کد خبر:1313483
اشتراک گذاری
مرتب‌سازی نظرها براساس:

چگونه موقعیت مکانی خود را از سیستم ردیابی گوگل مخفی کنیم؟

چگونه موقعیت مکانی خود را از سیستم ردیابی گوگل مخفی کنیم؟

در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم سیستم ردیابی گوگل را به طور کامل متوقف کرده و موقعیت مکانی خود را از دید این شرکت بزرگ دنیای اینترنت مخفی نگه دارید.

نحوه متوقف کردن ردیابی گوگل

هنگامی که از جستجوگر گوگل یا اپلیکیشن گوگل مپ استفاده می‌کنید، شرکت برای ارائه پاسخ و نتایج دقیق‌تر موقعیت مکانی شما را به طور دقیق بررسی می‌کند. اگر جزو افرادی هستید که این امر را خلاف قوانین مربوط به حریم خصوصی می‌دانید، می‌توانید با انجام مراحل زیر از ارسال داده‌های خود به گوگل جلوگیری کنید.

  • برای توقف سیستم ردیابی گوگل ابتدا مرورگر را باز کرده و به نشانی google.com بروید.
  • حال روی تصویر پروفایل خود کلیک کرده و وارد حساب کاربری خود در گوگل شوید.
  • گزینه Manage your Google Accont را انتخاب کرده و مجددا روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید.
  • وارد قسمت Privacy & Personalization شده و سپس گزینه Manage your data & personalization را بزنید.
  • پس از ورود بهActivity controls، گزینهManage your activity controls را انتخاب کنید.
  • حال به قسمت Web & App Privacy رفته و سوئیچ مربوطه را به سمت چپ بکشید تا گزینه غیر فعال شود.
  • در پایان صفحه‌ای برای شما باز می‌شود که عواقب ناشی از غیر فعال کردن ویژگی را به شما توضیح می‌دهد. در اینجا باید گزینه Pause را بزنید.

نحوه پاک کردن اطلاعات ذخیره شده

با انجام دادن مراحل فوق، ردیابی گوگل به طور کامل متوقف می‌شود. اما اطلاعاتی که شرکت پیش از این درباره موقعیت مکانی شما ذخیره کرده همچنان روی پلتفرم باقی می‌ماند. مراحل زیر را انجام دهید تا این داده‌ها حذف شوند.

  • مرورگر را باز کرده و به نشانی google.com بروید.
  • گزینه Manage your Google Accont را انتخاب کرده و روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید.
  • پس از ورود به قسمت Privacy & Personalization، گزینه Manage your data & personalization را بزنید.
  • حال به قسمت Activity Controls رفته و گزینه Location History را انتخاب کنید.
  • سپس گزینه Manage Activity را بزنید تا به تایم لاین گوگل منتقل شوید.
  • روی آیکون Settings یا تنظیمات واقع در گوشه سمت چپ صفحه کلیک کنید.
  • حال پیامی برای شما ظاهر می‌شود که باید از بین گزینه‌های آن، Delete all Location History را انتخاب کنید.
    در پایان Delete Location History را بزنید.

برای آموزش حذف خودکار تاریخچه وب و موقعیت مکانی اینجا کلیک کنید.

نظرها

سر‌خط آخرین خبرها

خبرهای بیشتر
سفارش کلیک گوگل چگونه انجام می‌شود؟

چگونه از حمله هکرها به گوشی مان جلوگیری کنیم؟

با توجه به اهمیت روزافزون حفاظت از اطلاعات شخصی و امنیت سایبری دستگاه‌های...

کرم‌هایی که از چراغ راهنمایی پیروی می‌کنند

دانشمندان ژاپنی روشی را ابداع کرده‌اند که اساسا به آنها اجازه می‌دهد حرکات...

تشخیص اخبار جعلی با کمک هوش مصنوعی

اخبار جعلی می‌تواند باعث اختلال پایدار در ساختار جامعه شود. اخیرا دو...

رفع باگ‌ها و بهبود عملکرد در آپدیت جدید بازی Sonic Frontiers

 آپدیت جدید بازی Sonic Frontiers بالاخره حالت Performance Mode را به کنسول ایکس باکس سری اس...

آیین نامه حمایت از فریلنسرها چه می گوید؟/ ماده 8 از اینترنتطبقاتی پرده برمی‌دارد؟

وزرای عضو کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال آیین‌نامه حمایت از فریلنسرها فعال در...

آیفون 15 پرو مجهز به دکمه‌هایی با طراحی ثابت خواهد بود

تا موعد عرضه سری آیفون 15 اپل هنوز زمان زیادی باقی مانده است؛ اما تاکنون...

آموزش ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

در این مطلب علاوه بر مرور محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین رمزهای عبور در...

کنسول‌های نسل بعد ایکس‌باکس و پلی‌استیشن زودتر از سال ۲۰۲۸ نمی‌آیند

طبق جدیدترین گزارش‌های منتشر شده، سونی و مایکروسافت برنامه‌ای برای عرضه‌ی...

تکمیل نظریه‌ اینشتین؛ پیشرفتی در فیزیک ذرات

دانشمندان انقباض نسبیتی میدان الکتریکی تولیدشده توسط ذرات باردار پرسرعت را...