ظرفیت اینترنت داخلی ۲.۵ برابر می شود
رسانه کلیک - مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به افزایش نزدیک به ۲.۵ برابری ظرفیت شبکه اینترنت داخلی (IP) گفت: ظرفیت این شبکه ظرف یکسال آینده به ۱۵ ترابیت بر ثانیه می رسد.
به گزارش کلیک ؛ به نقل از مهر، صادق عباسی شاهکوه با اشاره به اولویت های اصلی شرکت ارتباطات زیرساخت برای ارتقای این شبکه، از افزایش ظرفیت شبکه انتقال کشور از ۱۵.۳ به ۲۴ ترابیت و شبکه اینترنت داخلی (IP) کشور از ۶.۸ به ۱۵ ترابیت بر ثانیه تا یک سال آینده خبر داد.
وی با اشاره به هدف گذاری برنامه ششم توسعه برای رسیدن به ظرفیت ۳۰ ترابیت برثانیه در ترانزیت ارتباطات بین الملل گفت: ایران دارای مزیت جغرافیایی هاب منطقه ای زیرساخت است و با وجودی که کشورهای منطقه در این حوزه اقداماتی انجام داده اند اما هنوز برای ایجاد هاب منطقهای فرصت باقی است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اضافه کرد: برای رسیدن به اهداف برنامه ششم در حوزه ترانزیت و اجرایی کردن آن، شرکتی در این حوزه تشکیل می شود که از طریق بازاریابی منطقه ای و تمرکز در این حوزه به اهداف مدنظر برسیم.
عباسی شاهکوه با اشاره به بند های ابلاغی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکم انتصاب وی به سمت مدیر عامل شرکت زیرساخت، آزاد سازی فعالیت های این شرکت را یکی از این وظایف عنوان کرد و افزود: در این حوزه تا جایی که به اختیارات حاکمیتی خدشه ای وارد نشود به سمت خصوصی کردن امور می رویم و به همین منظور در حوزه مکالمات بین الملل (Voice) تا یک سال آینده اقداماتی برای آزاد سازی در برنامه داریم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه در سال های برنامه ششم توسعه، هر ساله بازار این حوزه باید رشدی معادل ۱۹.۴ درصد داشته باشد خاطرنشان کرد: بعد از ۵ سال این بازار باید به رشد ۲.۵ برابری برسد و در حوزه زیرساخت تا پایان برنامه، ۸۰ درصد خانوارها به شبکه پهن باند متصل شده و امکان ارائه اینترنت با سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه وجود داشته باشد.
وی نصب و راه اندازی پروژه انتقال و تدبیر، اجرای طرح اینترنت داخلی (IP)، افزایش ظرفیت ترانزیت و آزاد سازی صوت بین الملل و واگذاری فیبر تاریک را از برنامه های در دست اقدام شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود ظرفیت ترانزیت در حوزه بین الملل از ۱.۱ ترابیت در پایان آبان ماه به دو برابر وضع موجود تا پایان سال آینده برسد. در بحث افزایش ظرفیت IP داخلی نیز با انجام پروژه های در دست اقدام از ظرفیت ۶.۸ ترابیت بر ثانیه به حدود ۱۵ ترابیت می رسیم.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت از ارتقای شبکه انتقال کشور از ۱۵.۳ به ۲۴ ترابیت تا یک سال آینده خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر در کشور حدود ۶۶ هزار کیلومتر فیبر نوری وجود دارد که با افزایش ۴ هزار کیلومتری تا یک سال آینده، شبکه فیبر زیرساخت به هم متصل و تکمیل می شود.