اسناد و تصاویر اسکن شده فارسی خود را به متن قابل ویرایش تبدیل کنید
کلیک – تبدیل عکس،اسناد و متون اسکن شده به متن قابل ویرایش قابلیت بسیار مفیدی است که مدت ها کاربران فارسی زبان از آن بی بهره بوده اند. در صورتی که تمایل داشته باشید متون موجود در یک کتاب یا مقاله را به دست آورده، آن ها را ویرایش کرده و در مقاله یا تحقیق دانشگاهی خود به کار ببرید، نیازی به تایپ کردن مجدد متن ها نیست. کافیست صفحات مورد نظر خود را اسکن کرده و با استفاده از سرویس فوق العاده گوگل آن ها را به متن قابل ویرایش تبدیل کنید. همچنین در صورتی که تمایل دارید به متن فایل های PDF فارسی دست پیدا کرده و آن ها را ویرایش نمایید، امکان استفاده از این سرویس برای این کار هم وجود دارد.
مدتی است شرکت گوگل در سرویس گوگل داک امکانی را فراهم کرده است که کاربران فارسی زبان نیز می توانند تصاویر اسکن شده از متون خود را به متن قابل ویرایش تبدیل کنند. این سرویس گوگل کاملا رایگان بوده و شما می توانید بدون نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزاری، از طریق مرورگر خود به آن دسترسی پیدا کنید. در اینجا قصد داریم نحوه انجام این کار را به شما آموزش دهیم.
برای انجام این کار شما باید حساب کاربری گوگل (یا همان حساب جی میل) داشته باشید. در صورتی که هنوز برای خود یک حساب گوگل ایجاد نکرده اید، می توانید به راحتی با مراجعه به آدرس https://accounts.google.com/SignUp این کار را انجام دهید. مراحل انجام این کار بسیار ساده است، ولی در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید، می توانید از آموزش های موجود در سایت های فارسی برای ساخت حساب کاربری گوگل کمک بگیرید.
پس از ساختن حساب کاربری به آدرس https://docs.google.com/document/?usp=mkt_docs رفته و در صورتی که هنوز به حساب کاربری خود وارد نشده اید، نام کاربری (ایمیل) و رمز عبور خود را وارد نمایید.
اکنون شما به صفحه سرویس گوگل داک منتقل خواهید شد. توجه داشته باشید، بسته به اینکه نسخه اصلی و یا نسخه فارسی این سرویس برای شما باز شود، ممکن است ظاهر این صفحه کمی متفاوت باشد، ولی همه گزینه ها یکسان است.
اکنون روی آیکون همبرگردی (سه خط افقی روی هم) کلیک کرده و از منوی باز شده گزینه Drive را انتخاب کنید.
در این مرحله شما باید فایل تصویر اسکن شده از متن خود و یا فایل PDF مورد نظرتان را در سرویس گوگل درایو آپلود کنید. در صورتی که قصد دارید از اسناد خود اسکن تهیه کنید، بهتر است کیفیت اسکن حداقل ۳۰۰Dpi باشد. برای آپلود تصویر اسکن شده یا فایل Pdf، در منو سمت چپ روی دکمه قرمز رنگ NEW کلیک کرده و سپس گزینه File Upload را انتخاب نمایید و در پنجره باز شده فایل را انتخاب کنید (در نسخه فارسی این منو در سمت راست قرار داشته و کلیدی قرمز رنگ با نام "جدید" قابل مشاهده است؛ شما باید روی آن کلیک کرده و سپس "آپلود فایل" را انتخاب کنید).
برای تبدیل سند به متن قابل ویرایش، پس از آپلود و به نمایش در آمدن آن در بخش فایل ها، روی آن کلیک راست کرده و پس از انتخاب Open with روی گزینه Google Docs کلیک کنید (در نسخه فارسی روی فایل کلیک راست کرده و گزینه های "بازکردن با" و سپس "سند نگار Google" را انتخاب کنید).
حال فایل شما مورد پردازش قرار گرفته و پس از مدت زمان کوتاهی متن قابل ویرایش آن در اختیار شما قرار می گیرد. شما می توانید متن نمایش داده شده را کپی کرده و آن را در هر جای دیگری مورد استفاده قرار دهید. قبل از به کارگیری متن حتما یک بار آن را مطالعه کرده و در صورت نیاز غلط گیری کنید.
امروزه به کمک سرویس های جدید شرکت های فعال در زمینه فناوری کار های وقت گیر و دشوار قبلی در مدت زمان کوتاهی انجام می شود. دیگر نیاز نیست برای ویرایش، غلط گیری و یا کپی قسمتی از متون فارسی کل آن ها را از اول تایپ کنید. کافیست از متون اسکن گرفته و با سرویس گوگل درایو آن ها را به متن قابل ویرایش تبدیل نمایید.
هنو، استفاده نکردم .. ولی موضوعی عالی راهنمایی کردیذ
سلام و خداقوت، کتاب رو عکس گرفتن و پی دی اف کردند با گوگل دراو انجام دادم اما بیشتر لغات دارای غلط املایی و نامفهومند چند نرم افزار و سایت دیگه هم انجام دادم بازم مشکل حل نشد.
جدول هارو ک نمیاره فقط تایپی هارو میاره
واااااقعاااااا ممنووووون
سلام برا ویندوز هرکاری میکنم بالا نمیاد چ کنم ؟
خوبه که پاسخ این بنده خدا که میگه نوشته ها برعکس میان رو بگید دوستان جان
ممنون از مطلب خوبتون
نرم افزارهای فارسی در این زمینه طراحی شده اند که به مراتب بهتر عمل میکنن مانند نویسا
واقعا می دونی نویسا کارش چیه و چه فرقی با این نرم افزار داره یا فقط میخواستی تبلیغ کنی؟
من تایپ و تکثیر دارم و این ترفند از تمام نرم افزارهای آنلاین و غیر آنلاین بهتر عمل کرده.
نرم افزار نویسا تایپ بوسیله تشخیص صداست. ولی این کانورتر هست
آفرین فقط خواست یه چرتی گفته باشه
به عنوان متخصص مدیریت اسناد دیجیتال لازم هست به خوانندگان کلیک اطلاع دهم از آنجا که این اسناد در دسترس گوگل قرار میگیرند استفاده از امکانات فوق برای اسناد سازمانی و به ویژه اسناد دولتی میتواند تهدیدات جدی امنیتی ایجاد کند لذا از امکانات گوگل داک صرفا برای اسناد عادی و شخصی میتواند استفاده شود.
سپاس از حسن توجه شما
باشه تو خوبی 🙂
با سلام . ممنون این عمل را انجام دادم ولی ویرایش بصورت نوشته های فارسی برعکس ظاهر شد . مثلا فرمان را نامرف تبدیل کرد . با سپاس