10 موردی که هیچگاه نباید از اینترنت خریداری کنیم (قسمت اول)

همان طور که قطعا به یاد می آورید در گذشته ای نه چندان دور اکثر افراد جامعه نسبت به خرید آنلاین ذهنیت مثبتی نداشتند و به جرأت می توان گفت با ترس و لرز به آن نگاه می کردند.

10 موردی که هیچگاه نباید از اینترنت خریداری کنیم (قسمت اول)

کلیک - درست است که شما می توانید در همین لحظه اراده کنید، به فروشگاه های آنلاین بزرگ بروید و محصول مورد علاقه تان را سفارش بدهید اما مطمئنا هیچ گاه به این فکر نخواهید افتاد که یک سفر تفریحی را از طریق این سایت برای خود دست و پا کنید ( آژانس های گردشگری را برای همین گذاشته اند دیگر!) و یا حتی بخواهید لباس مورد نیاز خود را تهیه کنید چون می بایست اول آن را امتحان کنید و مطمئن شوید به درتان می خورد.

اما این روز ها اوضاع تغییر کرده است. خریدها و همینطور پس دادن محصولات و اقلام سریع تر، ارزان تر و انعطاف پذیر تر شده اند و هنگام خرید آنلاین، بدون هیچ واهمه و ترس و لرزی اطلاعات کارت اعتباری خودمان را در فرم های خرید آنلاین بانک وارد می کنیم و از خرید خود لذت می بریم.

برای تفهیم این موضوع همین بس که اگر شما در جایی دور افتاده زندگی می کنید و به اینترنت دسترسی دارید، دیگر نیاز نیست برای تهیه غذا به بیرون از خانه خود متوصل شوید چون مامور پست هر آن چه که بدان نیاز دارید تا با آن زنده بمانید را درست می آورد درب منزلتان. البته می بایست زحمت بکشید و تا پای کامپیوتر خود بروید و چند کلیک ساده هم بکنید؛آن قدر ها هم ساده نیست!

البته بر خلاف راحتی و سادگی این امر و با در نظر گرفتن این واقعیت که مطمئنا اگر می خواستید همه چیز را از اینترنت سفارش دهید به یک موجود گوشه گیر آرام و بی سر و صدا تبدیل می شدید ، هنوز هم چیزهایی هستند که برای شما بهتر است تا آن ها را شخصا با مراجعه به بازارتهیه کنید.

مثلا وسایل و تجهیزاتی که از اهمیت بالایی بخوردارند و یا کاملا شخصی هستند. حتی بعضی اقلام دارای قیمت های سرسام آور هستند و این کمی شرایط را تغییر می دهد.به خاطر همین ، اگر هواستان را منعطف بر محل و منبع خرید خود نکنید ، بعضی موارد ممکن است وضعیت بد و خطرناکی را برای شما به وجود آورند و ذهنیت خوب شما را نسبت به این کار تا همیشه از بین ببرند.

این واقعیت را باید بپذیریم که در این زمانه دیگر نمی توان در مقابل خرید های اینترنتی موضع گیری و مقاومت کرد؛ در واقع، با دیدن نیمه پر لیوان متوجه میشویم که به صلاح ما است تا بخشی از خرید هایمان را اینترنتی انجام دهیم تا علاوه بر صرفه جویی در وقت، لذت آن را نیز تجریه کنیم.

در این سری مقالات به ده مورد اشاره خواهیم کرد که نباید آن ها را از طریق اینترنت خریداری کنیم. این موارد را از شماره 10 شروع می کنیم:

10- هر محصولی که یک سایت مشکوک یا نا معتبر آن را ارائه می کند

وب سایت مشکوک که دارای تعداد زیادی علامت تعجب و حاوی فونت ها و رنگ های از رده خارج شده است وب سایت مشکوک که دارای تعداد زیادی علامت تعجب و حاوی فونت ها و رنگ های از رده خارج شده است

همان طور که نباید محصولاتی را به صورت اینترنتی بخریم همینطور نباید موارد مورد نیاز خود را از سایت های مشکوک و نامعتبر خریداری کنیم.

مطمئنا شما در بانک اطلاعاتی ذهن مبارک خودتان هزاران هزار سایت معتبر و آبرومند سراغ دارید که به مانند چشم خود به آن ها اعتماد دارید اما حتما با این واقعیت موافقید که در طول زندگی آنلاین هر فرد مواقعی پیش می آید که با سایت هایی مواجه می شوید که یک فروش و یا معامله ی باورنکردنی و خارج از عرف و اصول را به معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است. شاید فعالیت سایت مجاز باشد اما اغلب این طور نیست. البته این روز ها آن قدر آگاهی و اطلاعات مردم افزایش یافته است که اکثرا وقتی با یک سایت بد مواجه می شوند به زودی متوجه می شوند.

طراحی از رده و مد خارج شده با یک سری فونت های مختلف و نه چندان جذاب ، استفاده از خط شکسته انگلیسی برای توضیح محصول ، عدم وجود اطلاعات تماس فروشنده از نشانه های این سایت های نا معتبر هستند. اصلا مهم نیست که فروش و یا محصول چه قدر خوب و فوق العاده است؛ می بایست به این نکات توجه نمود.

ادامه دارد . . .

ارسال نظر