دستهای پشت پرده در خودروسازی ایران به روایت دادستان کل کشور
دادستان کل کشور در صحبتهای اخبر خود از دستهای پشت پرده در صنعت خودروسازی ایران گفت که جلوی ارتقای وضعیت خودروسازی و سطح کیفی آن را میگیرند.
حجتالاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور، ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به همه مردم ایران و قدردانی از آنان در توجه به اقدامات پیشگیرانه و مسائل ایمنی در سفر و ایام نوروز، به خجستگی ایام عزیز ماه مبارک رمضان برای همه مردم ایران طلب مغفرت و موفقیت و صحت و سلامت از خداوند متعال کرد.
وی گفت: بحمدالله با همکاری مردم و مسئولان محترم ایام نوروز خوبی را سپری کرده و مشکل امنیتی و مسئله خاصی را نداشتیم و تنها آمار و ارقام تصادفات در مسافرتهای مردمی بود که کام همه را تلخ کرد.
اهمیت کیفیت خودروهای داخلی در تصادفات جادهای
دادستان کل کشور در خصوص کیفیت خودروهای کشور و نیز تصادفات جاده ای تصریح کرد: «در این خصوص در اواخر سال گذشته جلسهای با وزیر محترم صمت داشته و مطالب و تذکرات خود را مطرح و بر نکات مورد نظر خود در افزایش کیفیت خودروها تاکید داشتیم. بر اساس وظیفه دستگاه قضایی و صیانت از حقوق عامه به این موضوع توجه داشته و از باب نظارت بر این مسئله اقدامات خود را دنبال خواهیم کرد. امیدواریم در سال جدید این معضل جدی توسط مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی برطرف شود.
دستهای پشت پرده در صنعت خودروسازی کشور
وی با بیان اینکه در صنعت خودروسازی کشور دست های پشت پرده ای وجود دارد که مانع ارتقاء وضعیت خودروسازی کشور میشود گفت: «ان شاءالله در سال جدید قطعهسازان و خودروسازان کشور بتوانند به درستی به وظایف خود عمل کنند و در جهت استانداردسازی و بهبود کیفیت خودروهای تولیدی گامهای موثری بردارند.»
دادستان کل کشور ادامه داد: «متاسفانه در گذشته شاهد کمکاریهایی در این زمینه بودهایم که ان شاءالله با قولهایی که دولت محترم در این خصوص داده است، شاهد افزایش کیفیت خودروها باشیم.»
بیشتر بدانید: علت حذف خودروهای سواری از فهرست واردات چه بود؟
منتظری در رابطه با موضوع صیانت از حقوق عامه بخصوص در رابطه با آلودگی هوا در کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: «مسئله حقوق عامه یک موضوع گسترده است که حوزههای فراوانی از زندگی مردم را در برمیگیرد و لازم است که در جهت صیانت از آنها در ابتدا مصادیق و موارد آن اولویت بندی شود.»
وی ادامه داد: «موضوع حقوق عامه و رسیدگی به آن یک کار زمانبر است و با یک روز و یک سال به نتیجه دلخواه نخواهد رسید؛ لذا معتقدیم نباید در این حوزه در مردم توقعات غیرمنطقی ایجاد کرد، بلکه باید بر اساس ابزارها و امکانات و داشتههای موجود به دنبال صیانت از حقوق عامه بود. اکنون برای ما مهم این است که در راستای صیانت از حقوق عامه اقدامات خود را با تعیین اولویتها به پیش ببریم؛ البته این را هم باید دانست که اولویت هر استان با استان و منطقه دیگر متفاوت است. مسئله آلودگی هوا هم موضوعی است که رسیدگی به آن یک فرایند طولانی دارد و دستگاههای مختلف و حتی خود مردم در حل آن دخیل هستند. در این رابطه همه باید دست به دست هم دهند و یک مدیریت متمرکز در دولت وجود داشته باشد تا این حق مردم ایفاد گردد.
دادستان کل کشور به وظیفه خود در دستگاه قضایی که بخشی از آن نظارت است اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که با کمک دولت بتوانند حقوق عامه را شناسایی و تعریف کرده و در جهت آن گامهای مثبتی بردارند.
همچنین بخوانید: جزئیات نحوه اجرای طرح ترافیک در سال 1401 اعلام شد
منبع: ایسنا