کسب و کار اینترنتی چیست به همراه آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تاکنون تعاریف زیادی از کسب و کار اینترنتی در منابع مختلف شده است و تنوع سایت هایی که چنین تعاریفی را ارائه داده اند چنان زیاد است که نمی توان دلیل ارائه برخی از این تعاریف را پیدا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کسب و کار اینترنتی و شیوه های کسب درآمد از آن، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

کسب و کار اینترنتی چیست به همراه آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تاکنون تعاریف زیادی از کسب و کار اینترنتی در منابع مختلف شده است و تنوع سایت هایی که چنین تعاریفی را ارائه داده اند چنان زیاد است که نمی توان دلیل ارائه برخی از این تعاریف را پیدا کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کسب و کار اینترنتی و شیوه های کسب درآمد از آن، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

سایت رسمی دولت استرالیا این تعریف را از کسب و کار اینترنتی ارائه داده است:

کسب و کار در اینترنت عبارت است از هرگونه کسب درآمدی از اینترنت، کسب و کار اینترنتی می تواند شامل خرید و فروش کالا در اینترنت و یا ارائه یک سرویس آنلاین بصورت غیر رایگان باشد.

فعالیت آنلاین را به اصطلاح کسب و کار در اینترنت می نامند. در سال های گذشته این نوع کسب و کار در ایران زیاد رایج نبود، اما در حال حاضر کسب و کار و بیزینس اینترنتی بسیار رایج شده است. محبوبیت این کسب و کار دلایل مختلفی دارد، برای مثال یکی از آن ها امکان راه اندازی آن توسط هر کسی است. همچنین این نوع کسب و کار می تواند دارای ایده های پولسازی باشد.

اگرچه واژه های کسب و کار اینترنتی و فروشگاه الکترونیکی در بسیاری از مقالات و منابع به جای یکدیگر بکار رفته اند، ولی بین این دو تعریف اختلاف هایی وجود دارد. فروشگاه الکترونیکی عبارت است از مکان آنلاینی، روی بستر وب و یا شبکه های کامپیوتری برای خرید و فروش کالا و خدمات. هر فروشگاهی می تواند با افزودن یک ویترین مجازی آنلاین تبدیل به یک فروشگاه الکترونیکی شود.

در بسیاری از مواقع تجارت الکترونیکی به معنای تجارت اینترنتی به کار برده می شود، اما تجارت الکترونیکی می تواند شامل هر تجارتی که از تکنولوژی اینترنت برای بهبود منافع و کارایی خود استفاده کند، شود.

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چه باید کرد؟

اکنون که به تعریفی کلی از کسب و کار اینترنتی رسیدیم، باید به بررسی این موضوع بپردازیم که برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی موفق چه باید کرد.

در ابتدا باید برای راه اندازی این نوع کسب و کار خوب فکر کرده و برنامه ریزی کنید. دلیل تمایل شما برای راه اندازی کسب و کار در اینترنت و درآمدزایی از این طریق چیست؟ چه ایده ای را می خواهید راه اندازی کنید؟ آیا زمینه فعالیت و ایده شما در اینترنت مخاطب دارد؟ رقیبان شما در این عرصه چه کسانی هستند؟

با توجه به نکات ذکر شده، مهم ترین قسمتی که پیش از راه اندازی این نوع کسب و کار باید به آن توجه داشته باشید، انتخاب ایده مناسب و درست است.

انتخاب ایده

هر کسب و کاری حاصل یک تفکر و ایده است، بنابراین باید ابتدا یک ایده خوب برای راه اندازی کار در اینترنت پیدا کنید. در چه زمینه هایی تخصص دارید؟ یک ایده ناب پیدا کنید. ناب بودن ایده بسیار مهم است و سبب کسب درآمد بسیار زیادی نیز می شود. اکثر کسب و کارهای پولساز اینترنتی از یک ایده ناب و خلاقانه شروع به کار کرده اند. قدم بعدی پس از انتخاب ایده، بررسی رقیبان در عرصه های مرتبط گوناگون است.

