایل هایی که در این سرویس بارگذاری می شوند تا 50 مرتبه توانایی دانلود شدن دارند. البته هر یک از این محدودیت ها با عضویت در حساب پریمیوم از بین می روند. هنگام استفاده از File Transfer کافیست روی Send Files کلیک کرده و فایل های موردنظر را یکی یکی درون جعبه بکشید.

4. File.io

آپلود فایل

File.io یکی از کارآمدترین سرویس ها برای افراد حرفه ای است. شما می توانید تا روزانه 100 فایل 5 گیگابایتی را در این سرویس بارگذاری کنید. به این ترتیب یک یا چند فایل را به قسمت قرمز رنگ نشان داده شده در تصویر بکشید و لینک دانلود مستقیم را دریافت کنید. توجه داشته باشید که فایل های بارگذاری شده پس از تنها یک بار دانلود، خود به خود حذف خواهند شد.

بهترین سایت های آپلود عکس

با بهبود روزافزون دوربین گوشی های هوشمند، حافظه دستگاه شما اغلب به وسیله تصاویر یا ویدیوهایی که از لحظات خوش ضبط می کنید، پر می شود. بدیهی است که شما مایل به حذف این یادگاری ها از روی گوشی خود نیستید و در ضمن تمایل ندارید که افراد غیر آشنا به آن ها دسترسی پیدا کنند. در این رابطه، وب‌سایت های بسیاری وجود دارند که به طور رایگان و یا در ازای پرداخت مبلغ ناچیزی، به شما اجازه می دهند تا تصاویر و ویدیوهای دلخواه خود را در آن ها ذخیره کرده و به اشتراک بگذارید. به علاوه، این وب‌سایت ها همانند یک گالری به کاربر اجازه می دهند تا عکس های هنری خود را در معرض فروش بگذارد. در ادامه، چند مورد از بهترین وب سایت های آپلود عکس را معرفی کرده و به بررسی آن ها می پردازیم.

1. Flickr

آپلود فایل

این نام معمولا به عنوان محبوب ترین وب‌سایت ذخیره سازی تصویر آنلاین شناخته می شود. Flickr به سبب برخورداری از قابلیت فضای ذخیره سازی انبوه و رابط ساده و آسان، تجربه خوشایندی را به کاربر منتقل می کند. این وب سایت همچنین ابزارهای متعددی را در دسترس قرار می دهد، امکان برچسب گذاری حرفه ای روی تصاویر را فراهم آورده و از مشاهده و دانلود تصاویر در رزولوشن های مختلف (مخصوصا اندازه اصلی) پشتیبانی می کند.

موتور آماری Flickr به شما اجازه می دهد تا مطلع شوید که چه کسانی تصاویر شما را نگاه کرده اند. کاربر با استفاده از سیستم درگ و دراپ ساده، می تواند آلبوم های متعدد از تصاویر خود و یا مجموعه تصاویر متعلق به عکاسان دیگر را مرتب سازی و سازماندهی کند. با عضویت رایگان در این وب سایت می توانید حدود 1000 تصویر را ذخیره کرده و به اشتراک بگذارید. اما با پرداخت سالانه 49.99 دلار، به حافظه نامحدود ذخیره سازی، نمایش تصاویر در رزولوشن 5K، تجربه بدون تبلیغ و همچنین امکان پخش ویدیوهای 10 دقیقه ای دسترسی پیدا خواهید کرد.

2. 500px

آپلود فایل

عکاسان حرفه ای طرفدار اصلی این وب سایت هستند. 500px با طراحی متمرکز روی تصویر، عکس های مختلف را در جلو و مرکز قرار داده و بهترین تصاویر را به شیوه ای ساده و زیبا به نمایش می گذارد. کاربر می تواند تصاویر خود را در قالب مجموعه (تصاویری متعلق به یک تم) و استوری (تصاویر متعلق به یک رویداد) سازماندهی کند. نسخه رایگان این سرویس به شما اجازه می دهد تا حدود 2000 تصویر را ذخیره سازی کرده و در هر هفته، 7 تصویر را آپلود کنید. با این حال برای استفاده از امکانات بیشتر، سه سطح پرداخت مختلف وجود دارد: Awesome (ماهانه 3.99 دلار با آپلود نامحدود)، Pro (ماهانه 5.99 دلار) و Pro&Adobe (ماهانه 13.99 دلار) که شامل اشتراک اپلیکیشن های Creative Cloud Photography Plan کمپانی آدوبی است.

