بهترین اپلیکیشن های نقشه آفلاین برای اندروید

وجود نقشه های آفلاین در گوشی، می تواند در بسیاری از مواقع کارایی قابل توجهی داشته باشد و به ما کمک کند تا در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنیم.

بهترین اپلیکیشن های نقشه آفلاین برای اندروید

کلیک- مطمئنا همیشه اینترنت در دسترس ما نیست و چیزی که به آن نیاز داریم این است که بتوانیم وقتی در یک مکان جدید و ناشناخته بدون هیچ نوع گیرنده ای گم می شویم، مسیر خود را پیدا کنیم. در این جا تعدادی از بهترین نقشه های آفلاین رایگان در اندروید را برای شما معرفی می کنیم.

  • بهترین اپلیکیشن های جی پی اس و هدایت کننده
  • نحوه استفاده از نقشه های آفلاین گوگل

1

  • Maps.Me - برای استفاده های معمولی

من از زمانی که برنامه maps-me تحت عنوان maps whit me نام گذاری شد و به مرور زمان پیشرفت کرد، یکی از طرفداران این برنامه بوده ام. Maps-me یک گزینه مناسب به عنوان بهترین اپلیکیشن نقشه آفلاین در اندروید است. با این برنامه در دانلود نقشه کشورها هیچ محدودیتی ندارید و در صورتی که بخواهید می توانید نقشه کل دنیا را دانلود کنید!

2

این برنامه نقشه های جهانی آفلاین را به صورت رایگان و بر اساس داده های open street map عرضه می کند. برنامه maps-me همه ویژگی های اساسی را دارد از قبیل: واضح بودن، خواندن راحت و آسان نقشه ها ( از جمله تعداد خیابان ها) با جزئیات دقیق، نقطه مورد نظر قابل جستجو و آدرس ها، مسیریابی آفلاین، به اشتراک گذاشتن مکان، و عدم نیاز به هزینه برای جستجو و انتقال داده به صورت آفلاین است. این اپلیکیشن شامل جستجوی نقشه در یک مرحله است. کاربرد آن بسیار ساده است و ظاهر بسیار خوبی هم دارد.

3

  • OSMand : ارائه بیشترین جزئیات!

من چند وقت پیش osmand را مشاهده کردم طوری که قابلیت های مسیریابی آفلاین آن طبقه بندی شده بود. امروزه با این که بسیاری از نقشه های آفلاین امکان یافتن مسیر را به ما می دهند osmand نیز همانند maps-me بر اساس داده ها و اطلاعات open street map در یک بسته بسیار متفاوت همان میزان دقت و درستی را در کارخود دارد. گذشته از این ها، این برنامه داده ها و اطلاعات بسیار زیادی را در مورد نقشه ها در اختیار ما قرر می دهد.

4

Osmand مسیریابی آفلاین را به خوبی عرضه می کند، از جمله راهنمایی کلامی مرحله ای، مسیریابی و جستجو. Osmand هم به صورت رایگان و هم شارژی وجود دارد( یعنی دانلود رایگان و هزینه دار ) . نسخه رایگان آن شامل دانلود کردن 10 نقشه است ( یکی از آن ها باید نقشه ای بر اساس معیار و مبنای جهانی باشد) و تعدادی از نقشه ها پولی هستند مثل نقشه های منحنی ترازها باید برای دانلود کردن آن شارژ پولی داشته باشید. کاربردهای دیگر مثل ثبت کننده سفر، یادداشت های صوتی و تصویری و محاسبه گر مسافت نیز با این برنامه قابل استفاده هستند.

5

  • City Maps 2Go - در نسخه کوچک

نقشه های شهری 2Go ساختارهای ساده ای از تقشه های آفلاین را ارائه می کند. شما نمی توانید نقشه های ساختمان یا تعداد خیابان ها را به دست بیاورید و یا آن طور که می خواهید آن ها را بزرگ نمایی کنید اما برای کسانی که به چیزی بیشتر از یک نقشه کلی در مقایسه با مرحله به مرحله نیاز دارند می توانند از نقشه های شهری 2Go استفاده کنند.

6

نقشه های شهری 2Go امکان جستجوی آدرس ها، نقاط مورد نظر، رستوران ها و جاهای دیگر را به صورت آفلاین فراهم می کند. اما مثل دیگر اپلیکیشن ها دارای ویژگی های مسیریابی آفلاین نیست اما وابسته به Wikipedia است و اطلاعات بیشتری را ارائه می کند( برای دانلود کردن تمام سایت Wikipedia به صورت جداگانه اپلیکیشن های نقشه ای دیگری مورد نیاز است).

