کد خبر:1166589
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

چرا باید از همین لحظه استفاده از فیلترشکن‌ها را کنار بگذارید؟

فیلتر شکن

رسانه کلیک - اپلیکیشن‌های زیادی به صورت رایگان با هدف تغییر آی پی برای پلتفرم‌های مختلف موجود هستند که کاربران از آن‌ها استفاده می‌کنند. در این مطلب با ارایه چند دلیل به شما می‌گوییم که چرا باید همین امروز اپلیکیشن‌های فیلتر شکن در کامپیوتر و گوشی خود را کنار بگذارید.

با فیلتر شدن تلگرام در ایران، کاربران زیادی برای دور زدن محدودیت‌ها و استفاده از این پیام رسان به نصب اپلیکیشن‌های فیلتر شکن روی آوردند. این اپلیکیشن‌ها با تغییر آی پی اصلی و تبدیل آن به آی پی مجازی در یک منطقه متفاوت، دسترسی به وبسایت‌ها و سرویس‌هایی را که در آن کشور با محدودیت همراه هستند، باز می‌کند.

با توجه به این که بسیاری از این سرویس‌ها رایگان هستند و برای خدمات‌شان نیاز به پرداخت هزینه‌ نیست، استفاده از آن‌ها بسیار آسان بوده و با یک جستجوی کوتاه، با انبوهی از این اپلیکیشن‌های فیلتر شکن مواجه خواهید شد.

با وجود همه این موارد، در ادامه می‌خواهیم دلایلی را به شما ارایه کنیم که با توجه به آن‌ها بهتر است همین امروز استفاده از اپلکیشن‌های فیلتر شکن را کنار بگذارید.

به خطر انداختن امنیت با زیر نظر گرفتن فعالیت‌های کاربر در اینترنت

یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی که اپلیکیشن‌های فیلتر شکن می‌توانند برای کاربران ایجاد کنند، زیر نظر گرفتن فعالیت‌هایشان در بستر اینترنت است. نکته جالب اینجاست که یکی از اهداف اصلی افراد برای نصب این برنامه‌ها، جلوگیری از همین کنترل شدن توسط عوامل خارجی است که این بار توسط خود اپ صورت می‌گیرد.

کاربر در واقع با استفاده از فیلتر شکن یک لایه امنیتی بین خودش و ISP‌ها ایجاد می‌کند و بدین ترتیب شرکت ارایه دهنده اینترنت، از فعالیت شخص و داده‌های اینترنتی‌اش مطلع نخواهد شد. در این وضعیت، کمپانی سازنده اپلیکیشن فیلتر شکن به اطلاعات شما مانند سایت‌هایی که مراجعه می‌کنید و دیگر داده‌های اینترنتی، دسترسی پیدا خواهد کرد.

فیلتر شکن

بدون شک ارایه خدمات این چنینی در زمینه VPN برای کمپانی ارایه دهنده، هزینه‌بر بوده و موجود بودن این اپ‌ها به صوت رایگان آن هم برای پلتفرم‌های مختلف، کمی عجیب به نظر می‌رسد.

این روزها فروش اطلاعات کاربران که می‌تواند شامل فایل‌های شخصی، تاریخچه جستجوها، رمزهای ذخیره شده و بسیاری دیگر از این موارد باشد، بسیار باب شده و با توجه به این که اپلیکیشن‌های فیلتر شکن یکی از بهترین محیط‌ها برای دستیابی سودجویان به این قبیل داده‌ها را ایجاد می‌کنند، باید حسابی حواستان در این زمینه جمع باشد.

