با دستگاه‌های بدون مجوز روت چه کارهایی می‌توان کرد؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که نرم‌افزاری را در دستگاه اندرویدی خود نصب کردید ولی چون مجوز روت ندارد اجرا نمی‌شود. تیم کلیک شما را با مجموعه‌ای از ابزارهای اندرویدی آشنا می‌کند که نیازی به روت ندارد و می‌توانید از آن برای بهبود گوشی یا تبلت خود استفاده کنید.

با دستگاه‌های بدون مجوز روت چه کارهایی می‌توان کرد؟

کلیک - شاید برای شما سوال شده باشد، با دستگاه‌های اندرویدی که روت نشده‌اند چه کارهایی می‌توان انجام داد و چه قابلیت‌هایی را می‌توان از آن‌ها بیرون کشید. اگر شما می‌خواهید که به اعماق اندروید بروید و تغییرات کاملی در مقیاس‌‌های بزرگ دهید، خب طبیعی‌ است که نیازمند دسترسی روت هستید. گرچه اگر اعمال روت‌کردن دستگاه به درستی انجام نگیرد می‌تواند عواقب خرابی دستگاه را به دنبال داشته باشد. پس اگر نمی‌خواهید چنین خطری را بپذیرید از روت‌کردن دستگاه خود پرهیز کنید.

روت‌کردن مزیت‌های بسیار زیادی دارد و خیلی از نرم‌افزارهای پلی‌استور گوگل، فقط با دستگاه‌های روت‌شده کار می‌کنند. اگر ریسک‌ روت‌کردن دستگاه خود را به جان نمی‌خرید، تیم کلیک شما را با ابزارهایی آشنا می‌کند که نیازی به روت‌کردن ندارند و در عین حال بسیار کارآمد هستند.

افزایش سرعت صفحه خانگی

صفحه کاربری

صفحه خانگی (home screen)، یکی از پربازدیدترین صفحاتی است که در هر تلفن هوشمندی به چشم می‌خورد. اگر می‌خواهید به دستگاه خود رنگ و بوی تازه‌ای دهید این‌جا نقطه آغازین کار است.

نصب لانچر

پیشنهاد ما این است که یک لانچر (launcher) نصب کنید. لانچر یک نرم‌افزار است که طریقه قرار گرفتن دیگر نرم‌افزارها بر روی صفحه خانگی، لایه‌ها، طرح‌بندی‌ها و هم‌چنین ظاهر نمایش تلفن شما را کنترل می‌کند. هر گوشی همراهی یک لانچر به صورت پیش‌فرض دارد. لانچر متفاوت یعنی ظاهری متفاوت و سرعتی متفاوت. برخی از لانچرها تمرکز اصلی خود را بر روی یک فاکتور منعکس می‌کنند، برخی سرعت، برخی زیبایی، برخی سادگی و راحت‌بودن و برخی با ویژگی‌های منحصر به فرد خود پا به عرصه رقابت می‌گذارند. بهترین توصیه ما این است که چند لانچر مختلف را در دستگاه خود امتحان کنید. هر کدام را یک هفته‌ای بر روی دستگاه خود نگه دارید تا نرم‌افزار، خود را از لحاظ سرعت، کارآمدبودن نشان دهد. هم‌چنین برای بعضی از مخاطبین سلایق شخصی دخیل است که این نیز امر مهمی محسوب می‌شود. کافی است کلمه launcher را در پلی‌استور نوشته و با لیست عظیمی از نرم‌افزارهای مرتبط روبرو شوید. هم‌چنین نسخه‌های کرک‌شده آن‌ها را می‌توانید در موتور جستجوگر گوگل، جستجو کرده و دانلود کنید.

