نمایشگاه بین المللی اخترعات آمریکا INPEX

سی و دومین دوره نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات کشور آمریکا (INPEX) سال آینده برگزار می شود.

نمایشگاه بین المللی اخترعات آمریکا INPEX

سی و دومین دوره نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات کشور آمریکا (INPEX)، در تاریخ ۱۳ تا الی ۱۵ ژوئن ۲۰۱۷ برابر با ۲۳ تا ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ با حمایت دفتر ثبت بین المللی اختراعات آمریکا (USPTO)، فدراسیون بین المللی مخترعان(IFIA) و دانشگاه مخترعان جورج فورمن آمریکا برگزار می‌شود. در این نمایشگاه مخترعین و موسسات علمی و تحقیقاتی بیش از ۷۱ کشور از جمله استرالیا، کانادا، بحرین، بلغارستان، چین، کرواسی، چک، دانمارک، مصر، فرانسه، ایسلند، ایرلند، کره جنوبی، فلیپین، لهستان، کامرون، اسپانیا، سوئد حضور دارند.

به طور متوسط همه ساله در حدود ۲۱۱ مخترع از ۷۱ کشور جهان در این رخداد بین المللی در مساحتی به متراژ ۹۰۰۰متر مربع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهر پیتسبورگ واقع در ایالت پنسیلوانیا حضور می یابند. هم چنین آمار بازدید کنندگان از این نمایشگاه به طور میانگین در حدود شصت هزار نفر بوده که در
حدود نیمی از این بازدید کنندگان متخصصین و سرمایه گذاران کارخانه ها و مراکز مهم تولیدی هستند.

در طول برگزاری این رویداد، کارگاه های آموزشی و سمینارهای متنوعی در خصوص تجاری سازی اختراعات، کارآفرینی، ثبت اختراع و ...توسط اساتید و کارشناسان این حوزه برگزار می شود که شرکت در این برنامه ها برای کلیه شرکت کنندگان رایگان است.

از مزایای شرکت در این عرصۀ بین المللی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱.عرضه و فروش مستقیم دستاوردهای پژوهشی و یافتن پشتیبان مالی جهت تولید اختراع
۲. شرکت در بخش مسابقه و کسب جوایز و مدال از سازمان های بین المللی مرتبط با اختراعات و نوآوری
۳. ارتباط مستقیم پژوهشگران با مراکز علمی ، دانشگاه ها و سازمان های بین المللی مخترعان
۴. کسب اطلاع از دستاوردهای پژوهشی ، اختراعات و فن آوری های روز دنیا

برگزاری این عرصه مهم بین المللی فرصتی جهت معرفی و آشنایی مخترعین و نوآوران کشور جمهوری اسلامی ایران با مجامع علمی ، دانشگاه ها و سازمان های مرتبط با اختراعات و مخترعین در سطح بین المللی، کسب اطلاعات از اختراعات و فناوری های روز دنیا و همچنین جهت ارائه اختراعات ثبت شده مخترعان کشور در سطح بین المللی، و نیز عرصه ای برای ورود به بازارهای جهانی و یافتن حمایت کننده مالی برای تولید دستاوردهای علمی است.

ارسال نظر