7

  • Google Maps- آشنای همیشگی!

البته، در مبحث مربوط به نقشه های آفلاین ذکر این نکته الزامی است که نقشه های گوگل امکان دانلود کردن نقشه ها به صورت آفلاین را به شما می دهند. به دلیل این که این اپلیکیشن به تازگی به روز رسانی شده است، کاربرد نقشه های آفلاین گوگل بهتر از همیشه است و حتی بدون اینترنت هم کار مسیریابی را به خوبی انجام می دهد. علاوه بر این موارد، نقشه های گوگل به طور خودکار روی نسخه نقشه آفلاین شما سویچ می شود و هنگامی که دسترسی به اینترنت چندان خوب نباشد و یا قطع و وصل شود به ساده ترین روش به کاربر کمک می کند.

8

بهترین نکته در مورد نقشه های آفلاین گوگل این است که بیشتر افراد تقریباً با آن آشنا هستند و تقریباً بیشتر آن ها روی گوشی های خود این برنامه را دارند. کاری که شما باید انجام دهید این است که به قسمت تنظیمات نقشه های گوگل بروید روی قسمت off line areas یا مناطق آفلاین شروع کنید و آن ها را اضافه کنید . که به مدت 30 روز باقی می ماند و بعد از آن خود به خود و به صورت اتوماتیک حذف می شوند.

9

  • HERE Maps- تفاوت را احساس کنید!

نقشه های Nokia Here یک مورد دیگر از نقشه های آفلاین اندروید است. این برنامه در مقایسه با دیگر نقشه های اندروید متفاوت تر است و اگر شما می خواهید از نقشه های آن به صورت آفلاین استفاده کنید باید ثبت نام کنید. وقتی که این کار را انجام دادید، می توانید تعداد بسیار زیادی از نقشه های آفلاین را به صورت رایگان دانلود کنید.

10

Here مسیریابی مرحله به مرحله، جستجو، تصویر ماهواره ای و تصاویر مربوط به ترافیک را عرضه می کند و روی هم رفته یک نقشه آفلاین متفاوت است. شما حتی می تواندی طوری Here را تنظیم کنید که به صورت آفلاین باقی بماند یعنی این که به طور انفاقی شروع به استفاده داده ها نمی کند. اگر شما به دنبال یک چیز جدید از نقشه های آفلاین هستید یعنی چیزی که با موارد دیگر متفاوت است، Here را امتحان کنید.

11

  • نقشه های آفلاین گالیله ( Galileo Offline Maps ) - تنها برای موارد و کاربرد های ضروری

نقشه های آفلاین گالیله ابتدا در ios مشاهده شد اما امروزه در اندروید هم راه یافته است و مورد استفاده قرار می گیرند. این نقشه ها همانند نقشه های گوگل متقابل نیستند در عوض آن ها فقط تصاویری مشابه تصاویر موجود در کتاب ها ی نقشه هستند. نقشه های گالیله با تقشه قاره ای که شما در آن هستید باز می شوند اما وقتی که یک منطقه خاص را بزرگ نمایی می کنید و یا روی آن زوم می کنید از خود می پرسید که آیا می خواهید که نقشه آن منطقه را دانلود کنید.

اگر شما نقشه های ارائه شده توسط اپلیکیشن های دیگر را دوست نداشته باشید و تنها یک چیز کوچک، مناسب و متفاوت با یک نقشه فیزیکی را بخواهید، نقشه های آفلاین گالیله می تواند این کار را برای شما انجام دهد و همان اپلیکیشنی است که شما می خواهید.

نکات مهم : آیا می دانستید که می توانید برای یک شهر خاص و play store هم نقشه های آفلاین مربوط به آن را پیدا کنید؟ شما همچنین می توانید PDF های قابل زوم شدن، خیابان های شهر و یا نقاط مورد نظر خود و مقصد های سفر در دنیا را دانلود کنید. و در صورتی که حافظه کافی داشته باشید آن ها نسبت به نقشه های آفلاین بزرگ بهتر هستند.

شما از کدام نوع نقشه آفلاین استفاده می کنید؟

منبع: androidpit

ارسال نظر