آموزش بازیابی پیامک های پاک شده در گوشی های اندرویدی

رسانه کلیک - بازیابی پیامک های پاک شده برای بسیاری از کاربران اهمیت بالایی دارد. در این مطلب آموزش ریکاوری پیامک های حذف شده در گوشی های اندرویدی برای شما آماده شده است.

آموزش بازیابی پیامک های پاک شده در گوشی های اندرویدی

ممکن است بطور اتفاقی پیام هایتان حذف شده باشند و بخواهید آن ها را بازیابی کنید. در این مقاله قصد داریم تا نحوه بازیابی پیامک های پاک شده را آموزش دهیم.

بازیابی پیامک های پاک شده در اندروید

اگر قبل از این اتفاق، سیستم را آماده نکرده باشید، هیچ راهی برای بازیابی پیامک های شما وجود ندارد.

اپلیکیشن های مختلف بازیابی مانند Mobikin ،FonePaw و یا EaseUS Mobisaver که توسط گوگل ارائه می شوند، هر کدام بخاطر یکی از دلایل زیر قادر به انجام آن نیستند:

  • باید به root دسترسی داشته باشید.
  • باید مبلغی را پرداخت کنید.
  • درخواست می کنند که از پروتکل غیرقابل دسترس حافظه استفاده کنید.

دسترسی به Root

بطور معمول اندروید بعضی از پوشه های محافظت شده را از شما مخفی می کند و پوشه پیامک ها هم از این نوع است. پس نمی توانید با استفاده از یک مرورگر معمولی فایل ها و بدون روت کردن، به آن ها دسترسی داشته باشید.

هرگاه بخواهید از یکی از اپلیکیشن هایی که در بالا ذکر کردیم، استفاده کنید، نیازمند دسترسی به root هستید و بدون آن خیلی نمی توانید کاری انجام دهید.

روت کردن معمولا نیازمند باز کردن بوت لودر است که باعث می شود تمامی دیتاهای روی تلفن پاک شود. همچنین دسترسی به روت از استفاده اکثر کاربران از ابزارهای بازیابی جلوگیری می کند.

رایگان نبودن بازیابی

این برنامه ها فقط تا جایی رایگان هستند که پاک شدن پیام ها را چک می کنند و برای بقیه کارها از شما درخواست پول می کنند و برای بازیابی پیامک های پاک شده باید مبالغ بالایی مانند ۴۰ تا ۵۰ دلار را پرداخت کنید.

هنگامی که دیتایی از روی اندروید پاک می شود، تلفن شما فضای خالی شده را بعنوان فضای در دسترس برای اطلاعات جدید به حساب می آورد، پس هر چقدر که پس از پاک شدن، از دستگاه بیشتر استفاده کنید، بازیابی دشوارتر می شود.

برای افزایش شانس بازیابی باید تلفن خود را روی Airplane Mode قرار داده که تا جای ممکن امکان بازیابی وجود داشته باشد.

در دسترس نبودن USB Mass Storage

با توجه به همه این محدودیت ها، ممکن است مجبور شوید از یک فایل کامپیوتری بازیابی مثل Recuva نیز استفاده کنید. یعنی تلفن را به کامپیوتر متصل کنید تا فایل های حذف شده را اسکن کند. متاسفانه این روش هم به بن بست می خورد.

هنگامی که گوشی اندرویدی خود را به کامپیوتر متصل می کنید، باید از بین پروتکل های مختلف یکی را انتخاب کنید. دستگاه های مدرن معمولا از پروتکل انتقال رسانه (MTP) یا پروتکل انتقال عکس (PTP) استفاده می کنند. دستگاه های اندروید قدیمی تر (پایین تر از نسخه ۴) از پروتکل دیگری با نام USB Mass Storage یا UMS استفاده می کردند.

با استفاده از این پروتکل، هنگامی که دستگاه به کامپیوتر متصل است تمامی فایل ها توسط کامپیوتر در دسترس قرار می گیرند. مشکل آنجاست که دستگاه میزبان از طریق UMS، نیازمند دسترسی اختصاصی به دستگاه متصل است. همچنین هنگامی که از کامپیوتر برای مرور کردن تلفن استفاده می کنید، نمی توانید از تلفن بصورت همزمان استفاده کنید.

با توحه به همه این توضیحات، اندروید دیگر از UMS پشتیبانی نمی کند و این قابلیت روی تلفن های مدرن اندروید در دسترس نیست.

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پیامک ها در اندروید و ریستور آن ها

از پیامک ها یک نسخه پشتیبان تهیه کنید و دیگر نگران بازیابی آنها پس از حذف نباشید.

برای انجام ساده این کار، می توانید از برنامه رایگان SMS Backup & Restore استفاده کنید. پس از نصب این برنامه، به آن مجوز دستیابی به اطلاعاتتان را بدهید. سپس در صفحه اصلی، Set up a backup را لمس کنید. علاوه بر متن ها، می توانید از تماس های تلفنی نیز نسخه پشتیبان تهیه کنید. در قسمت Advanced Options هم می توانید مشخص کنید که از MMS ها و ایموجی ها نیز بکاپ گرفته شود یا خیر. سپس محلی که می خواهید بکاپ در آن قرار بگیرد مشخص کنید.

در پایان نیز مشخص کنید که دریافت نسخه پشتیبان چگونه اجرا شود؛ روزانه و یا ساعتی. پس از اتمام فرآیند، Back up now را لمس کنید تا بکاپ گرفتن طبق برنامه روزانه اجرا شود. برای بازیابی پیام ها، گزینه restore را از این منو انتخاب کنید.

ارسال نظر