25 بازی و اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2015

از بازی‌های پرانرژی و تولیدات جدید تا پازل‌های آرامش بخش و پخش موسیقی، مجموعه بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های اندرویدی که ما برای شما در نظر گرفته‌ایم، هر نوع سلیقه‌ای را در بر می‌گیرد.

25 بازی و اپلیکیشن برتر اندروید در سال 2015

یک سال دیگر هم به آخر رسید و در ادامه شاهد مهم‌ترین، قوی‌ترین و موثرترین اپلیکیشن‌های 12 ماه گذشته خواهیم بود. از بازی‌های پرانرژی و تولیدات جدید تا پازل‌های آرامش بخش و پخش موسیقی، مجموعه بهترین اپلیکیشن‌ها و بازی‌های اندرویدی که ما برای شما در نظر گرفته‌ایم، هر نوع سلیقه‌ای را در بر می‌گیرد.
چالش Crossy Road عبور از سمتی به سمت دیگر است، Prune به گیمرها، سیستم امتیازگیری جدیدی را نشان می‌دهد! Hero فوتبال را به شکلی سرگرم کننده ارائه می‌کند و Framed یک داستان تعاملی و کارآگاهی است.

اپلیکیشن‌ها

Arrow Launcher
مایکروسافت در سال 2015 در حال کار کردن بر روی چیزی شبیه به یک درایو اپلیکیشن موبایلی (mobile app drive) بوده است و Arrow Launcher بهترین نمونه آن است. این اپلیکیشن جایگزین Google Now Launcher بر روی اندروید می‌شود و چهره‌ای متفاوت به صفحه نمایش خانگی، کشوهای اپلیکیشن (app drawers) و صفحه تنظیمات در تلفن هوشمند یا تبلت شما می‌دهد.

هدف Arrow دسترسی سریع‌تر شما به اپلیکیشن‌هایی است که بیشتر از آن استفاده کرده‌اید و در کنار این، میانبرهایی برای پیام‌رسانی، مخاطبین، یادداشت‌ها و تنظیمات وجود دارد. به‌طور مثال، با یک حرکت انگشت از پایین صفحه، یک نوار دوست‌داشتنی بالا می‌آید که می‌توانید خیلی سریع به سراغ اپلیکیشن‌ها، فایل‌ها و مخاطبینی که اخیراً با آنها سر و کار داشته‌اید، بروید.
Layout
سال هاست که کاربران مشتاق اینستاگرام، برای ترکیب عکس‌ها مجبور هستند از اپلیکیشن‌های سوم شخص استفاده کنند، ولی حالا دیگر یک راه حل رسمی پیدا شده است (البته در یک اپلیکیشن جداگانه). وقتی که عکس‌های منتخب خود را در کنار هم قرار دادید، حاصل کار را می‌توانید در اینستاگرام، فیس‌بوک و یا هر اپلیکیشن موجود دیگری به اشتراک بگذارید.
جدا کردن عکس‌های موجود، گرفتن عکس‌های جدید، چسباندن عکس‌ها به هم دیگر و اضافه‌کردن کمی جلوه تصویری (همچون flip و mirror)، همگی بسیار راحت خواهند بود و این به‌ویژه برای کسانی که به دنبال اپلیکیشنی سریع و موثر هستند، جذاب خواهد بود. نکته دیگر این است که نیازی به ثبت نام یا ساختن حساب کاربری (برخلاف اپلیکیشن‌های سوم شخص) برای استفاده از این اپلیکیشن نیست.
Google Photos
گوگل در سالی که گذشت، توجه زیادی به اپلیکیشن‌های رقابتی در حوزه ذخیره عکس و مدیریت آن نشان داده است. Google Photos نه تنها قادر است از هرچیزی بر روی دستگاه شما در Cloud به‌صورت رایگان فایل پشتیبان تهیه کند (با کمی تغییر سایز ناچیز)، بلکه شیوه یافتن دوباره عکس‌هایتان را هم بسیار ساده کرده است.