مصرف بالای دیتا

فرض می‌کنیم که سازنده اپلیکیشن فیلتر شکن شما، به فروش اطلاعات کاربران اقدام نمی‌کند؛ با این وجود این سازنده باید برای کسب در آمد و پرداخت هزینه‌های سرور، از طریقی پول در بیاورد. در این حالت بهترین کاری که می‌تواند انجام دهد، قرار دادن تبلیغات به شیوه‌های مختلف در برنامه است. این تبلیغات که می‌توانند به صورت لینک، ویدیو و عکس باشند، برای لود شدن به طور خودکار، حجم زیادی از اینترنت شما را مصرف می‌کنند. علاوه بر این‌ها، برخی از آن‌ها بدون این که متوجه شوید، دانلود می‌شوند و شما را مجبور به کلیک بر روی بخش‌های خاص می‌کنند که در این حالت دوباره صفحات جدیدی بارگذاری خواهند شد. با توجه به این فرآیند، مصرف دیتای اینترنت کاربر بالا رفته و خیلی سریع‌تر از موعد، شاهد به پایان رسیدن حجم بسته اینترنت خریداری شده‌اش، خواهد بود.

فیلتر شکن

تاثیر منفی بر سرعت دانلود و آپلود

اپلیکیشن‌های فیلتر شکن برای فعال سازی به سرورهای مختلف متصل می‌شوند و در واقع کیفیت اتصال شما به این قضیه وابسته است. از آنجایی هم که بیشتر این اپ‌ها رایگان هستند و سازندگان برای داشتن سرورهای پرقدرت هزینه نمی‌کنند، کاربر معمولا با سرعت اینترنتی پایین‌تر از حالت معمولی مواجه می‌شود. البته همان دانلود فیلم‌ها و عکس‌هایی که در محیط برنامه به عنوان تبلیغ نمایش داده‌ می‌شوند هم بر سرعت اینترنت کاربر تاثیر منفی خواهد گذاشت.

فیلتر شکن

مصرف بالای باتری

اجرای برنامه‌های فیلتر شکن در تلفن‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها، بر روی شارژدهی تاثیر منفی گذاشته و در این وضعیت با کاهش یافتن شارژدهی در دستگاه مواجه خواهید شد. در واقع با اجرای فیلتر شکن در دستگاه، کانکشن VPN ایجاد می‌گردد که برای فعال بودن، انرژی زیادی از باتری را مصرف می‌کند. بنابراین اگر از آن دسته کاربرانی هستید که به طور مداوم می‌خواهید از فیلترشکن در دستگاه خود استفاده کنید، به فکر شارژدهی بالا نباشید.

فیلتر شکن

سخن پایانی

با وجود این که اپلیکیشن‌های فیلتر شکن شما را به صورت آزادانه به دنیای اینترنت متصل می‌کنند، اما تهدیدات جدی در پس آن‌ها وجود داشته که باید حتما زیر نظر بگیرید. مشکلات امنیتی، مصرف بالای دیتا، کندی سرعت اینترنت و کاهش شارژدهی از جمله مشکلاتی هستند که در طی استفاده از فیلتر شکن با آن‌ها رو به رو خواهید شد.

نظر شما در رابطه با استفاده از فیلتر شکن چیست؟ با چه مشکلاتی در طی استفاده از این دسته اپ‌ها برخورد کرده‌اید؟