دو سطح آخر نیز امکان آپلود نامحدود را در اختیار کاربر قرار می دهند، اما امکانات دیگری نظیر گزینه های سفارشی بیشتر را فراهم می آورند. جابجایی در بین سطوح عضویت امکان پذیر است؛ با این حال سطح Pro&Adobe به عضویت یک ساله احتیاج دارد. شما می توانید تصاویر و عکس های هنری خود را با حق امتیاز آزاد، در این وب‌سایت به فروش برسانید.

3. Google Photos

آپلود فایل

سرویس اشتراک گذاری تصویر گوگل، در ابتدا با هدف تهیه نسخه پشتیبان از تصاویر و ویدیوهای گرفته شده به وسیله گوشی معرفی شد. اما بعدها به یک سرویس ویرایش و اشتراک گذاری تصویر عالی ارتقا پیدا کرد. شما می توانید پس از آپلود یک عکس، به وسیله عملیات کراپ یا رنگ های مختلف به ویرایش آن بپردازید. پس از انجام ویرایش، شما قادر خواهید بود تا آلبوم های مختلف از تصاویر و ویدیوهای متعدد را به وجود آورده و آن ها را به صورت عمومی و یا تنها با کاربران خاص گوگل، به اشتراک بگذارید. البته سرویس گوگل هر روز در حال بهبود و اضافه کردن ویژگی های جدید است. مثلا در صورت تشخیص یک دوست خاص در تصویر، به کاربر پیشنهاد می دهد تا این عکس را با آن دوست خاص به اشتراک بگذارد.

این سرویس همچنین می تواند به طور خودکار، تصاویر سیاه و سفید را به تصاویر رنگی تبدیل کند. Google Photos میزان فضای ذخیره سازی و آپلود نامحدود را در اختیار کاربران قرار می دهد، اما محدودیت هایی را نیز اعمال کرده است. با عضویت رایگان در این سرویس، امکان ذخیره سازی تصاویری با حداکثر رزولوشن 16 مگاپیکسل و ویدیوهای 1080p برای کاربر فراهم می شود. اگر مایل به ذخیره تصاویر و فیلم های حجیم تر هستید، باید هزینه ای را بابت اشغال فضا در Google Drive پرداخت کنید. این هزینه از 1.99 دلار/ یورو در ماه برای 100 گیگابایت فضا آغاز می شود.

4. Apple iCloud

آپلود فایل

سرویس iCloud معروف اپل با نرم افزار Apple Photo در دستگاه های مجهز به سیستم عامل مک یا iOS یکپارچه سازی می شود. البته در صورت استفاده از ویندوز نیز می توان از برخی ویژگی های ابتدایی آن استفاده کرد. این سرویس امکان آپلود عکس در یک فضای رایگان 5 گیگابایتی را فراهم می آورد. کاربر می تواند عکس های آپلود شده را در یک جریان تصویری آنلاین قابل مشاهده به وسیله Apple Photo یا یک صفحه وب به اشتراک بگذارد. امکان برچسب گذاری بر اساس نام یا مکان روی تصاویر نیز وجود داشته و سایر کاربران iCloud می توانند تصاویر خود را اضافه کنند. به بیان دیگر، سرویس Apple آیکلود امکان ثبت تصویر به وسیله چندین عکاس را فراهم می آورد.

در صورت ناکافی بودن فضای 5 گیگابایتی، با پرداخت هزینه می توانید از سه سطح دیگر سرویس استفاده کنید: 50 گیگابایت در ازای ماهانه 99 سنت، 200 گیگابایت در ازای ماهانه 2.99 دلار و 2 ترابایت در ازای ماهانه 9.99 دلار. دو سطح پولی آخر می تواند در بین اعضای خانواده به اشتراک گذاشته شود.

از دیگر میزبان های عالی و معروف در بین کاربران جهت آپلود و ذخیره سازی عکس می توان به سرویس Adobe Portfolio (بدون حق عضویت رایگان)، PhotoBucket ،SmugMug (بدون حق عضویت رایگان)، DropBox ،Amazon Prime Photos (بدون حق عضویت رایگان) و Facebook (کاملا رایگان) اشاره کرد.

در این مطلب سعی کردیم تا چند مورد از بهترین برنامه ها، سایت ها و سرویس های موجود برای آپلود فایل با حجم و فرمت های مختلف را به شما معرفی کنیم. همانطور که ملاحظه کردید، هر یک از موارد فوق دارای محدودیت هایی هستند که بعضا می توان با پرداخت هزینه اندک آن ها را برطرف کرد. اما توصیه ما به شما این است که موارد مذکور را مجددا مورد ارزیابی و مطالعه قرار داده و بسته به نیاز خود، مناسب ترین آن ها را انتخاب کنید.

ارسال نظر