تجربه رژیم غذایی مریخ در زیر آب

فضانوردان سیاره مریخ معمولا از یک رژیم غذایی خاص استفاده می کنند. به تازگی دانشمندان و محققان زیر دریا، رژیم غذایی مخصوص فضانوردان سیاره مریخ را مورد آزمایش قرار داده اند.

تجربه رژیم غذایی مریخ در زیر آب

به گزارش کلیک، ناپلئون گفته ارتش برای ادامه دادن به مبارزه هایش در جنگ ها نیاز به جیره غذایی منظم دارد و این قانون برای فضانوردان نیز صادق است. یکی از پروفسور های دانشگاه فلوریدای جنوبی در جدیدترین تحقیقات و آزمایشات خود و همچنین برای کمک به خدمه فضانوران سیاره مریخ در انجام ماموریت های بعدی، ده روز در یک سفر فضایی شبیه سازی شده در یکی از آزمایشگاه های فوق پیشرفته زیر دریا سپری کرد و در این ده روز از یک رژیم غذایی خاصی بهره برد. هدف پروفسور بررسی عوارض های جانبی پرواز های فضایی و آثار و نتایج استفاده از رژیم غذایی خاصی بود که بیشتر فضانوردان از آن استفاده می کنند.

یکی از متدهای تمرین اصلی ناسا برای ماموریت های فضایی سرنشین دار، اقدامات عملیات محیط سخت ناسا (NEEMO) است. در این ماموریت ها از زیستگاه های زیر آبی مخصوص در عمق ١٩ متری و ۵.۶ کیلومتر دورتر از کی لارگو در اقیانوس اطلس استفاده می شود. از سال ٢٠٠١ تا به امروز،٢١ گروه از فضانوردان بین المللی از این ماموریت های محیط سخت ناسا استفاده می کنند و هر دو هفته یکبار آزمایشاتی را با استفاده از فناوری ها و تکنولوژی های مدرن هوا و فضا در یک بی وزنی کاملا شبیه سازی شده انجام می دهند.

پروفسور آگوستینو تنها عضو غیر ناسایی یا ESA مجموعه NEEMO 22 است که به مطالعه اثر محیط های سخت بر روی بدن انسان می پردازد. او در آزمایشات مخصوص خود زیر آب از یک رژیم غذایی خاص با فرمولاسیون مکمل کتون استفاده کرد تا بدن وی وارد کتون تغذیه ای شود. این رژیم غذایی خاص باعث می شود وضعیت متابولیک بدن از گلوگز به استفاده از چربی به عنوان سوخت اصلی تغییر رویه بدهد. او با نگه داشتن مکانیزم بدن خود در کتوز تغذیه ای، DNA بدن را از آسیب های احتمالی در این شرایط خاص و خطرناک محافظت می کند.

برای کنترل وضع موجود، سایر هم تیمی های پروفسور آگوستینو از یک رژیم غذایی معمولی استفاده کردند تا شرایط خود را با شرایطی که پروفسور در آن قرار دارد از لحاظ کیفیت وظایف بینایی، کیفیت خواب و سایر پارامترهای فیزیولوژیکی مقایسه کنند.

امیدواریم این مکمل های کتون به فضانوردان در برخورد با خطرهای عصبی ناشی از تششعات کهشانی،اکسیژن کم و تنش های زندگی در محدوده فضاپیما کمک کند.

ارسال نظر