2 کتاب جدید کورمک مک کارتی پس از 16 سال انتظار منتشر میشوند
2 کتاب جدید کورمک مک کارتی، ۱۶ سال پس از انتشار رمان «جاده» به بازار نشر میآیند.
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، این دو رمان «مسافر» (The Passenger) و «استلا ماریس» (Stella Maris) نام دارند. مسافر روایتگر داستان یک خواهر و برادر به نامهای بابی و آلیشیا وسترن هستند. خواهر و برادری که از میراث بهجامانده از پدرشان، به عنوان یکی از دستاندرکاران ساخت بمب اتم، در عذابند.
مککارتی ۸۸ ساله که به عنوان یکی از بزرگترین نویسندگان زنده آمریکا شناخته میشود، از سال ۲۰۰۶ که «جاده» را روانه بازار کرد، رمانی منتشر نکرده بود. رمان پساآخرزمانی جاده در زمان خود حسابی پرفروش شد و جایزه پولیتزر گرفت.
غیبت ۱۶ ساله از بازار کتاب برای رماننویسی که از سال ۱۹۶۵ میلادی ۱۰ رمان منتشر کرده، قابل توجه است. از سال ۲۰۰۹ که یک دانشگاه در تگزاس آرشیو مککارتی از جمله یادداشتهایی درباره یک رمان ناتمام به نام مسافر را تصاحب کرد، دنیای ادبیات و کتابدوستان منتظر انتشار این کتاب بودند.
آنچه در این آرشیو بود نشان داد مککارتی در حال کار روی 3 رمان است. در یک دهه گذشته هیچ خبری از این رمانها نبود تا اینکه انتشارات آمریکایی آلفرد ای. کناف عصر سهشنبه (۱۷ اسفند) از انتشار 2 کتاب جدید کورمک مک کارتی در سال ۲۰۲۲ میلادی خبر داد. این نویسنده 8 سال قبل پیشنویس کامل یکی از این رمانها را به ویراستاران خود داده بود، اما این انتشارات آن را همچون یک راز نزد خود نگه داشت.
رمان ۴۰۰ صفحهای مسافر که ۲۵ اکتبر (۳ آبان ۱۴۰۱) منتشر میشود، سرعت و پیچشهای داستانی یک رمان مهیج را دارد.
مککارتی در رمان استلا ماریس نیز برای اولین بار یک قهرمان زن را به تصویر میکشد. این رمان ۲۰۰ صفحه ای ۲۲ نوامبر (۲ آذر ۱۴۰۱) به بازار خواهد آمد. این نویسنده سال ۲۰۰۹ در گفتوگو با روزنامه والاستریت ژورنال گفته بود: «۵۰ سال است که میخواهم درباره یک زن کتاب بنویسم. هیچوقت به اندازه کافی شایسته این کار نخواهم بود، اما بالاخره باید امتحانش کرد.»
کورمک مککارتی نویسنده معروف آمریکایی که ۱۰ رمان، دو نمایشنامه، دو فیلمنامه و دو داستان کوتاه در ژانرهای وسترن و پساآخرالزمانی در کارنامه خود دارد، معمولا به استفاده محدود از نشانهگذاری، سبک نگارش خاص، پرداختن به درونمایههای خشن و تاریک و شخصیت نهچندان اجتماعی خود شناخته میشود.
از آثار مککارتی چند فیلم سینمایی هم ساخته شده که شاخصترین آنها «جایی برای پیرمردها نیست» (No Country for Old Men) اسکار بهترین بازیگر مرد را در سال 2007 برای خاویر باردم در پی داشت.
نظرها