مرگ خودخواسته تصمیم نهایی آلن دلون | ستاره زیبای سینمای جهان اتانازی می‌کند

آلن دلون تصمیم گرفته اتانازی کند. این خبر تکان دهنده را آنتونی دلون فرزند این ستاره فرانسوی سینمای جهان در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی، به یک شبکه آلمانی داده است.

مرگ خودخواسته تصمیم نهایی آلن دلون | ستاره زیبای سینمای جهان اتانازی می‌کند

مرگ خودخواسته تصمیم نهایی آلن دلون

فرزند آلن دلون به یک شبکه آلمانی گفت که پدرش اعلام کرده است انتخاب او، اتانازی یا «مرگ‌ خودخواسته» است؛ مرگی که طی آن، فرد عامدانه به زندگی خود پایان می‌دهد تا از رنج و درد رهایی یابد.

آنتونی دلون فاش کرد که پدرش از او خواسته تا علاوه‌بر اجرای اتانازی، تا آخرین دقیقه در کنارش بماند، اما او نپذیرفته و از همین رو، خواهرش آنوشکا مسئولیت پایان دادن به زندگی پدرشان را بر عهده گرفته است.

دلیل انتخاب اتانازی برای آلن دلون

«آلن دلون» متولد ۸ نوامبر ۱۹۳۵، در کتابی درباره زندگی خودش که در نوبت انتشار قرار دارد از دلایل این تصمیم پرده برداشته است. زندگی‌نامه خودنوشت آلن دلون با عنوان «بین سگ و گرگ» به زودی منتشر می‌شود.

پیش‌تر در سال ۲۰۱۸ از علاقه و آمادگی خود برای «ترک این دنیا» گفته بود. او آن زمان در مصاحبه با نشریه‌ای فرانسوی تصریح کرد که «بی هیچ پشیمانی این دنیا را ترک خواهد کرد» چرا که همه‌چیز «الکی است و تنها پول است که اهمیت دارد.»

آلن دلون اتانازی می‌کند

کارنامه هنری درخشان آلن دلون

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی نیز چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

«دلون» اولین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد.

او در سال ۲۰۱۹ به پاس یک عمر فعالیت هنری، جایزه افتخاری جشنواره سینمایی کن را دریافت کرد.

این ستاره زیبای سینمای جهان، در ایران با صدای خسرو خسروشاهی در ذهن‌ها جاودانه شده است.

منابع: ایسنا، انتخاب

ارسال نظر