شما می‌توانید از طریق تاریخ، مکان یا کلمات کلیدی فایل خود را جستجو کنید - اگر به عنوان مثال به دنبال «کوه‌ها» می‌گردید، اپلیکیشن تا این حد هوشمند هست که عکس‌هایی را که حاویِ کوه هستند، بیابد. همانطور که از گوگل انتظار می‌رود، این اپلیکیشن بر روی پلتفورم‌های گوناگون و وب به خوبی کار می‌کند، بنابراین عکس‌های شما، همه جا در دسترس است.
Microsoft Office
در سال 2015 شاهد نوسازی کامل گونه‌های معروف اپلیکیشن‌های Microsoft Office در تبلت‌های اندرویدی و پس از آن تلفن‌های اندرویدی بودیم. نسخه‌های مختلفی از word، Excel و PowerPoint برای هم‌خوانی با نمایش‌گرهای کوچک و لمسی ساخته شده است و هیچ گاه کوچک بودن نمایش‌گر، نقش بازدارنده نداشته است.

تمام ویژگی‌های دیداری، ویراستاری و اجرا را به رایگان در اختیار دارید و به شرط پرداخت حق اشتراک برای Office 365 می‌توانید از برخی امتیازات ویژه نیز بهره‌مند شوید (شامل ردیابی تغییرات و Layout های پیشرفته بیشتر). از لحاظ میزان بهره‌وری، شکست دادن اپلیکیشن‌های موبایلی Office در سال 2015، کار دشواری است.
Perch
اگر یک گوشی یا تبلت اندرویدی قدیمی دارید که بدون استفاده در گوشه‌ای خاک می‌خورد، Perch می‌تواند از آن یک کاربرد خوب بسازد. این اپلیکیشن رایگان، گوشی بلااستفاده شما را به یک دوربین امنیتی خانگی، ضبط کننده فعالیت و آشکارساز حرکتی تبدیل می‌کند و حتی زمانی که مورد مشکوکی ببیند، آن را به شما گزارش می‌دهد.

این اپلیکیشن روی لپ تاپ‌ها و یا وب کم هم کار می‌کند، از مکالمات ویدئویی دوطرفه پشتیبانی می‌کند و حتی با تعدادی از سیستم‌های خانگی هوشمند، قابل شبکه شدن است. همه چیز را از طریق یک واسط آنلاین می‌توان مدیریت کرد، طوری که می‌توانید دوربین‌های فعال خود را بررسی کنید، در حین فیلمبرداری، فیلم را بازبینی کنید و هشدارها را به دلخواه خود تغییر دهید.
Adobe Premiere Clip
همچون Microsoft، Adobe هم در سال گذشته، بر روی نسخه‌های موبایلی اپلیکیشن‌های دسکتاپی خود، تغییرات زیادی اعمال کرده است. حاصل کار، نسخه‌ای اندرویدی از گل سرسبد ابزار ویرایش ویدئوی این شرکت است که به شما لیستی از ویژگی‌های بسیار موثری را ارائه می‌کند که می‌توانید از طریق گوشی هوشمند یا تبلت خود به آنها دسترسی داشته باشید.
اگر واقعاً از طرفداران ویرایش ویدئو هستید، پس به دنبال یک ابزار دسکتاپ هستید، بنابراین اولویت اپلیکیشن گوشی، تمرکز بر روی تعمیرات سریع، جای‌گذاری جلوه‌ها (effect overlays)، پیرایش صحنه (scene trimming) و اضافه کردن موزیک بوده است. شما به نسخه کامل Premiere Pro برای استفاده از این اپلیکیشن نیاز ندارید و ویژگی دیگر این است که در نهایت این اپلیکیشن کاری می‌کند که ویدئوی ضبط شده شما، بسیار آراسته‌تر به نظر بیاید.
