چگونگی افزایش سرعت راست کلیک در ویندوز۱۰

به اعتقاد بسیاری از کاربران، یکی از آزار دهنده ترین معضلات در کار با ویندوزها، تاخیر در اجرای یک منو و یا یک برنامه کاربردی است. تصور کنید دستور کلیک راست را بر روی دسکتاپ انجام داده اید حال باید چندین ثانیه منتظر اجرای دستور و دسترسی به منوی مورد نظر بمانید. شاید این چند ثانیه انتظار، زیاد به نظر نرسد اما ممکن است روز شما را خراب کند. همچنین بروز چنین مشکلاتی در ویندوز ۱۰ تا حدود بسیاری دور از ذهن است و باید در پی برطرف کردن آن بود.

چگونگی افزایش سرعت راست کلیک در ویندوز۱۰

کلیک - با انتشار سیستم عامل ویندوز ۱۰، با وجود گرافیک بسیار بالا و همچنین اضافه شدن ویژگی های منحصر به فرد بسیاری از کارشناسان این نسخه را کامل ترین نسخه ارائه شده از این شرکت دانستند. اما با گذشت چندی از استفاده این سیستم عامل برخی از مشکلات این نسخه نیز آشکار شد. یکی از بزرگترین و اساسی ترین مشکلات در این سیستم عامل را میتوان تاخیر در اجرای دستور راست کلیک دانست. کارشناسان شرکت مایکروسافت معتقدند این تاخیر در اجرا به دلیل استفاده این سیستم عامل از گرافیک سه گانه به وجود آمده است که با تغییراتی جزئی قابل رفع می باشد.

برای حذف این مشکل، در مرحله نخست شما نیاز به اعمال تغییراتی در رجیستری دارید، برای دسترسی به این منو کافیست کلمه "regedit " را در منوی جستجوی ویندوز ۱۰ وارد کنید تا منوی مربوطه اجرا شود. پس از ورود به منوی رجیستری فایل مورد نظر را طبق آدرس زیر دنبال کنید:

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\ shellex\ContextMenuHandlers

Registry-EditorDelete

پس از ورود به فایل مورد نظر شما لیستی از فایل های مختلف را مشاهده خواهید کرد، که در میان آنها فایل igfxcui و igfxDTCM حاوی اطلاعات مورد نیاز شما خواهند بود. این دو فایل اطلاعاتی نظیر گزینه های کارت گرافیک و همچنین تنظیمات آن را در خود جای داده اند که با انتخاب هریک می توانید تغییرات دلخواه برای رفع مشکل را اعمال کنید.

در صورت وجود فایل NVIDIA شما ملزم به حذف فایل های مرتبط با آن خواهید بود. به این صورت که فایل NvCplDesktopContext را انتخاب کرده، راست کلیک می کنیم و از میان گزینه ها با انتخاب Delete تمامی فایل های مرتبط را حذف می کنیم.

در انتها پس از اتمام تغییرات، کافیست ذخیره سازی را انجام داده و بر روی صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید، خواهید دید پس از عملیات انجام شده سرعت اجرای این دستور تا چه میزان بیشتر از قبل بوده است. در صورت تکرار مشکل کافیست یک بار سیستم را " restart " کنید.

منبع: digitaltrends

ارسال نظر