چگونه گوشی خود را برای مبارزه با ویروس کرونا تمیز کنیم؟

رسانه کلیک - ویروس کرونا قربانیان زیادی در جهان گرفته است. گوشی هوشمند شما می تواند باعث انتقال این ویروس شود. در ادامه آموزش تمیز کردن آن برای شما آماده شده است.

چگونه گوشی خود را برای مبارزه با ویروس کرونا تمیز کنیم؟

گوشی های همراه، همیشه و همه جا با ما هستند. تقریبا پس از تماس با هر چیز، صفحه نمایش را لمس کرده و انواع و اقسام باکتری ها و میکروب ها را به این دستگاه های گرانقیمت منتقل می کنیم. سپس مجددا تمام این جرم های ناخوشایند را به دست ها و صورت خود باز می گردانیم. بنابراین نظافت و پاکیزگی تلفن همراه، موضوعی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.

طبق یکی از گزارش های تهیه شده در سال 2019 با مشارکت 1200 شهروند آمریکایی، مشخص شد که 88 درصد از بزرگسالان در توالت از گوشی همراه خود استفاده می کنند! جالب اینکه 93 درصد از این جمعیت را والدین تشکیل می دهند.

گوشی هوشمند همه جا همراه ماست، از دستشویی و حمام گرفته تا هال و پذیرایی و اتاق خواب. بنابراین جای تعجبی ندارد که این دستگاه ها از لحاظ آلودگی به میکروب و ویروس، هم ردیف با سنگ توالت در نظر گرفته شده است. طبق تحقیقات انجام شده در سال 2011، تقریبا یک ششم از گوشی های موبایل آلوده به باکتری های E.Coli (باکتری موجود در مدفوع) هستند.

با این حال جدایی از این دستگاه های ارتباطی، تصوری محال و غیرقابل ممکن به شمار می آید. بنابراین پاکیزگی گوشی های هوشمند از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و عدم توجه به آن به معنی آسیب عمدی به سیستم ایمنی بدن است.

تمیز گوشی شروع زمستان و شیوع ویروس های سرما خوردگی و برخورد احتمالی با افراد مریض، می تواند محرک خوبی برای رعایت بهداشت و نظافت گوشی ها باشد. چالش جهانی جدید یعنی ویروس کرونا نیز ظاهرا به یک زنگ خطر برای بیداری از این خواب غفلت تبدیل شده است ( علایم ویروس کرونا و تفاوت‌های آن با سارس و آنفولانزا را بشناسید ).

باید توجه داشت که تمیز کردن گوشی موبایل، باید به شیوه ای انجام شود که صدمه ای را به این دستگاه گران قیمت وارد نکند و البته بهداشتی باشد. طبق نظرسنجی انجام شده، روش های مرسوم جهت تمیز کردن نمایشگر گوشی شامل لباس، روسری، ها کردن و آب دهان می شوند. توصیه های ذکر شده در زیر، بهترین روش های ممکن برای تمیز کردن اسمارت فون های همراه به شمار می آیند.

چگونه گوشی خود را تمیز کنیم؟

پارچه میکروفیبر: برای کاهش ریسک خش انداختن روی صفحه نمایش، بهتر است از یک پارچه میکروفیبر نمناک جهت پاکیزگی گوشی همراه خود استفاده کنید. این پارچه باکتری را نمی کشد، اما آن را از روی سطح بر می دارد.

پاک کننده های تکنولوژیکی: محصولات پاک کننده خاصی در بازار وجود دارند که برای تمیز کردن نمایشگرها و وسایل الکترونیکی به کار می روند. این پاک کننده ها قاتل میکروب ها بوده و معمولا اثری از خود به جای نمی گذارند.

کلاف پنبه ای: یک کلاف پنبه ای یا گوش پاک کن نمناک به خوبی می تواند نقاط دست نیافتنی مثل جک هدفون یا شیارهای کارت های حافظه را تمیز کند.

نور فرابنفش: برای پاکیزگی شدید و جدی، محصولاتی مثل PhoneSoap (صابون گوشی) از نور UV برای از بین بردن باکتری های میکروسکوپی استفاده می کنند.

پاک کننده های ضدباکتری: هر از گاهی استفاده از پاک کننده های آنتی باکتریال ضرری ندارد. اما این روش را نمی توان به دفعات زیاد به کار گرفت، چرا که حاوی مواد شیمیایی مضر برای بدن است.

اما در هنگام نظافت گوشی، از چه مواردی پرهیز کنیم؟ به خاطر داشته باشید که هر پاک کننده ای برای گوشی همراه مناسب نیست. اسپری های شیشه شور، کاغذ، دستمال کاغذی، اسپری های الکلی، شوینده های خانگی و سرکه می توانند به نمایشگر گوشی های همراه و حتی بدنه آن ها آسیب برسانند.

با توجه به گستردگی شیوع ویروس کرونا به شما پیشنهاد می کنیم گوشی خود را حداقل امکان تمیز کنید تا توسط آن، به کرونا مبتلا نشوید ( ویروس کرونا چیست به همراه راه های مقابله با آن ).

ارسال نظر