چگونه از سرقت اطلاعات گوشی هوشمندمان جلوگیری کنیم؟(قسمت دوم)

در ادامه پست قبلی، در این پست می خواهیم به بزرگترین اشتباهاتی که کاربران در زمینه امنیت گوشی های هوشمند انجام می دهند، نگاهی دقیق داشته باشیم. با کلیک همراه باشید.

چگونه از سرقت اطلاعات گوشی هوشمندمان جلوگیری کنیم؟(قسمت دوم)

کلیک- بدترین اشتباه امنیتی که ممکن است با تلفن هوشمند خود انجام دهید این است که برای آن رمزی در نظر نگیرید. تمامی گوشی های هوشمند این امکان را در اختیار شما قرار داده اند که به وسیله باز نمودن رمز بتوانید کارهای خود را انجام دهید.گوشی های قدیمی تنها قادر به قبول کردن یک رمز 4 رقمی بودند، در حالی که گوشی های نسل جدید شرکت های مختلف قادر به تشخیص اثر انگشت،برای بازکردن رمز می باشند.هم چنین برخی گوشی های هوشمند اندرویدی قابلیت باز کردن رمز از طریق حرکت دست بر روی سنسور تعبیه شده (Air gesture) را دارند. راجع به اهمیت قرار دادن رمز برای گوشی های هوشمند همین بس که بگوییم گوشی هوشمند بدون رمز، همانند خانه های بدون قفل هستند!

یکی دیگر از کارهای اشتباه این است که وقتی به برنامه های بانکی و دیگر موسسات مالی آنلاین مانند پیپال،اسکور و غیره وارد می شوید، هنگام اتمام کار از حساب کاربری خود خارج نشوید! گوشی های هوشمند امروزی دارای امکاناتی همچون باز نمودن چندین برنامه در یک زمان می باشند، اما زمانی این امکان برای شما خطر آفرین می باشد که وقتی شما به حساب بانکی خود وارد می شوید، در همان لحظه در حال چت کردن به صورت اینترنتی با دوستتان باشید بدون اینکه برنامه بانکی خود را ببندید. نکته این جاست که ممکن است در همین لحظه یک هکر وارد گوشی شما شود. این قضیه مانند این است که شما یک چک سفید امضاء را در اختیار آن فرد محترم قرار داده باشید!

وای فای هایی که به صورت عمومی میتوان به آنان دسترسی داشت - هات اسپات ها - یکی از مزیت های ارتباطی کاربران می باشند.ارسال و دریافت داده بر روی شبکه تلفن همراه ممکن است گران قیمت باشد اما اینترنت رایگان صرفا فقط رایگان می باشد و وقتی از بعد امنیتی به آن نگاه کنید متوجه خواهید شد که شما همان قدر آش می خورید که پول می دهید! متصل شدن به این گونه شبکه ها می تواند خطر آفرین باشد. هکرهای زرنگ می توانند از این طریق به تمامی نام های کاربری و رمز های شما که در گوشیتان ذخیره کرده اید،دسترسی داشته باشند.

یکسری از افراد تازه کار و افرادی که هیچ اطلاعی از این قضایا ندارند، تمامی اطلاعات اعم از نام های کاربری و پسورد های مهم را در یک فایل بر روی گوشی شان ذخیره می کنند. این مسئله بسیار واضح است که که به خاطر داشتن تمامی پسوردهای بانکی،فیس بوک و غیره دشوار است اما نگه داشتن پسورد و تمامی نام کاربری ها در ایمیلتان با عنوان رمز، معقول نیست!

حمله هکرها به روش Bluesnarfing

حمله از نوع BlueSnarf فرایندی است که طی آن هکرها از طریق بلوتوث با گوشی قربانی ( بدون اطلاع دارنده گوشی ) ارتباط برقرار می‌کنند و به اطلاعات موجود در گوشی دسترسی پیدا می‌کنند . اگر بلوتوث گوشی شما روشن باشد بدانید که شما نیز در در معرض حملات از نوع BlueSnarf قرار دارید .با استفاده از بلوتوث میتوان اطلاعات را در محدوده کمی از طریق امواج رادیویی ارسال و انتقال داد.

در ادامه به بیان روش هایی برای تامین امنیت بیشتر گوشی های هوشمندتان در برابر احراز هویت خواهیم پرداخت.با ما باشید.

منبع : howstuffworks

ارسال نظر