IFTTT Do Button
IFTTT (If This Then That) به شما اجازه می‌دهد به ده‌ها اپلیکیشن و سرویس، با هم متصل شوید تا بتوانید کارهای مفید انجام دهید، مثل ذخیره علاقه‌مندی‌های اینستاگرام شما در Dropbox. اپلیکیشن Do Button ایده اصلی را حتی بیش از این ساده می‌کند و به شما این اختیار را می‌دهد که میانبرهای دلخواه خود را برای هر نوع عملکرد مجزا، بر روی اندروید بسازید.
می‌توانید برای تنظیم ترموستات Nest خود، دکمه طراحی کنید، مکان فعلی خود را توییت کنید، در صفحه Google Drive، زمان خاصی را نشانه‌گذاری کنید، همکاران خود را در Slack، پینگ (ping) کنید، یک ایمیل از پیش ‌تنظیم شده بفرستید و غیره و غیره. اگر می‌خواهید با اپلیکیشن‌های موردعلاقه خود بیشتر کار کنید، این اپلیکیشن، مکان بسیار خوبی است.
Flynx
Flynx یک ترفند جالب و جدید به ایده مرورگر اضافه می‌کند: بارگذاری در لینک پس‌زمینه. این امر به این معنی است که در همین حین که شما در حال استفاده از فیس‌بوک، توییتر یا هر اپلیکیشن خاص دیگر هستید، لینک‌های دیگر در پس‌زمینه باز شده‌اند تا بعداً خوانده شوند. همچنین یک حالت مفید، تحت عنوان خواندن بدون-حواس‌پرتی، در این اپلیکیشن وجود دارد.
وقتی شما مرورگر را باز می‌کنید، می‌توانید به هر چه که ذخیره کرده‌اید دسترسی داشته باشید، یا با دیگر اپلیکیشن‌ها به اشتراک بگذارید و موارد بیشتر که در آن گنجانده شده است. یک حالت آفلاین هم برای خواندن مقالات بدون برقراری اتصال داده (data connection) وجود دارد و حتی می‌توانید از قابلیت‌های ذخیره‌سازی Flynx در یک مرورگر دیگر، استفاده کنید (مثل Chrome یا Opera).
Colorfy
Colorfy یک کتاب رنگ‌آمیزی دیجیتال برای بزرگسالان است (همانطور که برای کودکان نیز هست). نیازی نیست که حتماً بخواهید با این اپلیکیشن، شاهکار خلق کنید، ولی این اپلیکیشن یک راه فوق‌العاده سودمند و آرامش‌بخش برای گذران اوقات شما است.
با اینکه بسیاری از تصاویر و بعضی از ابزارهای پیشرفته تا زمانی که در in-app purchases سفارش ارتقاء نداده‌اید، مخفی هستند، اما در نسخه رایگان تا زمانی که تصمیم بگیرید خرج کردن مبلغ اضافی ارزشش را دارد یا خیر، مواد کافی برای شما وجود دارد. ضمناً نقاشی‌هایی که تمام کردید را می‌توانید به راحتی در اپلیکیشن‌های دیگر و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
SwiftKey Neural Alpha
آخرین اپلیکیشن تجربی از SwiftKey، یک صفحه کلید مجهز به شبکه‌های عصبی است، فناوری مصنوعی پیشرفته بر اساس کارکردهای درون مغزی. این صفحه‌کلید به محتوای جملات شما نگاه می‌کند تا تلاش کند به مرور حدس‌های بهتری در مورد اینکه می‌خواهید چه چیزی پس از آن تایپ کنید، بزند.
SwiftKey Neural Alpha را نصب کنید و به مرور خواهید دید که هر بار کمتر و کمتر روی گوشی هوشمند یا تبلت خود تایپ می‌کنید - این اپلیکیشن قادر است به مرور از شما و از سبک تکلم شما یاد بگیرد. به ذهن داشته باشید که به هر حال این هنوز رونمایی از نسخه آلفا است، پس هنوز آنقدر که ممکن است از آن انتظار داشته باشید، کامل نشده است.
