باتری بلعیدنی ساخته شد

بدن ما برای خوردن فلزات سنگین ساخته نشده است اما پزشکی مدرن در نظر دارد دستگاه‌های قابل کاشت بسازد که به‌عنوان محرک، حسگر زیستی و دستگاه کنترل انتشار عمل کنند.

باتری بلعیدنی ساخته شد

به گزارش کلیک، این دستگاه‌ها اغلب باتری دارند که با مواد سمی ساخته‌شده، ازاین‌رو محققین دانشگاه کارنگی به دنبال راهی هستند تا این باتری‌ها قابل‌هضم باشند.

دستگاه‌های پزشکی باتری دار برای چندین دهه استفاده‌شده‌اند و گرچه اجزای بسیاری از آن‌ها زیست‌تخریب‌پذیر هستند اما باتری‌ها همچنان سمی‌اند. برای پایان این مساله CMU و محققین گروه بتینگر مواد مشتق بیولوژیکی برای استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی خوراکی ساخته‌اند.

بتینگر و تیم او یک باتری قابل‌خوردن ساخته‌اند می‌تواند انرژی لازم برای حرکت در دستگاه گوارش را فراهم کند. آن‌ها با کمک ملانین، ماده رنگی که در بدن برای جذب نور ماورا بنفش استفاده می‌شود، یون‌های فلزی را به یکدیگر متصل کرده‌اند که به‌عنوان یک تابع اساسی برای کارکرد باتری‌ها شناخته می‌شود.

اولین مانع "درک ترکیب درست برای پیکربندی الکترود و مکمل کاتیون" بوده است. بتینگر می‌گوید "اگر شما از ملانین برای نوع اشتباه کاتیون استفاده کنید، معمولا سطح عملکرد متفاوت و اشتباهی در زمینه ظرفیت و ولتاژ دریافت خواهید کرد. ابتدا باید درک اساسی از کارکرد ملانین داشته باشید تا بتوانید باتری را به‌طور صحیح طراحی کنید." وی در ادامه تصریح کرد انرژی تولیدشده توسط چنین باتری کافی است تا دستگاه را در مسیر حمل‌ونقل کمک کند.

هنوز راه زیادی تا ساخت یک باتری مناسب در پیش است اما تحقیقات بتینگر بسیار امیدوارکننده و نویدبخش است. وی گفت "ما می‌توانیم ظرفی را افزایش دهیم اما حس می‌کنیم در این مرحله می‌توانیم انرژی کافی برای کاربردهای موردنظر فراهم کنیم."

محققین در نظر دارند این دستگاه را در پزشکی آزمایش کنند تا مطمئن شوند سمی نیست و طراحی آن مناسب اندازه و ظرفیت موردنیاز برای ایجاد قدرت دستگاه است.

ارسال نظر