بررسی رقیبان

پس از انتخاب ایده، اکنون زمان آن رسیده به سراغ برخی از کسب و کارها که زمینه مشابهی راه اندازی کرده اند، بروید. اگر ایده شما کاملا منحصر به‌فرد باشد، نیازی به طی کردن این مرحله نخواهید داشت، با این حال بهتر است در ابتدا از تکراری نبودن ایده خود نیز اطمینان حاصل کنید. اما اگر ایده تکراری بوده یا موارد مشابهی وجود دارند، باید حتما رقیبان خود را از نظر نوع فعالیت، نحوه فعالیت، چگونگی ارائه خدمات، نحوه برخورد با مشتری و … بررسی کنید.

بررسی کردن کار رقیبان از این نظر حائز اهمیت است که شما برای موفق شدن در کسب و کار اینترنتی خود باید بهتر از رقیبانتان باشید؛ به این معنا که شما باید خدماتی ارائه دهید که از خدمات رقبای شما بهتر باشد. در این صورت است که مخاطب و مشتریان جدید به سمت شما سرازیر می شوند. حتی ممکن است مشتریان سایر سایت ها و شرکت ها به دلیل ارائه خدمات خوب به سمت شما کشیده شوند. بنابراین این مرحله را حتما با دقت طی کنید.

نحوه راه اندازی کسب و کار اینترنتی

برای راه اندازی کردن این نوع کسب و کار روش های مختلفی وجود دارد. یکی از آنها طراحی و پیاده سازی وب سایت است که رایج ترین نوع راه اندازی کسب و کار در اینترنت محسوب می شود. شما برای شروع می توانید یک سایت راه اندازی کنید. لازم به ذکر است؛ بدون سایت هم امکان کسب درآمد از اینترنت وجود دارد. در ادامه به بررسی انواع مختلفی از روش های راه اندازی کسب و کار اینترنتی می پردازیم.

انواع مختلف کسب و کار اینترنتی

کسب و کار اینترنتی را به روش های مختلفی می توان راه اندازی کرد؛ برای مثال:

وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی

کسب و کار اینترنتی

یک سایت تجارت الکترونیک یا فروشگاه اینترنتی، ساده ترین شکل کسب‌و‌کار آنلاینی است که می‌ توانید کسب درآمد آنلاین خود را از آن شروع کنید. با یک سایت تجارت الکترونیک که خود میزبان آن باشید، می ‌توانید محصولات و خدمات خود را به طور مستقیم و بدون هیچ واسطه ‌ای به مشتری‌ خود بفروشید. بهترین بخش در مورد یک سایت تجارت الکترونیک، این است که می ‌توانید به طور مستقیم روی فروشگاه خود کنترل داشته باشید. شما قادر خواهید بود تقریبا تمام گزینه ‌ها را در هنگام تنظیمات سایت تجارت الکترونیک خود مانند ظاهر و نمای فروشگاه را سفارشی کنید.

بزرگترین ملاحظات شما برای سایت تجارت الکترونیک، تنظیم وب‌سایت خود برای ارائه بهترین تجربه کاربری است. انتخاب طراحی وب صحیح مهم است، زیرا اطمینان حاصل می ‌کند که نرم ‌افزار سبد خرید شما برای کسب‌و‌کار شما مناسب است. بنابراین در موفقیت فروشگاه اینترنتی المان ‌های زیادی باید در کنار هم چیده شوند تا سایت تجارت الکترونیک موفقی داشته باشیم. شرکت های بسیاری برای ارائه این خدمات می توانند به شما کمک کنند.

