درآمد دلاری و روش های جذب درآمد ارزی، روش های جدید + آموزش تصویری

رسانه کلیک – برای کسب درآمد دلاری در کشور راه های مختلفی وجود دارد. در ادامه شما را با برخی از این روش ها آشنا کرده و به توضیح مختصر درباره آن ها می پردازیم.

درآمد دلاری و روش های جذب درآمد ارزی، روش های جدید + آموزش تصویری

با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، یافتن شغل و کسب درآمد مناسب به یکی از چالش های اساسی بشر تبدیل شده است. در کشور ما نیز افراد بسیاری هستند که یا کلا موفق به یافتن شغل ایده آل خود نشده اند و یا اگر هم شدند، علیرغم چندین ساعت کار سنگین در هفته رضایت چندانی از اوضاع مالی خود ندارند. در چنین شرایطی کسب درآمد دلاری می تواند به کمک افراد بیاید. چراکه با توجه به اختلاف چشمگیر در واحدهای ارزی، کسب حتی 15 دلار در روز، می توان بسیار کارگر و مفید واقع شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با چگونگی روند کسب درآمد دلاری آشنا شوید.

کسب درآمد دلاری در ایران

خوشبختانه کسب درآمد دلاری در کشور ما نیز بسیار ساده و از طرق مختلفی صورت می گیرد؛ هرچند که برای انجام اغلب این روش ها باید از اینترنت استفاده کرد. تنها مسئله، دریافت واقعی پول است که آن هم به واسطه افتتاح حساب هایی مانند Paypal و وب مانی کاملا شدنی است. البته راه های دیگری مانند پذیرایی و معامله با توریست های خارجی نیز وجود دارد که حتی در زمان قطعی اینترنت می توان به آن ها اعتماد کرد.

میزبانی از گردشگران خارجی

کشور ایران به سبب داشتن جاذبه های باستانی و دیدنی بسیار و همچنین فرهنگ و تاریخچه غنی، اغلب مورد توجه گردشگران خارجی بسیاری قرار می گیرد. حال شما می توانید به نحوی با این توریست ها ارتباط برقرار کرده و آمادگی خود را برای پذیرایی از آنان اعلام کنید؛ مانند یک راهنمایی عالی به هنگام بازدید از مکان های تاریخی، فراهم آوردن تجهیزات حمل و نقل، خورد و خوراک، جای خواب و مواردی از این دست که معمولا دغدغه اکثر توریست ها به شمار می آیند.

البته همیشه هم نیازی به مهیا کردن صفر تا صد تجهیزات نیست؛ بلکه می توان بر سر هر یک از موارد مذکور با توریست ها توافق کرد و نقدا به درآمد دلاری رسید. ناگفته نماند که در این روش باید از سطح دانش و مهارت های زبانی مناسبی برخوردار باشید.

در صورت اتصال به اینترنت نیز می توانید از شبکه های اجتماعی گردشگری مانند کوچ سرفینگ، تریپ ادوایزر، اینترنیشن و لونلی پلنت به عنوان پلتفرمی برای معرفی مهارت های خود (نویسندگی، عکاسی، راهنمای سفر و غیره) استفاده کنید و بدین ترتیب ارتباط خود با گردشگران خارجی را بسط دهید.

کسب درآمد دلاری از اینترنت

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، اغلب روش های موجود برای کسب درآمد دلاری، تنها به واسطه اینترنت صورت می گیرند. در این بخش و همینطور بخش های بعدی، به معرفی ساده ترین راه ها برای درآمدزایی اینترنتی می پردازیم.

سایت های کلیکی

یکی از قدیمی ترین و البته ساده ترین راه ها برای داشتن درآمد دلاری، بازدید از سایت های کلیکی یا PPC است. بدین ترتیب که شما با افتتاح حساب کاربری در هر یک از این وب سایت ها و کلیک کردن روی بخش های مختلف، می توانید به موجودی دلاری خود اضافه کنید.

البته هنگام استفاده از این روش باید به چند نکته توجه داشته باشید؛ مثلا اینکه هر سایتی قوانین و دستورالعمل های خاص خود را دارد که پس از ثبت نام باید از آن ها پیروی کنید. مورد دوم حصول اطمینان از اعتبار سایت های کلیکی است. طولانی بودن مدت زمان فعالیت، داشتن تالار گفتمان فعال و امکان مشاهده مبالغ پرداختی به کاربران می تواند از نشانه های اعتبار یک سایت باشد. البته چه بسا سایت هایی که در ابتدا خوب ظاهر شده و بعدها اقدام به کلاهبرداری و دزدی کرده اند. Star-Clicks ،Chitika ،ojooo ،GrandClick ،Goldenclix و Twickerz از جمله PPC های مشهور در این زمینه هستند.

باینری آپشن

با استفاده از سیستم های باینری آپشن قادر خواهید بود تا در مدت زمان کوتاه، درآمد بالایی را به جیب بزنید. بدین ترتیب که با اتخاذ یک استراتژی هوشمندانه و تجزیه و تحلیل شرایط در ساعات آینده، می توانید درصد برد و باخت خود را تعیین کنید.