لانچر پر سرعت: Smart Launcher
لانچر با ویژگی‌های زیاد: Nova Launcher, Buzz Launcher, LauncherPro, Apex Launcher
لانچر با ظاهری ساده: Wise, Necta, Big Launcher

نصب بسته‌های آیکون

یکی از راه‌های بسیار خوبی است که وقتی به صفحه‌نمایش خود نگاه می‌کنید با تغییر آیکون‌های نرم‌افزارها احساس خوبی به شما دست بدهد. تغییر کوچکی است ولی می‌تواند زندگی تازه‌ای به دستگاه شما ببخشد و آن را تازه کند. کافی است در گوگل جستجو کنید: "دانلود مجموعه آیکون‌ها برای اندروید"

معرفی ۴ بسته آیکون:
۱- DCikonZ
۲- MIUI v5
۳- Elegance
۴- Holo Icons

نصب تصویرزمینه متحرک

بعد از کمی استفاده روزمره تصاویر معمولی و ایستا جذابیت خود را از دست می‌دهد. به جای آن از تصاویر متحرک استفاده کنید و خواهید دید که تفاوت آن‌ها بسیار است. لذت خاصی در تصاویر زنده وجود دارد. توصیه می‌کنیم آن‌ها را امتحان کنید.

شنیده‌ها حاکی از آن است که استفاده از تصاویر زنده در پس‌زمینه موجب خالی‌کردن باطری دستگاه و عمر باطری می‌شود. نگران نباشید. در بیشتر مواقع تصاویر زنده سبک هستند و مقدار زیادی از باطری شما را مصرف نمی‌کنند. در یک‌سری موارد نادر هست که تصاویر زنده با توجه به ماهیت آن، باطری زیادی مصرف می‌کنند. امتحان کنید، اگر دیدید چنین است به سادگی آن را حذف کنید.

نصب ویجت‌ها

ویجت‌ها یک‌سری عناصر مهمی هستند که جای آن در صفحه‌نمایش دستگاه قرار دارد. ویجت‌ها نقش یک رابط سریع بین کاربر و نرم‌افزارها را بازی می‌کنند. بعضی‌ها از آن به عنوان یک دسترسی سریع استفاده می‌کنند مثلا با یک ضربه‌زدن به ویجت تنظبمات، می‌توانید وارد تنظیمات دستگاه شوید، یا برخی برای به دست‌آوردن نگاه اجمالی به اطلاعات یک نرم‌افزار استفاده می‌کنند، مثلا نرم‌افزارهای پیش‌بینی آب‌وهوا که بدون رفتن به نرم افزار با استفاده از ویجت آن می‌توانید اطلاعات جزئی به دست آورید. هم‌چنین اکثر نرم‌افزارهای موزیک، در هنگام نصب، ویجت‌های پخش‌وتوقف موسیقی را هم برای دسترسی آسان‌تر درون نرم‌افزار گنجانیده‌اند.

دانلود نرم‌افزار Beautiful Widgets

تغییرات قفل صفحه‌نمایش

ویجت

یکی دیگر از جنبه‌های باارزش اندروید قفل صفحه‌نمایش است. تصور کنید که شما همیشه برای رفتن به قسمت‌های مختلف باید از قفل صفحه‌نمایش عبور کنید تا به کار خود برسید. جالب نمی‌شود اگر بدون بازکردن قفل صفحه‌نمایش، به نقاط دلخواه خود بروید؟، این‌جا است که پای ویجت‌های قفل صفحه‌نمایش به بازی کشیده می‌شود. این ویجت‌ها به همان سادگی ویجت‌های صفحه‌خانگی هستند و تفاوت آن‌ها در این است که این‌بار به جای صفحه‌خانگی در قفل صفحه‌نمایش سکونت گزیدند. می‌توانید فیدهای خبری خود را چک کنید، به پیام‌های متنی خود پاسخ دهید، یا انگشت خود را به بالا بکشید و به قسمت مخاطبین بروید بدون این‌که مجبور باشید رمز دستگاه را وارد کنید.

در این‌جا ابهامی پیش می‌آید. آیا ویجت‌ها ماهیت قفل صفحه‌نمایش را از بین نمی‌برند؟، جواب منفی است، چرا که ویجت‌ها را خود ما تعیین می‌کنیم چه نرم‌‌افزارهایی باشند، و اجازه دسترسی هم خود ما می‌دهیم. ویجت‌ها اجازه استفاده کمی از برنامه‌های تعیین‌شده توسط خود ما را می‌دهد و بقیه اطلاعات و نرم‌افزارهای دستگاه، دست‌نخورده و امن هستند و برای دسترسی به آن‌ها نیازمند رمز دستگاه است.

