هوش مصنوعی جدید گوگل زبان انگلیسی را می فهمد و ترجمه می کند

منبع: cnbc

هوش مصنوعی جدید گوگل زبان انگلیسی را می فهمد و ترجمه می کند

به گزارش کلیک، فهم زبان انگلیسی برای کامپیوترها سخت است. اینجا است که پارسی مک پارس فیس (Parsey McParseface) گوگل وارد می شود.
شرکت بزرگ جست و جو گر ایالات متحده "کد" را منتشر کرد، که یک قطعه نرم افزاری به نام سینتکس نت (شبکه نحوی) و پارسی مک پارس فیس را به طور رایگان برای توسعه گران آمریکایی ارائه داد. این قطعات نرم افزاری با هم به برنامه توسعه گر اجازه می دهد زبان انگلیسی را درک کند، چیزی که شرکت ها از فیسبوک گرفته تا گوگل بر آن تاکید زیادی می کنند.

گوگل کار بسیار بزرگی انجام داده است، از آن جایی که هوش مصنوعی و به خصوص، فهم زبان عادی، برای کامپیوترها بسیار سخت است و حتی سخت تر از آن رمز گذاری توسعه گران می باشد. با وجود توانایی هایی در این راستا، گوگل فرصتی برای توسعه گران مهیا کرده که فهم زبان عادی را در برنامه هایشان اعمال کنند.
وقتی کاربران از سیستم هوش مصنوعی در تلفن شان می خواهند - مانند گوگل نو یا باتس در فیس بوک مسنجر - که کارهای بیشتری انجام دهند، توانایی آن ها در فهم زبان انگلیسی و دادن پاسخ مناسب مهم و ضروری است.

چگونه کار می کند؟
پارسی مک پارس فیس به اصطلاح "پارسر (تجزیه کننده) انگلیسی" است که زبان انگلیسی را می فهمد. سینتکس نت یک "تجزیه کننده نحوی" است که به آن آموزش داده شده قواعد صرف و نحوی جمله را بفهمد.
جمله "آلیس باب را دید" را در نظر بگیرید. آن دو با هم هستند تا مشخص کنند که آلیس و باب اسم اند در حالی که "دید" فعل است.
اما پارسی مک پارس می تواند جملات پیچیده تر را هم تجزیه کند و بفهمد مانند جمله زیر :
دیروز آلیس که داشت درباره سینتکس مطالعه می کرد باب را در سالن ورودی دید.
اسم اسم ح.ر فعل ح.ر اسم فعل اسم ح.ر ح.ا اسم فعل
گوگل بیان کرد فهمیدن این موارد به سیستم کمک می کند تا جواب چنین سوالاتی را هم بدهد، "آلیس چه کتابی می خواند؟"

۲

چرا 'تجزیه کردن' بسیار سخت است؟
تجزیه جزء روند کاری نرم افزار شکست جمله است تا کلمات و مفاهیم فهمیده شوند. اما انجام این کار برای ماشین سخت است.
گوگل در وبلاگش نوشت یکی از مشکلات اصلی که تجزیه را بسیار سخت می کند این است که زبان انسانی دارای سطوح مختلفی از ابهام است. این امر برای جملات نه چندان بلند غیر معمول نیست - ۲۰ یا ۳۰ کلمه در طول جمله - که صد، هزار یا ده ها هزار ساختار نحوی داشته باشند. تجزیه کننده زبان معمول باید تمام گزینه های موجود را جست و جو کند و محتمل ترین ساختار متن را پیدا کند.
سینتکس نت از "شبکه های عصبی" برای حل مشکل ابهام استفاده کرد. گوگل توضیح می دهد که نرم افزار جمله را می خواند و فرضیه های مختلفی ارائه می دهد تا این که در نهایت مناسب ترین شان با توجه به متن انتخاب می شود. بهترین فرض همانی است که نهایتا به ذهن کاربر می آید.

چقدر درست است؟
گوگل گفت که پارسی مک پارس فیس زمانی که به طور تصادفی جملات خبری مختلف را می خواند ۹۴ درصد از عملکردش صحیح بود.
این غول جستجوگر بیان کرد که هیچ مطالعه ای بر چگونگی مقایسه عملکرد انسان صورت نگرفته اما براساس یادداشت های پروژه های داخلی ما که زبان شناسان برای این کار آموزش دیدند با ۹۶ الی۹۷ درصد از موارد موافق بودند، سیستمی را پیشنهاد می کنند که در حال نزدیک شدن به عملکرد انسان است. اما گوگل آرزوهای بزرگتری دارد.
این شرکت اعلام کرد: "کار ما هم چنان ادامه دارد. می خواهیم روش هایی را گسترش دهیم که بتوانند دانش جهان را یاد بگیرند و قادر به فهم برابر زبان های موجود در میان همه زبان ها و متون باشند."

منبع: cnbc

ارسال نظر