کوتاه کننده لینک چیست به همراه آموزش کسب درآمد از کوتاه کننده لینک

احتمالا تاکنون با لینک های کوتاهی برخورد کرده اید که برخلاف لینک های طولانی معمولی، نظرتان را جلب کرده اند. در ادامه این مطلب همراه کلیک باشید تا با انواع کوتاه کننده لینک آشنا شوید.

کوتاه کننده لینک چیست به همراه آموزش کسب درآمد از کوتاه کننده لینک

احتمالا تاکنون با لینک های کوتاهی برخورد کرده اید که برخلاف لینک های طولانی معمولی، نظرتان را جلب کرده اند. در ادامه این مطلب همراه کلیک باشید تا با انواع کوتاه کننده لینک آشنا شوید.

کوتاه کننده لینک چیست؟

کوتاه کننده لینک

لینک ‌های بلند را می ‌توان با استفاده از ابزارهایی کوتاه کرد. این ابزار سرویس آنلاینی است که به آن آدرس بلند صفحه وبسایت داده می‌ شود و این سرویس آن را به یک URL با کاراکترهای کمتر تبدیل می‌ کند؛ به عبارت دیگر لینک را کوتاه می‌ کند. مزیت لینک جدید این است که فضای کمتری را در مقایسه با URL بلند اشغال می ‌کند. بسیاری از این سرویس ‌ها رایگان هستند.

چرا استفاده از کوتاه کننده لینک لازم است؟

استفاده از کاراکترهای کمتر هنگام به کار بردن متن زمانی که محدودیت در تعداد کاراکترها وجود دارد، مهم است. این امر در شبکه ‌های اجتماعی مانند توییتر که دارای حد مجاز 140 کاراکتر است اهمیت بیشتری نیز پیدا می کند. ارائه لینک به وبسایت‌ های دیگر می ‌تواند منبعی مفید برای اشتراک‌ گذاری محتوا با دوستان، همکاران و یا مخاطب بازاریابی باشد. همچنین کوتاه کردن لینک به دلیل راحتی در اشتراک ‌گذاری آن، می‌تواند تاثیر مثبتی در سئو نیز داشته باشد.

کوتاه کننده لینک گوگل چیست؟

کوتاه کننده لینک

گوگل دارای یک کوتاه کننده لینک (Google's URL shortener) به نام goo.gl است. در ابتدا کوتاه کننده لینک گوگل برای انتقال لینک ‌های داخلی به سایت ‌های دیگر گوگل استفاده می ‌شد، یعنی فقط برای سرویس ‌های خود گوگل قابل استفاده بود. اما بعدها این سرویس برای لینک‌ های خارجی نیز جهت استفاده عموم گسترش یافت و برای همه URLها در دسترس قرار گرفت. در حال حاضر این سرویس یکی از بهترین ها محسوب می شود.

سرویس های برتر کوتاه کننده لینک کدامند؟

سرویس های بسیاری در سراسر اینترنت وجود دارند که در ادامه شما را با تعدادی از آن ها آشنا می کنیم.

1- bit.ly

کوتاه کننده لینک

کوتاه کننده لینک بیت لی یکی از بهترین سرویس ها در دنیای اینترنت است که در ایران نیز بسیار محبوب بوده و تعداد زیادی از دیجیتال مارکترها نیز از آن استفاده می کنند. از مزیت های این سرویس می توان به سفارشی سازی لینک های کوتاه شده و آنالیز دقیق کلیک ها روی آن ها اشاره کرد.

2- Tinyurl

کوتاه کننده لینک

Tinyurl نیز یکی از بهترین و محبوب ترین سرویس ها در این حوزه است. با استفاده از tinyurl می توانید لینک های کوتاه شده خود را سفارشی کنید. از معایب این سرویس می توان به عدم ردگیری و آنالیز کلیک ها در آن اشاره کرد.

3- Ow.ly

کوتاه کننده لینک

Ow.ly نیز یکی از قدیمی ترین سرویس ها محسوب می شود که با ادغام آن در سایت بزرگ Hootsuite کارایی بیشتری نیز پیدا کرده است. در این سرویس امکان آنالیز دقیق لینک های کوتاه شده در شبکه های اجتماعی برای کاربران فراهم شده است. همچنین با ادغام این سرویس با Hootsuite می توانید پست های خود را در شبکه های اجتماعی به صورت حرفه ای پیگیری و آنالیز کنید.

4- bit.do

کوتاه کننده لینک

این سرویس کوتاه کننده لینک نیز یکی از بهترین سرویس ها در زمینه کوتاه کردن لینک محسوب می شود. کوتاه کننده لینک bit برای کشور هند است و به شما امکان سفارشی سازی لینک های کوتاه شده را می دهد. از رتبه الکسا و تعداد بک لینک هایش می توان فهمید سرویس قدیمی و قابل اعتمادی است.

5- is.gd

کوتاه کننده لینک

is.gd نیز یک سرویس خوب برای کوتاه کردن لینک است. عمده کاربران این سرویس از کشور چین هستند و یکی از قدیمی ترین سایت های کوتاه کننده لینک به شمار می رود. از امکانات منحصر به‌فرد این سرویس می توان به ارائه QR Code اشاره کرد که می توانید از آن برای باز کردن لینک کوتاه شده خود در گوشی های هوشمند نیز استفاده کنید. همچنین از طریق این سرویس می توانید سفارشی سازی لینک کوتاه شده و آنالیز کلیک های آن را نیز انجام دهید.