هم‌چنین نرم‌افزارهایی برای قفل صفحه‌نمایش وجود دارند که همانند لانچر عمل می‌کنند، اما به جای صفحه‌خانگی، فقط قفل صفحه‌نمایش را تعویض می‌کند.

معرفی ۵ ویجت عالی برای قفل‌ صفحه‌نمایش:
۱- DashClock
۲- Simple Dialer Widget
۳- Simple RSS Widget
۴- ۱Weather
۵- Extended Controls

معرفی ۳ نرم‌افزار جایگزین قفل صفحه‌نمایش:
۱- Start
۲- SlideLock Locker
۳- Locker Master

بهبود عمر باطری دستگاه

بهینه‌سازی باطری

عمر باطری دستگاه اندرویدی قطعا یکی از نگرانی‌های به‌جا و درستی است. برای دستگاه‌های روت‌نشده خبرهای خوب و خبرهای بدی داریم. خبر بد این است که در نسخه‌های اندروید کیت‌کت به بعد، اکثر نرم‌افزارهای بهینه‌ساز باطری با دسترسی روت کار می‌کنند. خبر خوب این است که حتی بدون نیاز به داشتن آن نرم‌افزارها می‌توان عمر باطری و میزان شارژدهی باطری را کنترل کرد.

از کار انداختن ویبره

خیلی‌ها تصور می‌کنند که اگر گوشی در حالت ویبره باشد شارژ کمتری نسبت به حالت صدادار گوشی مصرف می‌کند. این تصور کاملا اشتباه و برعکس است. زمانی‌که دستگاه در حالت ویبره است حسگر ویبره روشن می‌شود و باطری دستگاه را بیشتر به کار می‌گیرد، این ویبره‌ها شامل لرزش‌های هنگام تایپ‌کردن، اعلان‌ها و ... باشد.

تمام bloatware را حذف کنید

bloatwareها اگر مقدار منابع گزافی را استفاده نکنند، نرم‌افزارهایی مفید هستند. منظور از منابع: حافظه RAM، پردازشگر، فضای ذخیره‌سازی داخلی و ... می‌باشد. در حالت کلی این نوع نرم‌افزارها به طور فعال در پس‌زمینه دستگاه شما عملیات خود را انجام می‌دهند که شما آن‌ها را نمی‌بینید و شروع به استفاده‌کردن از منابع دستگاه می‌کنند که این امر می‌تواند به کارایی دستگاه ضربه بزند یا باطری دستگاه را خالی کند و یا هزینه پهنای باند مصرفی را بالا ببرد.

تنها کاری که باید انجام دهید از کار انداختن نرم‌افزارهای bloatware است. گاهی این نرم‌افزارها می‌توانند عضوی از نرم‌افزارهای پیش‌فرض دستگاه شما باشد. در این شرایط آن‌ها را در قسمت مدیریت برنامه‌ها از کار بیندازید. این نوع نرم‌افزارها حذف نمی‌شوند ولی می‌توان آن‌ها را غیرفعال کرد و به هدف خود رسید.

استفاده از حالت هواپیما

هر وقت که احتیاج به ارتباطات با دیگران نداشتید از این گزینه استفاده کنید. استفاده از حالت هواپیما تمام شبکه‌های ۲G, 3G, 4G را غیرفعال می‌کند، زیرا این شبکه‌ها باطری دستگاه را استفاده می‌کنند. هم چنین خاموش‌کردن وای‌فای در مواقع غیرنیاز کمک قابل توحهی به باطری و میزان شارژ‌دهی می‌کند.

افزایش امنیت دستگاه

افزایش امنیت دستگاه

امنیت گوشی و تبلت همیشه باید در اولویت قرار گیرد، مخصوصا اگر اطلاعات حساسی در آن وجود داشته باشد. اطلاعات حساس می‌تواند شامل هر چیزی باشد که شما دوست ندارید غزیبه‌ها آن را ببینند.