YouTube Music
شاید هنوز با خبر نشده‌اید، ولی یوتیوب وارد حیطه بسیار جالبی مخصوص طرفداران موسیقی شده و گوگل نیز برای این ماجراجویی آماده شده است. YouTube Music و اپلیکیشن‌های مرتبط با آن، نسخه جدید و بهبود یافته سرویس حق اشتراک Music Key هستند که خود نیز در حدود یک سال است راه‌اندازی شده.

در حالی که YouTube Music هنوز منحصر به فعالیت در آمریکا است، احتمالاً باید به‌زودی فراگیر شود. این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد از یوتیوب همانند یک جوک باکس موسیقی (music jukebox) تا تنها یک کتابخانه ویدئویی استفاده کنید و اگر برای YouTube Red ثبت نام کنید (با ماهیانه 9.99 دلار)، می‌توانید از شر تبلیغات راحت شوید و صدا را در پس‌زمینه هم در حال اجرا داشته باشید.
Apple Music
امسال از اپل هم شاهد یک سرویس موسیقی جدید بودیم و - تا حدی غیرمعمول - اپلیکیشن اندرویدی که کنار آمدن با آن راحت است. شما باید ماهیانه 9.99 دلار جهت حق اشتراک برای استفاده از Apple Music بپردازید (و باید با استفاده از OS X یا iOS ثبت نام کنید) ولی از طرفی اگر می‌خواهید در ابتدا این سرویس را کمی محک بزنید، می‌توانید از یک نسخه امتحانیِ 3 ماهه هم استفاده کنید.
این اپلیکیشن هنوز در مرحله Spotify نیست، ولی نشانه‌هایی وجود دارد که اپل از این ایده اولیه پشتیبانی می‌کنند و ایستگاه‌های رادیویی آنلاین، فعال در 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته (شامل Beats 1) از نمونه‌های آن هستند. همچنین در این اپلیکیشن به قطعه‌هایی که در گذشته از طریق iTunes خریداری کرده‌اید و هر لیست موسیقی که از طریق اپلیکیشن روی دسکتاپ اجرا کرده باشید، دسترسی خواهید داشت.
Hopper
سرویس‌های متنوعی برای تهیه هر چه ارزانتر بلیط هواپیما وجود دارند، ولی تفاوت Hopper در این است که می‌تواند تغییر قیمت بلیط مسیرهای متفاوت را در آینده، پیش‌بینی کند؛ بنابراین این اپلیکیشن قادر است به شما بگوید که آیا بهتر است اکنون برای مسیر خود بلیط تهیه کنید یا اینکه صبر کنید تا قیمت در آینده‌ای نه چندان دور افت کند.
این اپلیکیشن کار خود را با تجزیه و تحلیل بر روی میلیاردها هزینه پرواز در طول روز انجام می‌دهد و به این طریق و با پردازش بر روی اعداد معلوم می‌شود که قیمت پروازها بر اساس مقصد و زمان سفر شما، به کدام سمت می‌روند. همچنین این امکان وجود دارد که اپلیکیشن را طوری تنظیم کنیم که هر وقت قیمت‌ها در مسیر معینی کاهش داشت، یادداشت‌هایی را به تلفن ما بفرستد.
Drupe
یکی از مزایای استفاده از اندروید این است که اگر از شماره گیر (تلفن) قراردادی و اپلیکیشن مخاطبان خود خوشتان نمی‌آید، می‌توانید نمونه دلخواه خودتان را نصب کنید. Drupe را اجرا کنید، Drupe اپلیکیشنی است که دشواری برقراری ارتباط با چند مخاطب بر روی چند سرویس پیام‌رسانی مختلف را ساده می‌کند و اجازه می‌دهد مکالمات را تنها با یک حرکت انگشت برقرار سازید.