6- v.ht

کوتاه کننده لینک

این سرویس نیز یکی دیگر از سرویس های پرکاربر محسوب می شود. v.ht به شما امکان آنالیز دقیق لینک های کوتاه شده و همچنین سفارشی سازی آدرس های کوتاه شده را می دهد. فقط باید توجه داشته باشید که برای استفاده از امکانات این سایت برای آنالیز لینک های کوتاه شده خود باید حتما در آن عضو شوید. این سایت به شما پنل مدیریتی برای مدیریت راحت تر لینک های کوتاه شده شما می دهد.

7- u.to

این سایت نیز یکی از بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک است. یکی از بهترین مزیت های u.to این است که هر بار وارد صفحه اصلی آن شوید، لیست آخرین لینک های کوتاه شده شما و همچنین تعداد کلیک ها روی این لینک ها را به شما نشان می دهد. لازم به ذکر است؛ برای مدیریت لینک های کوتاه شده خود بهتر است حتما در این سایت عضو شوید.

8- shorl.com

کوتاه کننده لینک

یکی دیگر از بهترین و قدیمی ترین سرویس های کوتاه کننده لینک خارجی سایت shorl.com است. یکی از ویژگی های خوب این سایت کوتاه کننده لینک آن است که با افزونه ای که برای مرورگر های کروم و فایرفاکس در اختیارتان قرار می دهد، می توانید در هر صفحه وب که هستید، آن را به لینک کوتاه تبدیل کنید. از دیگر ویژگی های این سایت نیز می توان به بررسی بازدید لینک های کوتاه شده به صورت خصوصی اشاره کرد.

9- shorturl.at

کوتاه کننده لینک

یکی دیگر از بهترین سایت های کوتاه کننده لینک shorturl.at است که بیشتر برای لینک های کوتاه شده در شبکه های اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از ویژگی های جالب این سایت آن است که در صفحه URL Click Counter می توانید لینک کوتاه شده خود را به سایت داده و آمار کلیک های آن را مشاهده کنید.

10- gg.gg

کوتاه کننده لینک

سایت gg.gg نیز یکی دیگر از بهترین سایت های ارائه دهنده خدمات کوتاه کننده لینک است. از ویژگی های منحصر به‌فرد این سایت می توان به اکستنشن هایی که برای مرورگرهای کروم، فایرفاکس و اپرا ارائه داده است، اشاره کرد. توسط این افزونه ها می توانید به راحتی در هر سایتی که هستید، لینک کوتاه شده آن را بسازید.

یکی دیگر از ویژگی های خوب سایت gg.gg آن است که لینک های کوتاه شده را با ریدایرکت 301 به شما ارائه می دهد. این موضوع می تواند برای سئوی سایت مفید باشد.

11- OK2

کوتاه کننده لینک

ok2.com یکی از بهترین سایت هایی محسوب می شود که در زمینه کوتاه کردن لینک فعالیت دارد. کاربران با عضویت در این وب سایت و خرید اشتراک، به امکانات زیادی دسترسی پیدا می کنند. این وب سایت یک داشبورد در اختیار کاربران قرار می دهد که توسط آن می توان لینک ها را به صورت کامل کنترل کرد.

چگونه از طریق کوتاه کردن لینک کسب درآمد کنیم؟

کوتاه کننده لینک

یکی از نکات قابل توجه در رابطه با کوتاه کننده های لینک آن است که شما می توانید با استفاده از این سرویس ها و از طریق بازدیدهایی که از لینک های شما انجام می شود، کسب درآمد کنید. شما می توانید این لینک های کوتاه شده را در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، تلگرام، یوتیوب و… قرار دهید. برای شروع باید در یکی از سایت های زیر ثبت نام کنید و سپس لینک های خود را با این لینک های تبدیل شده، جایگزین کنید.

برای کسب درآمد با استفاده از این سایت ها باید لینک خود را به این سایت ها داده و پس از دریافت لینک کوتاه شده خود، آن را در شبکه های مختلف اشتراک گذاری کرده و کسب درآمد کنید.

بازدیدکنندگان لینک های شما، بلافاصله پس از باز کردن لینک های تبدیل شده شما، تبلیغاتی را خواهند دید که پس از چند ثانیه می توانند تبلیغات را رد کرده و به آدرس اصلی لینک هدایت شوند و به این طریق لینک های شما درآمدزا خواهند شد. نوع دیگری از تبلیغات نیز تبلیغات بنری هستند که در این نوع از تبلیغات، بازدیدکنندگان شما صفحه ارجاع شده را در یک فریم می بینند. در بالای این فریم تبلیغات سایت کوتاه کننده لینک قرار دارد. درآمد کسب شده در این نوع تبلیغ پایین تر است، اما بازدیدکنندگان شما نیازی به صبر کردن برای دیدن لینک موردنظر ندارند.

برای کسب درآمد از کوتاه کننده لینک می توانید از سایت هایی مانند اپیزو، 2ad، پارسی لینک و Lish استفاده کنید.

ارسال نظر