معمولا درصد سودآوری معاملات باینری آپشن به قدری بالاست که اگر پیش بینی شما درست از آب در بیاید، ده ها دلار به حساب شما واریز خواهد شد. البته فراموش نکنید که عکس این موضوع نیز کاملا امکان پذیر است. Alpari ،FiNMAX ،ExpertOption و OLYMP TRADE از جمله بروکرهای سرشناس در این زمینه هستند.

کسب درآمد دلاری از طریق بیت کوین

بدیهی است که با گذر زمان، استفاده از ارزهای کاغذی به امری کاملا پیش پا افتاده تبدیل می شود و ارزش بیت کوین روز‌به‌روز افزایش پیدا می کند. البته این ارزهای دیجیتال به سبب محدودیت در میزان دسترسی، هم اکنون نیز از ارزش بالایی برخوردار هستند و تجارت از طریق آن ها کارآمد است.

به طور کلی دو راه برای به دست آوردن بیت کوین وجود دارد. یکی از این روش ها ماینینگ است که مستلزم خرید یک دستگاه گران قیمت بوده و استفاده از آن به سبب مصرف بالای برق، در ایران غیر قانونی تلقی می شود. روش ساده تر، استخراج رایگان ارز آن هم بدون نیاز به وسایل جانبی است. بدین ترتیب که شما می توانید با مشاهده تبلیغ، انجام یک سری دستورالعمل ها، شرکت در نظر سنجی و مرور محتوای برخی سایت ها، موفق به دریافت بیت کوین شوید. اسامی برخی از وب سایت ها را در فهرست زیر مشاهده می کنید:

  • BitVisitor
  • CoinSlot
  • CoinWorker
  • Daily Coins
  • CoinAD
  • Rugatau Q&A
  • Free Digital Money

کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی

همزمان با پیدایش اینترنت، بستر مناسبی برای ساخت و طراحی وب سایت های متعدد به وجود آمد. بسیاری از این سایت ها امروزه با هدف سرگرمی، انتشار خبر، تبلیغ و فروش محصولات مختلف مشغول به کار هستند. اما سایت های دیگری نیز وجود دارند که می توان از طریق آن ها به درآمد ارزی دست پیدا کرد. در این بخش شما را با چند مورد از مشهورترین این وب سایت ها آشنا کرده و نحوه درآمدزایی با آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

سایت های فریلنسرینگ

فریلنسری اخیرا به یکی از مشاغل روز دنیا تبدیل شده است. در این تجارت خبری از واسطه یا پیمانکار نیست و آزادکار (فریلنسر) شرایط کاری انعطاف پذیرتری دارد. خوشبختانه وب سایت های ایرانی بسیاری برای فریلنسری وجود دارند که شما می توانید از طریق آن ها درآمدزایی کنید. اما برای کسب درآمد دلاری لازم است سری به وب سایت های خارجی نظیر freelancer ،Fiverr ،upwork و peopleperhour بزنید.

کسب درآمد دلاری

بنابراین اگر در انجام کارهایی مانند عکاسی، برنامه نویسی، تولید محتوا، طراحی سایت، مترجمی، طراحی انیمیشن و غیره مهارت دارید فرصت را از دست ندهید. البته توجه داشته باشید که یکی دیگر از لازمه های کسب درآمد به این طریق، تسلط نسبی به زبان انگلیسی است. چراکه شما این بار با کارفرمایان بین المللی ارتباط خواهید داشت.

سایت های کوتاه کننده لینک

وب سایت های کوتاه کننده لینک برای مقاصد مختلفی به کار می روند که از میان آن ها می توان به شمارش و بررسی کلیک ها، شخصی سازی، ارسال ساده تر، پنهان سازی لینک واقعی و البته کسب درآمد دلاری اشاره کرد. سرویس هایی همچون Shorte.se، Bit.ly، Adf.ly و Linkbucks به شما کمک می کنند تا با انجام چند دستورالعمل ساده، میزان درآمد دلاری خود را افزایش دهید. در ادامه تنها نحوه درآمدزایی با وب سایت Shorte.se را شرح می دهیم اما کار با سایر سرویس ها نیز تقریبا به صورت مشابه انجام می گیرد.

ابتدا در وب سایت Shorte.se ثبت نام کرده و سپس به خلاصه سازی لینک ها بپردازید. لینک های تبلیغاتی تولید شده، تا اینجا سود و منفعتی برای شما ندارند. در مرحله بعد شما باید لینک ها را در صفحات مجازی، گروه ها، پیام رسان ها، کانال ها و سایت های مختلف ارسال کنید تا در معرض دید افراد قرار گیرند. با مشاهده و کلیک هر فرد به روی لینک، سهم شما از به اشتراک گذاشتن لینک کوتاه شده به حساب شما ارسال می شود.