راه اندازی فروشگاه با استفاده از فروشگاه سازها

کسب و کار اینترنتی

شما می توانید فروشگاه اینترنتی خود را با استفاده از فروشگاه سازهای مختلف راه اندازی کنید. به عنوان مثال Etsy یک فروشگاه و بازار برای ارائه، خرید و فروش، آموزش و ساخت محصولات دست ‌ساز خانگی است. در این نوع فروشگاه، شما توانایی کمی برای سفارشی سازی طرح ‌بندی خود دارید. با این حال مشتریان از طریق رابط کاربری Etsy خرید می ‌کنند و آن بخش از کار که مستلزم بیرون رفتن از اداره و حتی سفر کردن است، برای تنظیمات و اجرای فروشگاه به حداقلی ترین حالت ممکن می رسد.

اکانت های شبکه های اجتماعی

کسب و کار اینترنتی

استفاده از شبکه های اجتماعی نیز روش دیگری برای راه اندازی کسب‌و‌کار اینترنتی است. برای مثال، شما می توانید صفحه اجتماعی خود را در اینستاگرام راه اندازی کرده و از این طریق کسب درآمد کنید.

برای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی می توانید از زمینه تخصص خود به خوبی بهره بجویید. برای مثال اگر کارشناس تغذیه هستید می توانید کسب و کاری در زمنیه آموزش تغذیه و تناسب اندام و چاقی و لاغری راه اندازی کنید و فعالیت های مرتبط با آن را انجام دهید.

سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی در منزل و میزان درآمدزایی آن

کسب و کار اینترنتی

این سوال ممکن است برای بسیاری از افراد ایجاد شود که اگر قصد راه اندازی یک کسب‌و‌کار اینترنتی در منزل را داشته باشند، به چه میزان سرمایه ای نیاز دارند. برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی در منزل خود به هیچ سرمایه خاصی نیاز ندارید و می توانید با کمترین سرمایه ممکن یک کسب و کار برای خود شروع کنید .

هر کس با توجه به تخصص و مهارت هایی که دارد می تواند در این سیستم شروع به کار کرده و به درآمدزایی بسیار بالایی دست پیدا کند. بنابراین باید مهارت های خود را جدی بگیرید! میزان درآمدزآیی شما کاملا بستگی به خودتان دارد. با توسعه کسب و کار خود میزان درآمدزایی خود را چندین و چند برابر می کنید. این امر بستگی به آن دارد که کسب و کار خود را چه میزان جدی گرفته اید و چقدر برای آن وقت می گذارید. نکته ای که مسلم است این است که اگر به میزان کافی برای این کسب و کار وقت بگذارید، درآمدزایی آن تضمینی است.

معرفی برخی ایده های پولساز کسب و کار اینترنتی

ممکن است علاقه مند به راه اندازی کسب و کاری اینترنتی و در عین حال درآمدزا باشید، اما ایده ای به ذهنتان نرسیده باشد. در این قسمت قصد داریم به معرفی تعدادی از ایده های پولساز در کسب‌و‌کار اینترنتی بپردازیم.

1- برند خودتان را بفروشید

کسب و کار اینترنتی

برندسازی یکی از ایده های کسب‌و‌کار اینترنتی است که به راحتی جواب می دهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصر به‌ فرد دارید، می توانید به سادگی محصولات گرافیکی خود را روی محصولاتی از جمله ماگ، تی شرت و ... چاپ کنید و به فروش برسانید.

2- واسطه اینترنتی بودن می تواند ایده ای پولساز باشد

کسب و کار اینترنتی

یکی از روش ‌های دیگر کسب درآمد اینترنتی این است که واسطه شوید. بهترین بخش این است که نیازی نیست خودتان محصولی تولید کنید، فقط محصولات دیگران را بفروشید.

3- کارمند حرفه ‌ای مستقل باشید!

کسب و کار اینترنتی

کار مستقل از طریق اینترنت یک روش عالی برای متخصصینی در کسب و کار فردی است تا به طیف وسیعی از مشتریان کمک کنند. وب‌سایت های بسیاری هستند که به شما اجازه می دهند عضو آن ها شوید و خدمات متفاوتی از جمله تایپ، ترجمه، برنامه نویسی، طراحی وبسایت و ... را اینترنتی برای مشتریان آنان انجام دهید.

ارسال نظر