زمانی که Drupe نصب شد، می‌توانید آن را در هر صفحه نمایشی با یک پنل چهار نقطه‌ای (four-dot panel) اجرا کنید. بعد از آن، این دیگر بر عهده خودتان است که یک مخاطب را به یک اپلیکیشن دلخواه بیاورید. همچنین Drupe اطلاعیه‌هایی را که دریافت می‌کنید (از تمام اپلیکیشن‌ها)، تحت یک روند متمرکز قرار می‌دهد تا بررسی کردن آنها را، برایتان آسان‌تر کند.
Periscope
امسال Periscope که در اختیار توئیتر است، برای به کمال رساندن پخش زنده اندروید، جای Meerkat را گرفت و در حالی که انتخاب یک برنده در این میان کار آسانی نیست، اما فکر می‌کنیم Periscope در حال حاضر به این هدف رسیده است. Periscope یک اپلیکیشن جذاب و شهودی است که به فالوورهای شما اجازه می‌دهد فایل‌های قابل پخش را به صورت همزمان یا حداکثر تا 24 ساعت بعد از به اشتراک گذاری آنها، تماشا کنند.
از نظردهی در رابطه با کلیپ‌ها گرفته تا ارتباط با دیگر کاربران، Periscope تکه‌ای درخشان از دنیای نرم‌افزار است. حتی اگر خودتان هم چیزی برای پخش‌زنده کردن نداشتید، می‌توانید دور و بر و دنیای اطرافتان را برای یافتن کلیپ‌هایی که توسط دیگران پخش شده، جستجو کنید.
بازی‌ها

Fallout Shelter
در حالی که دارندگان کنسول بازی، شاهد رسیدن فالوت 4 در سال 2015 بودند، این بازی سریالی موبایل هم ارتشی از طرفداران را برای خودش جذب کرده است. این بازی شبیه‌ساز 2 بعدی (2D sim)، شما را با توسعه یک شهر زیرزمینی به همراه ساکنان (Dwellers) آن، مراقبت از تندرستی ساکنان و محافظت از تدارکات محفظه آن، رفته رفته به چالش می‌کشد.
با رشد جامعه‌ای که در اختیار دارید، متقاضیان کار بیش از پیش افزایش می‌یابند، ولی خوشبختانه در Fallout Shelter می‌توان به آسانی در ابتدا به پول زیاد دست پیدا کرد. جلوه‌های بصری، صدا و توجه به جزئیات بدون اشکال هستند و این بازی به نحوی است که هر زمان خواستید می‌توانید به آن وارد یا از آن خارج شوید.
Angry Birds 2
شاید تا الان سابقه اعتیاد به Angry Birds را داشته باشید، ولی این احتمالاً این عادت مربوط می‌شد به نسخه اصلیِ سال 2009 (ظاهراً بقیهٔ آن مجموعه این قابلیت را نداشته‌اند) و اگر شما این بازی را هم امتحان کنید، بار دیگر خواهید دید که چرا آن بازی معمایی کارتونی که براساس قوانین فیزیکی بنا نهاده شده بود، شما را مجذوب خود ساخته بود.
اساساً نحوه بازی تغییری نکرده اما اضافه شدن جادوها (نیروزاها (power-ups)) و قابلیت انتخاب ترتیب پرنده‌هایی که می‌خواهید پرتابشان کنید، بازی را جذاب‌تر کرده است. همچنین یک حالت آنلاین هم اضافه شده که کاملاً جدید است و برای رقابت بیشتر میان گیمرهای Angry Birds تحت شبکه، ایجاد شده است.