نظرها

4 نظر

  1. Nazanin_lahoot

    وقتی مجبوریم چیکار کنیم؟

    رای موافق 8
    رای مخالف 1
  2. با سلام و تشکر از اطلاعات بسیار مفیدتان .
    به گفته وزیر ارتباطات از ۴۰ میلیون کاربر تلگرام فقط کمتر از ده میلیون کاربر فیلتر هستن و اونها هم بزودی با نصب فیلتر شکن به بقیه خواهند پیوست.!! فیلتر کردن تلگرام و به دنبالش نصب فیلتر شکن متاسفانه بجز از اینکه تلگرام خواهند داشت بلکه دسترسی به سایتها و شبکه های مستهجن و تلوزیونهای خارجی ضد انقلاب و حتی تروریستی که حتی ساخت انواع بمب و یا مواد مخدر را برایگان آموزش میدهند روی گوشی و لب تاپ و نوت بوک میلیونها جوان و نوجوان قرار داده. این راه درستی نیست و ایکاش مسئولان قبل از هر اقدامی ابتدا زمینه را مساعد میکردند و سپس اقدام به فیلتر کردن تلگرام میکردند. قطعا کسانی که بخاطر مسائلی چون سیاه نمایی و امنیتی از تلگرام استفاده میکردند انواع و اقسام راههای دیگر برای خود در نظر گرفتند . من خود به عنوان یک ایثارگر و جانباز جنگ و عاشق وطن و یک شهروند ایرانی در طول این سالها که از تلگرام استفاده میکردم اصلا یک مورد هم فیلتر شکن نداشتم و هیچکدوم از دوستان و فامیلها حتی لحظه ای به فیلتر شکن و نصب آن فکر هم نکردیم و از تلگرام فقط به عنوان وسیله ای برای ارتباط نزدیکتر با اعضای فامیل استفاده میکردم و از احوال هم باخبر بودیم چون هر روز باهم در یک فضای خانوادگی در ارتباط بودیم و جوک و عکس قرار میدادیم و اخبار خونواده و فامیل را هر روز چک میکردیم.
    ولی الان چندین روز است با چند نفرشون دیگر در ارتباط نیستیم و احتمالا آنها هم میخواهند اقدام به نصب فیلتر شکن کنند.
    متاسفانه در این مدت که تلگرام فیلتر شده میبینم جوانان زیادی روی گوشی خود یک تلوزیون با انواع کانالهای ماهواره ای دارند!

    رای موافق 11
    رای مخالف 5
    1. Nazanin_lahoot

      نظر شما کاملا درست و متین⚡

      رای موافق 7
      رای مخالف 0
      1. ناشناس

        شما لطف محبت دارین ❤️

        رای موافق 4
        رای مخالف 1

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
کاوشگر قمرهای مشتری در فضا مستقر شد

کاوشگر «جوس»(Juice) آژانس فضایی اروپا با موفقیت در مسیر خود برای مطالعه قمرهای...

انویدیا با معرفی ابرکامپیوتر DGX GH200 به پیشواز نسل جدید مدل‌های هوش مصنوعی رفت

ابرکامپیوتر جدید انویدیا درواقع ترکیبی از قدرتمندترین پردازنده‌ها و...

چینی‌ها ماهی آزمایشگاهی ساختند!

محققان دانشگاه ججیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیله‌های گوشت...

بازی Dread Rune شما را به چالش می‌کشد

Dread Rune: Roguelike Dungeon Crawler نام یک بازی در ژانر نقش آفرینی است که توسط استودیو بازی...

تماس صوتی و تصویری روبیکا برای حجاج رایگان شد

با سوپراپلیکیشن روبیکا قابلیت تماس صوتی و تصویری و پیام‌رسانی متنی از طریق...

ژن های اوتیسم بیشتر از پدر منتقل می شود

 کودکان به طور طبیعی می توانند ویژگی های بسیاری را از والدین خود به ارث ببرند....

جایزه یک میلیون دلاری برای بهترین ایده‌های کنترل هوش مصنوعی

شرکت OpenAI که خالق ربات هوش مصنوعی ChatGPT است، اعلام کرده که قصد دارد ۱۰ جایزه ۱۰۰...

بهره بین بانکی باز تغییر کرد

بانک مرکزی در تازه ترین اطلاعات منتشر شده درباره نرخ بهره بین بانکی منتهی به...

BratGPT جدیدترین چت‌بات‌ هوش مصنوعی با هدف تمسخر شما از راه رسید

BratGPT به‌طور خاص طراحی شده است تا با حرف‌هایش شما را مسخره کند.

تولید سیم‌های ارتودنسی با سیم‌های حافظه‌دار در کشور

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس موفق...