آموزش کامل نصب سیستم عامل اوبونتو در کامپیوتر

رسانه کلیک - اوبونتو یکی از توزیع‌های مشهور لینوکس است که کاربران زیادی از آن به عنوان سیستم عامل اصلی کامپیوتر خود استفاده می‌کنند. در این مطلب با آموزش نصب سیستم عامل اوبونتو همراه ما باشید.

آموزش کامل نصب سیستم عامل اوبونتو در کامپیوتر

اگر از ویندوز و محیط آن در کامپیوتر خسته‌ شده‌اید، زمان آن فرا رسیده تا سیستم عامل‌های دیگر را امتحان کنید. اوبونتو که یکی از توزیع‌های محبوب لینوکس است، جایگزین مناسبی برای ویندوز به شمار می‌آید و می‌توانید از همین امروز آن را در سیستم خود نصب کنید ( با بهترین نرم‌افزارهای لینوکس آشنا شوید ).

اوبونتو ظاهر زیبایی دارد و برخلاف عقیده بسیاری از افراد، کار با آن آسان است. تفاوت رابط کاربری این سیستم عامل با ویندوز باعث شده تا آشنایی کاربران با آن مدتی طول بکشد. این سیستم عامل در حال حاضر پیشرفت زیادی نسبت به قبل داشته و در اکثر کامپیوترها و لپ تاپ‌ها قابل نصب است. در ادامه چگونگی نصب نصب سیستم عامل اوبونتو را به شما آموزش می‌دهیم ( آی‌ بی ام، لینوکس رد هت را خریداری کرد ).

حداقل سیستم مورد نیاز

  • 25 گیگابایت فضای خالی حافظه
  • پردازنده دو هسته‌ای با فرکانس 2 گیگاهرتز
  • 2 گیگابایت رم
  • کارت گرافیک با پشتیبانی از رزولوشن 1024 در 768 پیکسل
  • موجود بودن درایو DVD یا پورت USB
  • اتصال اینترنت (می‌تواند مفید باشد)

نصب سیستم عامل اوبونتو با DVD

برای نصب سیستم عامل اوبونتو توسط این روش باید DVD نصب آن را خریداری کنید. این سیستم عامل در دو نسخه 32 و 64 بیتی موجود است و شما باید با توجه به مشخصات کامپیوتر خود یکی از این دو نسخه را انتخاب کنید. DVD‌های موجود در بازار معمولا هر دو نسخه 32 و 64 بیتی این سیستم عامل را با هم در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

بعد از خرید DVD سیستم عامل اوبونتو، آن را در کامپیوتر یا لپ تاپ خود قرار دهید و دستگاه را ری‌استارت کنید. بعد از بوت شدن به صفحه نصب اوبونتو، مراحل توضیح داده شده در ادامه را دنبال کنید:

  1. در صفحه خوشامدگویی، زبان English را انتخاب و سپس روی Install Ubuntu کلیک کنید. (در برخی موارد ممکن است صفحه گرافیکی نباشد و شما باید توسط کیبورد گزینه نصب را برگزینید.)

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. با باز شدن صفحه Preparing to Install Ubuntu ، دو گزینه Minimal و Normal وجود دارد. با انتخاب گزینه Normal نسخه کامل اوبونتو روی دستگاه شما نصب می‌شود. نسخه Minimal که از قابلیت‌های کمتری برخوردار است برای افرادی که کمبود حافظه دارند می‌تواند مفید باشد.
  2. دو گزینه Download Updates While Installing برای دانلود آپدیت‌ها حین نصب و Install third-party software برای نصب اپلیکیشن‌های جانبی را می‌توانید در صفحه Preparing to Install Ubuntu انتخاب کنید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. روی Continue کلیک کنید.
  2. در این مرحله می‌توانید محل نصب اوبونتو را مشخص کنید. در این بخش می‌توان مشخص کرد که اوبونتو در کنار ویندوز نصب شود یا اینکه به عنوان تنها سیستم عامل دستگاه فعالیت کند.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. روی Install Now کلیک کنید.
  2. بعد از اطمینان از محل نصب اوبونتو، با نمایش پیغام روی Continue کلیک کنید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. در این مرحله بعد از انتخاب کشور ایران و زبان فارسی برای کیبورد، روی Continue کلیک کنید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. پس از وارد کردن اطلاعات خود برای ساخت اکانت، روی Continue کلیک کنید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. منتظر تکمیل شدن نصب تمامی برنامه‌ها بمانید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

  1. در آخر با نمایش پیغام روی Restart Now کلیک کنید.

نصب سیستم عامل اوبونتو

با طی این مراحل سیستم عامل اوبونتو در دستگاه شما نصب شده و قابل استفاده خواهد بود.

نصب سیستم عامل اوبونتو با USB

راه دیگری برای نصب سیستم عامل اوبونتو وجود دارد و آن استفاده از فلش USB به‌جای DVD است. در این روش باید فایل نصب سیستم عامل اوبونتو را از این لینک دریافت کنید و با بوتیبل کردن فلش، مراحل نصب را جلو ببرید. مراحل نصب سیستم عامل اوبونتو با فلش دقیقا مشابه چیزی است که در بالا توضیح دادیم و مورد متفاوتی درباره آن وجود ندارد.

نکات نصب سیستم عامل اوبونتو

پیشنهاد می‌کنیم برای نصب این سیستم عامل، به نکات اشاره شده در ادامه هم توجه کنید:

  • دسترسی به فایل نصبی اوبونتو کاملا رایگان بوده و از طریق وبسایت رسمی آن امکان پذیر است. بعد از دانلود این فایل نصبی باید آن را در یک حافظه خارجی مانند فلش USB کپی کنید.
  • در مرحله 1 می‌توانید با انتخاب گزینه Try Ubuntu ، این سیستم عامل را بدون نصب امتحان کنید.
  • در مرحله 5 می‌توان برای پارتیشن بندی درایوهای دستگاه اقدام کرد. امکان فرمت کردن درایوها هم در این بخش موجود است.
  • در صورتی که می‌خواهید امنیت اکانت اوبونتوی شما افزایش یابد، در مرحله 9 گزینه Encrypt My Home Folder را فعال کنید.
  • در صورتی که کامپیوتر به DVD یا فلش بوت نشد، می‌توان پیش از بالا آمدن دستگاه با فشردن دکمه F12 به این مشکل رسیدگی کرد.
ارسال نظر