Does Not Commute
بازی Does Not Commute از شما انتظار دارد بتوانید یک مسافر را با حرکت به چپ و راست، پیش از اینکه شمارش معکوس به پایان برسد، به سلامت به بیرون از شهر راهنمایی کنید. سپس این کار را برای یک مسافر دیگر، بدون تداخل با مسیر مسافر اول، انجام خواهید داد. می‌توانید تصور کنید زمانی که تعداد ماشین‌ها دو رقمی شود، چه تجربه پرفشاری برای شما می‌تواند باشد.
شبیه بسیاری از بازی‌های برتر موبایلی، Does Not Commute هم از ترکیب یک سیستم کنترل شهودی بهره می‌برد که برای صفحات لمسی عالی است و ظرافت طراحی آن به چشم راحت می‌آید. حس شوخ‌طبعی القا شده به بازی هم (بخصوص در وصف کاراکتر) به این جذابیت افزوده است.
Alphabear
در زمینه بازی‌های واژگان پیشینه‌ای قوی در تلفن‌های هوشمند وجود دارد و امسال Alphabear در این بین از بهترین‌ها است. شاید این بازی دارای ایده بسیار خلاقانه‌ای نیست، ولی نحوه پیاده‌سازی و طراحی آن به حد کافی تاثیرگذار هست که آن را در زمره بازی‌های برتر سال قرار دهد.
چالش این بازی، این است که با آجرهایی که در اختیار دارید، بهترین واژه‌هایی را که می‌توانید، بسازید (درست شبیه بازی Scrabble). همانطور که از آجرها استفاده می‌کنید، آلفابیرها بزرگ‌تر می‌شوند و امتیازات بیشتری به شما می‌دهند، ولی نهایتاً هر آجری که نتوانستید با آن واژگان بسازید، تبدیل به صخره می‌شود و ترکیب کردن حروف را با هم سخت‌تر می‌کند و در نتیجه حل آن تلاش بیشتری می‌طلبد.
Lifeline
بازی جذاب Lifeline با بازی‌های دیگر بسیار فرق دارد. این بازی دارای سبک خاص خود است، با یک شخصیت اصلی (Taylor فضانورد اصلی) که به وقایعی که آشکار می‌شوند، با توجه به نیروزاها یا دکمه‌هایی که فشار می‌دهید، پاسخ می‌دهد. اگر این شخصیت خوابش بیاید، آنوقت باید صبور باشید.
شما تنها کسی هستید که می‌تواند به Taylor کمک کند تا راه برگشت به خانه را بیابد و نحوه ارتباط لحظه به لحظه‌ای که او با شما برقرار می‌کند، احساسی قوی از جو بازی به شما القا می‌کند، حتی اگر تنها، نگاهی جزئی به متن بیاندازید (که تضمینی است بر کیفیت نوشتار). اگر از این بازی خوشتان آمد، مطلع باشید که Lifeline 2 نیز در سال گذشته رونمایی شده است.
Lara Croft Go
لارا کرافت آمده، ولی نه آنطور که او را می‌شناسید - هنوز هم می‌توانید در این نسخه معروف موبایلی، به گورها یورش ببرید، ولی از طرفی این بازی براساس یک رهیافت معمایی چرخشی (turn-based puzzle) است (می‌توانید بازی Hitman Go را هم از همین ناشر ببینید). خبر خوب این است که دکمه‌ها به خوبی کار می‌کنند و کاملاً بر روی تبلت و گوشی هوشمند، منطبق هستند.
در حالی که جریان بازی ممکن است آهسته پیش برود، اما گرافیک، موسیقی و مکانیک‌های اجرای بازی (gameplay mechanics) خیلی خوب هستند و با پیشروی در مراحل، جنبه‌های هیجان‌انگیز و دیدنیِ بازی، بیشتر از آنچه که انتظار آن را داشته‌اید، معلوم می‌شود. در کل 40 مرحله وجود دارد که به زیرکی ساخته شده‌اند و تنظیمات متنوعی در این میان برای شما در نظر گرفته شده است.
