چهارمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور

کلیک - دانشگاه صنعتی شریف چهارمین دوره ماراتن برنامه‌نویسی را برگزا و از افراد علاقه‌مند دعوت به نام‌نویسی می‌کند.

چهارمین دوره ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه کشور

شروع ثبت‌نام در مسابقات در تاریخ ۱ مردادماه ۱۳۹۶ و پایان ثبت‌نام ۳۱ مردادماه ۱۳۹۶ می‌باشد . زمان مسابقات از ۲۳ تا ۲۵ شهریور است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت رسمی ماراتون به آدرس MPM.SHARIF.IR مراجعه فرمایید و یا با شماره‌های ۶۶۰۲۸۹۶۳۵ تماس حاصل فرمایید. این ماراتون با همکاری پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، شرکت آریا راد، و آزمایشگاه یادگیری فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود .

برنامه نویسی تلفن همراه کشور

ماراتون برنامه‌نویسی تلفن همراه چیست؟
با دیگر دوستان برنامه‌نویس ، گرافیست و ایده پرداز خود، یک برنامه کاربردی موبایل طراحی و پیاده‌سازی کنید. ۴۸ ساعت فرصت دارید تا طرح اولیه‌ی پروژه‌ی مدنظر خود را ارائه دهید.

چه چیزی برایمان مهم است؟

رابط کاربری : مطمئناً در ۴۸ ساعت نخواهید توانست بهترین کار خود را ارائه دهید یا تکمیل کنید، برای ما مهم این است که قدم‌های اولیه را درست و با دلیل برداشته باشید، و بخشی از آنچه که در آینده خواهیم دید را به ما نشان دهید. مطمئنا قبول دارید که زیبایی یک برنامه مهم است، حتی اگر در مرحله‌ی دمو باشد.

کاربردپذیری و تجربه کاربری : مهم است که کاربران بدانند چگونه از برنامه شما استفاده کنند، و این کار برایشان ساده و لذت‌بخش باشد. دسترسی به بخش‌های مختلف، عملیات‌ها و امکانات برنامه آسان طراحی‌شده باشد تا کاربر احساس سردرگمی نکند، راحت و سریع به خواسته‌ی خود برسد و حس روی اعصاب بودن، نداشته باشد. حتی‌المقدور به این موضوع فکر کنید و برجسته‌ترین موارد را پیاده کنید تا ما هم بتوانیم حس نهایی را تست کنیم.

خلاقیت : آنچه ما از مستندات شما، نوشته‌هایتان و کد برنامه‌ی شما خواهیم دانست، این است که شما چقدر می‌توانید خلاق باشید. شما با چالش‌هایی روبرو خواهید بود؛ می‌خواهیم بدانیم چگونه ساختار، راه‌حل، و برنامه‌های خلاقانه برای مقابله با این چالش‌ها ، چه در ایده پردازی، چه در کاربردپذیری، و یا کد برنامه خواهید یافت.

ایده پردازی : ایده‌ی خوب می‌بایست خوب پیاده شود. اما به‌هرحال قدم اول، طرح ایده است. ایده‌ی خوب شرایط خاصی دارد، یا نوآورانه می باشد یا ایده‌ی موجود بهبود داده‌شده است . اما ایده‌ی خوب را با معیارهایی می‌توان سنجید.

  • اینکه چه نیازی از مردم رفع می‌کند ؟
  • جامعه‌ی تحت پوشش چقدر بزرگ است؟
  • قابلیت گسترش دارد؟
  • روش‌های درآمدزایی مناسب دارد؟
  • از نظر فنی در زمان معقول قابل انجام است؟
  • سطح دانش آن چقدر است، امکانات لازم آن وجود دارد؟
  • و ...

هدف پروژه و درآمدزایی : اکثراً پروژه‌ها یک یا چندین هدف را دنبال می‌کنند ، آمده‌اند تا اطلاعاتی جمع‌آوری کنند، محصولی را بفروشند، تبلیغ کنند و …
در مورد پروژه‌ی خود به روش‌های درآمدزایی فکر کنید. لازم است به‌صورت جزئی بدانید که قرار است چه چیزی به‌دست بیاورید. نه اینکه فقط به این موضوع فکر کنید که برنامه یا سرویسی ایجاد کنید، در شروع کار شما می‌بایست به آنچه در آینده می‌خواهید نیز فکر کنید. لطفاً به این موضوع اهمیت بیشتری دهید و خلاقیت به خرج دهید.
برنامه‌نویسی و پیاده‌سازی : روش کار تیمی شما، محیط برنامه‌نویسی ، تکنولوژی‌های استفاده‌شده ، ابزارهای به‌کار گرفته‌شده، و در آخر کد نوشته‌شده و روش کد نویسی شما نیز برای ما اهمیت دارد؛ البته به‌اندازه ۴۸ ساعت کار و در مقایسه با دیگر شرکت‌کنندگان . همواره دلایلی برای آنچه انجام می‌دهید داشته باشید و آن را با ما در میان بگذارید، تا بدانیم شما چگونه فکر کرده‌اید ، و چرا این‌گونه عمل نموده‌اید .

ارسال نظر