ساخت حسگر پوشیدنی هوشمند بومی برای تشخیص زردی نوزادان
مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: حسگر تولید شده شرکت ما قادر به تشخیص غیر تهاجمی و هوشمند زردی در کودکان است.
حامد گلمحمدی، مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: یکی از اصلیترین نگرانیهای والدین در نخستین روزهای تولد نوزاد، خطر ابتلا به بیماری زردی به دلیل افزایش غلظت بیلی روبین در خون است که عدم تشخیص و درمان به موقع آن خطر ناشنوایی و آسیبهای جبران ناپذیر مغزی را به همراه خواهد داشت.
او افزود: علاوه بر نیاز به واکنشگرهای سمی، تجهیزات و دستگاههای گران قیمت، پیچیده و حجیم و تکنسینهای آموزش دیده جهت خونگیری، انجام تست و تفسیر نتایج، یکی از محدودیتهای اصلی روشهای بر پایه خون، نیاز آنها به حجم بالای خون و تهاجمی بودن این روشها است که کاربرد آنها را به آزمایشگاههای تشخیصی و کلینیکال مجهز محدود میکند.
گل محمدی بیان کرد: محصول تولیدی شرکت دانش بنیان ما جهت تشخیص بیماری زردی و پایش دوره درمانی آن، از پچ پوستی تتویی استفاده شده است که به کمک یک آنالیزور اپتوالکترونیکی پوشیدنی هوشمند قادر به اندازهگیری ارزان، غیر تهاجمی، سریع، پیوسته و هوشمند بیلی روبین موجود در مایع بینابینی است.
او با اشاره به ویژگیهای این محصول گفت: باتوجه به ضرورت و اهمیت تشخیص بیماری زردی و هپاتیت و پایش دوره درمانی آنها از طریق اندازهگیری غلظت بیلی روبین در نوزادان یا افراد مبتلا به نارساییهای کبدی و همچنین معایب روشها و دستگاههای موجود، در پچهای پوستی تتویی میکرونیدلی و آنالیزوراپتو الکترونیکی پوشیدنی هوشمند که دارای ترکیبی مشابه سرم خون است، اقدام به تولید شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: حسگر پوشیدنی هوشمند ساخته شده میتواند به دلیل ارزانی، سهولت استفاده، سبکی، عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی سمی و کارایی تشخیصی و تجزیه بالا به طور گسترده توسط بیماران، والدین، پزشکان و پرستاران برای اندازهگیری غیر تهاجمی بیلی روبین در بدن و متعاقباً تشخیص اولیه بیماری زردی و هپاتیت و پایش درمانی آنها مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: آخرین خبر