همیشه از قفل صفحه‌نمایش استفاده کنید

رمزگذاشتن بر روی دستگاه خود اولین خط دفاعی شما در مقابل کسی است که سعی در دسترسی به چیزهایی دارد که متعلق به آن نیست. ایا شما از یک کارت اعتباری بدون رمز استفاده می‌کنید؟، آیا اتوموبیلی خریداری می‌کنید که سوییچ نداشته باشد؟، اگر می‌خواهید از دستگاه خود حفاظت کنید، پس آن را قفل کنید.

نصب نرم‌افزار آنتی‌ویروس

تمام آنتی‌ویروس‌های موجود در بازار مساوی با یک‌دیگر نیستند پس در نصب آن وسواس به خرج دهید. ویروس‌ها و بدافزارها امروزه مشکلات و تهدیدات بزرگی برای تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آیند. در مورد نصب آن غفلت نکنید.

معرفی بهترین نرم‌افزار آنتی‌ویروس

نرم‌افزارهای ضدسرقت را در نظر بگیرید

تا به اینجای کار، استفاده از آنتی‌ویروس یک کار پسندیده‌ای است. اما چه اتفاقی خواهد افتاد اگر گوشی خود را در جایی بگذارید و فراموش کنید؟، یا چه اتفاقی خواهد افتاد اگر گوشی شما که در جیبتان است توسط شخصی به سرقت برود؟، اگر نرم‌افزار ضد سرقت نصب نکرده باشید باید برای همیشه با دستگاه خود خداحافظی کنید.

معرفی ۴ نرم‌افزار ضدسرقت:
۱- Lookout
۲- Cerberus
۳- Prey Android app
۴- Android Lost

نرم‌افزارهای ضد سرقت به شما کمک می‌کند که دستگاه خود را ردیابی کنید. این کار از طریق چند روش انجام می‌شود: مکان‌یابی جی‌پی‌اس، زنگ‌های امنیتی، قرنطینه‌کردن دستگاه، و ویژگی حذف اطلاعات از راه دور، تعدادی از کارهایی است که می‌توان با چنین نرم‌افزارهایی انجام داد.

بهبود ارتباطات

بهبود ارتباطات

در نهایت، تنظیمات نحوه ارتباطات به شکلی کارآمد و خوش‌آیند، کاری خالی از لطف نیست. مثلا زمانی که در حال وب‌گردی هستید و همزمان پیامی ارسال می‌کنید، اگر کوچک‌ترین بهبودی در رابط‌کاربری رخ دهد می‌تواند تمام خستگی روز را از تن شما بیرون سازد.

نصب نرم‌افزار پیام‌رسانی

ظاهر نرم‌افزار پیام‌رسانی اندروید خیلی دل‌نشین نیست و کاربران پس از کمی کار کردن با آن از چهره تکراری آن خسته می‌شوند. ما چند نرم‌افزار در این رابطه را به شما معرفی می‌کنیم. هم‌چنین اگر زیاد علاقه به پیام‌دادن ندارید چرا از نرم‌‌افزارهای پیام‌رسانی اینترنتی استفاده نمی‌کنید؟.

معرفی چند نرم‌افزار پیام‌رسانی:
۱- GO SMS Pro
۲- Handcent SMS
۳- chomp SMS

نصب یک صفحه کلید بهتر

اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه در حال تایپ‌کردن هستید، بهتر است از نرم‌افزارهای صفحه کلید با قابلیت‌های بیشتر استفاده کنید، و نرم‌افزار نصب‌شده را به عنوان پیش‌فرض استفاده روزمره خود به کار گیرید. پیشنهاد ما نصب نرم‌افزار persian keyboard است.

از اندروید بهینه‌شده خود لذت ببرید

با انجام دادن تمام تغییرات گفته‌شده، دستگاه اندرویدی شما تازه‌تر از قبل می‌شود و انگار گوشی یا تبلت جدیدی خریداری کرده‌اید. همیشه به خاطر داشته باشید که تغییرات کوچک، تفاوت‌های بزرگی می‌تواند ایجاد کند. اگر برای شخصی‌سازی دستگاه خود،‌ شخصی به شما گفت که باید دستگاه روت باشد، این مقاله را نشان آن‌ها دهید و بگویید که اشتباه می‌کنند.

منبع: makeuseof

ارسال نظر