چگونه مشکلات ویندوز ۱۰ پس از آپدیت را برطرف کنیم؟

اخیرا گزارش هایی مبنی بر بروز برخی از مشکلات از قبیل هنگ کردن سیستم بعد از به روز رسانی اپلیکیشن های ویندوز ۱۰ از طرف کاربران این سیستم عامل منتشر شده است. در این مطلب قصد داریم تا نحوه بر طرف کردن این مشکلات را آموزش دهیم.

چگونه مشکلات ویندوز ۱۰ پس از آپدیت را برطرف کنیم؟

کلیک- سیستم عامل ویندوز ۱۰ به منظور بر طرف کردن برخی از مشکلات و همچنین به روز نگه داشتن سیستم عامل کاربران به صورت پیش فرض و خودکار برخی از به روز رسانی ها را بدون اینکه کاربر متوجه شود، انجام می دهد. مسلماً دانلود به روز رسانی های ویندوز برای کاربران این سیستم عامل بسیار مهم و با اهمیت است. اما برخی از کاربران پس از به روز رسانی ویندوز ۱۰ گزارش هایی مبنی بر هنگ کردن سیستم عامل منتشر کرده اند. به نظر می رسد این مشکل بزرگی برای کاربران باشد اما خوشبختانه برای رفع این مشکل راه حل هایی وجود دارد.

اولین راه حل و ساده ترین راه حل غیر فعال کردن سرویس به روز رسان ویندوز و پاک کردن فولدر SoftwareDistribution است. اگر کاربر با سرعت اینترنت و یا کمبود حجم داده مواجه باشد بهترین کار غیر فعال کردن قابلیت به روز رسانی خودکار است.

با طی مراحل زیر به راحتی می توان این قابلیت را در سیستم عامل ویندوز ۱۰ غیر فعال کرد:

  • استفاده همزمان از دو کلید Windows کلید X و سپس انتخاب Command Prompt از منوی باز شده.

تصویر داخل متن 1

  • ورود دستورهای زیر بعد از باز شدن پنجره Command Prompt( نکته: بعد از وارد کردن می بایست از کلید Enter استفاده شود)

دستورات به ترتیب عبارتند از :

net stop wunauserv

net stop bits

بعد از وارد کردن دستورات بالا باید به مسیر C:\Windows\SoftwareDistribution رفت. توجه داشته باشید که C منظور همان درایوی است که سیستم عامل ویندوز بر روی آن نصب شده است. در بیشتر موارد سیستم عامل روی درایو C نصب شده است. بعد از ورود به پوشه SoftwareDistribution تمامی پوشه ها و فایل هایی که در آن قرار دارند را انتخاب کرده و تمام آن ها را به یک مکان امن مثلاً دسکتاپ یا درایو دیگر منتقل کنید. در برخی از موارد برخی از این فایل ها قابل استفاده هستند. بعد از انجام این کار دستگاه خود را خاموش و روشن کرده و تمام مراحل بالا را دوباره انجام دهید. بعد از انجام دوباره مراحل بالا یک بار دیگر دستگاه را روشن و خاموش کنید. بعد از روشن شدن دستگاه و بالا آمدن سیستم عامل ویندوز تمامی مشکلات مربوط به روز رسانی برطرف می شود.

روش دوم این است که تا پایان یافتن به روز رسانی صبر کنید. در برخی از موارد به روز رسانی زمان زیادی می برد و به نظر می رسد که به روز رسانی قرار نیست تمام شود اما در واقع به روز رسانی در حال انجام شدن است. فقط سرعت آن کم است. اگر ویندوز در هنگام به روز رسانی هنگ کرد و دچار مشکل شد بهتر است به مدت یک شب صبر کنید، اگر بعد از سپری شدن این مدت که در طول آن دستگاه روشن بوده است و به روز رسانی در حال انجام شدن بوده است، به روز رسانی به خوبی پیش رود تا صبح روند به روز رسانی ادامه خواهد داشت و شاید تا ساعاتی از صبح نیز ادامه یابد. اما اگر بعد از طی این مدت زمان به روز رسانی به پایان نرسید بهتر است روش های دیگری را که در ادامه توضیح خواهیم داد انجام دهید.

روش سوم مربوط می شود به استفاده از Windows Update Troubleshooter

اگر کاربری با به روز رسانی ویندوز مشکلاتی داشته باشد می تواند از Windows Update Troubleshooter استفاده کند. این ابزار را که توسط شرکت مایکروسافت طراحی و در اختیار کاربران قرار داده شده است ، در صفحه رسمی مایکروسافت برای دانلود قرار داده شده است. وقتی این ابزار دانلود شد آن را اجرا کرده و سپس بر روی گزینه Advanced Setting کلیک کرده تا صفحه مربوط به آن باز شود. گزینه Apply repairs automatically را انتخاب کرده و سپس با استفاده از گزینه Next به دستگاه شما با ابزار Windows Update Troubleshooter بررسی خواهد شد. بعد از اینکه بررسی دستگاه به پایان رسید تمام مشکلات و خطاها باید به صورت خودکار رفع شده باشند و مشکلی در این رابطه وجود نداشته باشد.

روش چهارم restart کردن تمام اتصالات شبکه است.

اگر در هنگام به روز رسانی ویندوز سیستم عامل هنگ کرد شاید لازم باشد که تمامی اتصالات شبکه که کامپیوتر به آن ها متصل است را Restart کنید. برای Restart کردن این اتصالات قدم های زیر را طی کنید.

  • فشردن همزمان دو کلید Windows و کلید S و سپس تایپ فرمان Network and Sharing center. بعد از وارد کردن این فرمان لیستی نمایش داده می شود که می توان از آن لیست گزینه Network and Sharing Center را انتخاب کرد.

تصویر داخل متن 2

  • انتخاب گزینه Change adapter setting که در سمت چپ صفحه قرار دارد.

تصویر داخل متن 3

  • کلیک بر روی اتصال شبکه مورد نظر و قرار دادن آن بر روی حالت غیر فعال یا Disable

تصویر داخل متن 4

  • کلیک مجدد بر روی همان اتصال شبکه و قرار دادن بر روی حالت فعال یا Enable

بعد از اینکه اتصالات مربوط به شبکه به حالت فعال در آمد، مسلماً باید مشکل رفع شده باشد. بعد از انجام مراحل بالا می توان بعد از چند دقیقه دستگاه را روشن و خاموش کرده تا از اعمال تغییرات مطمئن شوید. در بسیاری از موارد کاربران مشکلی با به روز رسانی های ویندوز ندارند و تنها کافی است کمی حوصله به خرج دهند تا به رو سرانی ویندوز به پایان برسد. تمام مراحل و روش هایی که در بالا ذکر شد تنها برای آن دسته از کاربرانی است که حتی بعد از ۲۴ ساعت هم دستگاه بر روی همان حالت به روز رسانی مانده و هیچ تغییری در روند پیشرفت به روز رسانی ایجاد نشده است.

ارسال نظر