البته باید خاطر نشان کرد که میزان درآمد شما در این روش، به محل زندگی افرادی که روی لینک ها کلیک می کنند وابستگی شدیدی دارد. بدین ترتیب که اگر لینک شما 1000 کلیک از آی پی های ایرانی دریافت کند، تنها 1 دلار به حساب شما واریز خواهد شد. در صورتی که اگر همین تعداد کلیک از طرف آی پی های انگلستان و آمریکا انجام شود، میزان درآمد شما به ترتیب برابر با 10 و 14 دلار خواهد بود.

فروش کتاب های الکترونیکی در آمازون

امروزه با گسترش هر چه بیشتر تکنولوژی شاهد استفاده از کاربردهای الکترونیکی در تک تک امور روزمره خود هستیم. وخامت شرایط زیست محیطی و قطع بی رویه درختان و آتش سوزی جنگل ها نیز بهانه ای شده تا افراد تمایل بیشتری به خواندن کتاب های الکترونیکی داشته باشند. همه این موارد دست به دست هم داده تا بستر مناسبی برای تجارت و کسب درآمد دلاری فراهم شود. بدین ترتیب که با فروش e-book در وب سایت هایی مانند آمازون می توان مبلغ قابل توجهی را به دست آورد.

کسب درآمد دلاری

فروش e-book در آمازون چندان هم کار سختی نیست. کافیست تا مهارت و دانش خود را به کار گرفته و به تهیه و تولید یک کتاب منسجم بپردازید. همچنین می توانید کتب نویسندگان دیگر را با کسب اجازه از آن ها و تنها با استفاده از نرم افزار ساده Microsoft Word ترجمه کرده و به رشته تحریر درآورید. جالب آنکه برای نشر این کتاب ها به هیچ ویراستار یا ناشری احتیاج نخواهید داشت و سرور Amazon KDP یا همان انتشار مستقیم از طریق کیندل همه کار را برای شما انجام می دهد. مسلما اگر کتاب شما به زبان انگلیسی باشد و مسائل روز دنیا را در بر گیرد، افراد بیشتری به خرید آن سوق پیدا می کنند.

البته شما می توانید کتاب های الکترونیکی خود را به جز آمازون، در وب سایت هایی همچون Selz، Blurb و Lulu نیز به فروش بگذارید؛ اما به خاطر داشته باشید درصدی که پس از فروش محصولات به مولفین تعلق می گیرد در هر یک از این وب سایت ها متغیر است. طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، درصد در نظر گرفته شده برای فروش کتاب ها در آمازون حدودا بین 35 تا 75 درصد است.

فروش عکس از طریق Foap

شاید جالب باشد بدانید که شرکت های بزرگ نیز گاه به جای دادن پول های گزاف به افراد حرفه ای، از مردم عادی و با استعداد کمک می گیرند. وب سایت های آنلاین فروش عکس و تصویر نظیر Foap، Shutterstock، Teespring، Dribble و Unsplash نیز به همبن منظور به وجود آمده اند. در این میان Foap موفق شده تا عملکرد بهتری را نسبت به سایر وب سایت ها داشته باشد. در واقع فوپ پلتفرمی است که به عکاسان مبتدی نیز فرصت دیده شدن می دهد.

در ابتدا به آدرس Foap.com رفته و با زدن گزینه Sign up فرایند ثبت نام را انجام دهید. فقط دقت داشته باشید که برای فروش عکس های خود باید گزینه Photographer را انتخاب کنید. بهتر است اپلیکیشن Foap را نیز از طریق گوگل پلی یا اپ استور دانلود و نصب کنید. حال به سادگی می توانید عکس های خود را به آرشیو اضافه کرده و با فروش هر عکس حداقل 5 دلار به جیب بزنید. البته ناگفته نماند که تصاویر شما باید دارای کیفیت مطلوب باشند و تکنیک های عکاسی در آن ها دیده شوند.

کسب درآمد دلاری

علاوه بر موارد فوق، روش هایی دیگری نیز برای کسب درآمد دلاری وجود دارند که به سبب محدودیت محتوایی و زمانی، تنها به نام بردن آن ها بسنده می کنیم: راه اندازی استارت آپ با کراد فاندینگ، فروش محتوای آموزشی، آپلود فیلم در یوتیوب، استفاده از سرویس تبلیغاتی گوگل ادسنس، بازاریابی پورسانتی، فروش افزونه و قالب های وردپرسی و غیره.

در این مطلب سعی کردیم تا چند مورد از ساده ترین و رایج ترین راه ها جهت کسب درآمد دلاری را به صورت خلاصه برای شما بازگو کنیم. اگر قصد درآمدزایی به وسیله روش های فوق را دارید، توصیه ما به شما این است که ابتدا مهارت و شرایط خود را ارزیابی کرده و سپس با تحقیق بیشتر و آگاهی از جزییات، موثرترین راه حل ممکن را انتخاب کنید.

ارسال نظر