بررسی رنو KWID؛ شاسی بلند زیبای ارزان قیمت

تولید خودرو ارزان‌قیمت که از کیفیت قابل قبولی بهره‌مند باشد، کار آسانی نیست و درواقع یک هنر است و رنو ازجمله خودروسازهایی هست که این هنر را به خوبی آموخته است. در ادامه به بررسی خودروی زیبا و شاسی بلند رنو می پردازیم که با قیمت ارزان خود در راه ورود به بازار ایران قرار دارد. 

بررسی رنو KWID؛ شاسی بلند زیبای ارزان قیمت

کلیک - از زمانی که رنو از کوئید رونمایی کرد، مشخص بود که قرار است یکی از ارزان‌ترین اتومبیل‌های جدید موجود در سراسر جهان، باشد و احتمال می‌رفت قیمت آن از ۴۷۰۰ دلار شروع شود.

renault-kwid

در حال حاضر رنو حتی فراتر از انتظار‌ها عمل کرده و کوئید را با شروع قیمت ۲۵۶۹۶۸ روپیه یعنی تنها ۳۸۸۵ دلار در هند رونمایی کرده که گران‌ترین مدل آن هم ۳۵۳۰۰۰ روپیه (۵۳۴۰ دلار) قیمت‌گذاری شده است. راز قیمت پایین آن در این واقعیت نهفته است که کوئید در کارخانه مشترک رنو-نیسان در Chennai هند که قلب خودروسازی و درواقع دیترویت هندوستان به شمار می رود و با نرخ بومی سازی ۹۸ درصد تولید شده است.

درواقع کوئید یک ماشین شهری هست که بر اساس پلتفرم CMF-A رنو نیسان ساخته‌شده و ابعاد آن شامل ۳۶۷۹ میلی‌متر طول، ۱۵۷۹ میلی‌متر عرض و ۱۴۷۸ میلی‌متر ارتفاع است و فاصله بین دو محور آن هم ۲۴۲۲ میلی‌متر هست. رنو کوئید از فاصله نسبتاً زیاد ۱۸۰ میلی‌متر از سطح زمین، بهره می‌برد و برای جاده‌هایی که از کیفیت پایینی دارند، بسیار مناسب است.

maxresdefault (27)

در زیر کاپوت کوئید، یک موتور بنزینی سه سیلندر ۰.۸ لیتری قرار گرفته که توان ۵۳ اسب بخار در دور ۵۶۷۸ و گشتاور ۷۲ نیوتن متر در دور ۴۳۸۶ تولید می‌کند و به یک گیربکس پنج دنده دستی متصل شده است. مصرف سوخت ترکیبی آن تنها ۴ لیتر در صد کیلومتر و ظرفیت مخزن سوخت آن هم ۲۸ لیتر می‌باشد.

رنو وعده داده که کوئید در آینده با یک موتور قوی‌تر ۱.۰ لیتری و گیربکس خودکار قابل سفارش خواهد بود.

باوجود قیمت پایین رنو امکانات رفاهی مناسبی برای آن در نظر گرفته که شامل: فرمان برقی، تهویه مطبوع، شیشه‌های برقی جلو، چراغ مه شکن، سیستم ورود بدون کلید و قفل مرکزی، سیستم ناوبری همراه با صفحه‌نمایش لمسی ۷ اینچی مجهز به بلوتوث، USB، AUX، و کیسه هوای راننده اختیاری می‌شود.

Renault-KWID-14

رنو دریافت سفارش برای کوئید را از اواخر ماه مرداد شروع کرده است. در حال حاضر تولید و عرضه این خودرو برای یک میلیون دستگاه در سال برنامه‌ریزی شده است. رنو همچنین ایران را به عنوان یکی از بازارهای کوئید اعلام کرده اما اینکه این خودرو را در ایران تولید نماید یا به صورت وارداتی عرضه کند هنوز مشخص نیست. این موضوع به شرایط پیچیده داخل ایران و صنایع خودروسازی آن مربوط می شود زیرا عرضه چنین خودرویی، بازار و قیمتهای خودرو در ایران را متلاطم خواهد نمود و خودروهایی چون پراید را از دور خارج می نماید.

ارسال نظر