Framed
بازی کاراگاهی معمایی Framed از تابستان سال 2015 به کتابخانه اپلیکیشن‌های Google Play راه پیدا کرد. همانطور که پنل‌های کتاب مصور روبروی خود را عوض می‌کنید، داستان هم تغییر کرده و به شما اجازه می‌دهد سر نخ‌ها را کنار هم بگذارید و رازی را که در پس بازی نهفته هست، آشکار کنید.
شاید کمی پیچیده به نظر می‌رسد، ولی اینطور نیست، چون Framed به شکلی روان از اولین صفحه مجازی تا آخرین صفحه، جریان دارد و اگر تنها یک مشکل با این بازی وجود داشته باشد، آن این است که به اندازه کافی از این صفحات وجود ندارد. کار هنریِ بسیار ارزشمندی انجام شده و هم از ایده اصلی و هم نحوه پیاده‌سازی آن، امتیاز بالایی می‌گیرد.
Score! Hero
بازی ورزشی جدید و دوست‌داشتنی ما در سال جدید، Score! Hero هست که بدون کاستن از جذابیت بازی فوتبال، آن را محدود به تعدادی ضربه و تلنگر (tap and flick) در گوشی کرده است. این سیستم کنترلی ساده شده، روی صفحه موبایل حس بهتری القا می‌کند و نمی‌گذارد به خاطر سروکله زدن با یک D-pad مجازی یا استیک (stick) آنالوگ صفحه لمسی، احساس خستگی کنید.
شما همانند یک تازه‌کار و بدون امتیاز شروع کرده و بعد راه خود را از میان لیگ‌ها و گروه‌های موفق بزرگ‌تر باز می‌کنید، البته با این فرض که پاس دادن (flick) و شوت کردن (flick) شما به‌اندازه کافی خوب است. در هر مرحله حداکثر کسب سه ستاره میسر است، بنابراین فرصت‌های متعددی برای برگشت و جبران امتیازها وجود دارد.
Prune
اگر به دنبال کسب تجربه‌ای جدید درزمینه بازی هستید، پس Prune می‌تواند گزینه اصلی باشد، به این نحو که این بازی با روند آهسته خود از روی یک حس ذاتی از شما می‌خواهد که شاخه‌های درختی که در حال رشد هست را هرس کنید تا به هدف آن مرحله برسید و شکوفه‌هایی را که از آن شاخه، جوانه می‌زنند را ببینید.
این بازی از شما عکس‌العمل سریع یا حل معماهای درگیر کننده ذهن که در بسیاری از بازی‌های دیگر می‌بینید، نمی‌خواهد، بلکه بازی سبک و سیاق خودش را دارد. Prune بازی ساده‌ای است، درعین‌حال که به دلیل وجود انواع منحنی‌هایی که به‌دقت خطوط بین خستگی و ناامیدی را می‌پیمایند، ماهر شدن در آن کار هر کسی نیست. یک‌بار امتحان کردن، ارزشش را دارد.
Crossy Road
Crossy Road دو ماه بعد از رونمایی در iOS، در ژانویه سال 2015 به Google Play اضافه شد، بنابراین برای خودش جایی در میان بهترین بازی‌های اندرویدی سال، باز کرده است. موفقیت چشمگیر آن در قیاس با تمام پلتفرم‌ها، گواهی است بر سبک بازی اعتیادآور و جذاب آن، اگرچه این بازی ایدئولوژی پیچیده‌ای ندارد.
رفتن از یک سمت خیابان به سمت دیگر، ایده‌ای است که در گذشته هم الهام‌بخش بازی‌های بسیاری بوده است، اما مجموعه‌ای رنگارنگ از شخصیت‌های حیوانی، طراحی زیبای هنر پیکسلی (pixel art) و تعدد مراحل، به این معنی است که این بازی از بهترین‌ها است. بعضی اوقات ساده‌ترین بازی، بهترین است، به‌ویژه روی گوشی‌ها و تبلت.

ارسال نظر